Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Laika pavadīšana Rīgā

 
Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Šobrīd esmu īslaicīgi viens pats LV un esmu ieinteresēts brīvā laika pavadīšanas iespējās kaut vai uz pāris stundām kādā no nākošajām pāris dienām. Tā kā neviena īsta drauga šeit uz doto brīdi, esmu skatījies alternatīvas FB events sadaļā un couchsurfing, bet nekā kas saistītu vēl nav atrasts.
Tīri intereses pēc, varbūt kādam/kādai zināmas alternatīvas, idejas? (t)
07.08.2017 21:12 |
 
Reitings 220
Reģ: 29.05.2016
Jautājums ir par pasākumiem vai par kompāniju?
Ja pasākumi: aizbraukt kkur nopeldēties (sola labu laiku), kino (ceturtdien spīķeros bezmaksas brīvdabas seanss un doma dārzā arī laikam; sākas IFF), piektdien "mağiskās laivas"-izbrauciens naktī kanoe pa Rīgas ūdensceļiem, brīvdabas trenniņi mežaparkā u.c., piektdien brain games spēļu vakars vecrīgā, noīrēt velo un pabraukāties, lucavsalā palasīt grāmatas mobilajā brīvdabas bibliotēkā, kaņepes kulturas centrā regulāri kādi pasākumi.
07.08.2017 22:16 |
 
10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Trešdien Oranžās brīvdienas, Inokentijs Mārpls Spīķeros - bezmaksas koncerts. Ceturtdien turpat filma "Gausie rietumi" (Korinte minēja). Ja interesē kultūra, tad trešdien grāmatveikalā Bolderāja ir jauno autoru dzejas pasākums, ceturtdien Āgenskalna komūnā arī viena jaunā autora lasījums.
Ceturtdien Kalnciema kvartālā ir brīvdabas džeza koncerts.
Piektdien ir diezgan daudz pasākumu. Piemēram, ceļotāju stāstu vakars SPIIKIIZI. Brīvdabas kino "Sapņotāji" par jauniešiem, seksa revolūciju 1968. gada Parīzē.
Laivu un SUP izbraucieni ir vairākus vakarus.
Ja tomēr ko aktīvāku un ārpus Rīgas, tad sestdien varu ierosināt doties nakts pārgājienā, būs krītošas zvaigznes.Tiks iets no Salacgrīvas līdz Oltūžiem apmēram 25 km. Visticamāk pati došos. Vēl nevaru izlemt, vai nedoties trakākā gājienā jau piektdien 70 km bez gulēšanas pauzes no Ventspils līdz Pāvilostai.
Visam ir eventi fb, ja kas interesē konkrēti, PM.
07.08.2017 22:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!