Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā atgūt dzīvotprieku pēc neveselīgām attiecībām?

 
Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Sveikas!
Ļoti gribētos dzirdēt pieredzes stāstus par "atgriešanos dzīvē" pēc ne tā labākā attiecību noslēguma un salauztas sirds.
Īsumā: bijām kopā mazliet vairāk par pusgadu, attiecības nebija vētrainas, bet jūtas un pieķeršanās nemanot izveidoja saitīti, ko tagad pārraujot, jāraud gauži. Vīrietim bija hobijs sēdēt iepazīšanās portālos. To, ka viņš šo nodarbi nav atmetis arī attiecību laikā, atklāju pēc 4 mēnešu kopābūšanas. Nespiegoju, nelasīju, bet informēju, ka man nav patīkami. Pēc mēneša (kopš atklājuma) sākām dzīvot kopā. Kopdzīve mūsu komunikāciju krietni uzlaboja, bija daudz skaistu brīžu, es pat teiktu, dzima mīlestība. No manas puses noteikti.
..
Beigas iezīmēja. brīdis, kad pirms trim nedēļām atklāju, ka mīļais turpina dūdot tinderī un citos portālos. Šoreiz metu kaunu pie malas un palasīju. Vienai raksta, ka ir brīvs jau gadiem, citai, ka nesen izšķīries. Meklē tikšanos. Notraucu asariņas un izvācos. Rakstīja, zvanīja, bet paskaidrojumos neizplūda, arī lielo mīlu nesolīja.
Viss jau būtu normāli, bet es šajā laikā sāku pamazām jukt prātā. Neprāta augstākais punkts - pati ar internetā palienētu foto piereģistrējos vienā no portāliem, viņa reakcija nebija ilgi jāgaida. Sarakstījāmies. Runājām par tādām lietām, par ko attiecībās esot, "īstajai" man viņš nestāstīja. Saprotu, kā tas viss izklausās. Pārpārēm neveselīgi. Hobijus esmu pametusi novārtā, darbā strādāju autopilotā. No portāliem esmu izdzēsusies, FB viņu nobloķējusi, lai nerēgojas. Bet KĀ atsākt dzīvot?
..
Es būtu ļoti ļoti pateicīga par pieredzes stāstiem, kā tikāt pāri apmātībai ar konkrētu cilvēku?
27.07.2017 15:03 |
 
Reitings 132
Reģ: 29.05.2017
Malace, ka pietika prāta no viņa aiziet.
Savukārt par pāri tikšanu ... man ir bijušas visādas attiecības un pieredzes, un vienmēr palīdzējis ir tikai laiks. Bija vienas smagas attiecības, pēc kurām pati aktīvi tinderoju, jo kā tas teiciens - the best way to get over someone is to get under someone else. Bet arī tas nepalīdzēja. Kad tiku pāri tam posmam, vienalga vajadzēja laiku, lai sadziedētos. Tā ka vienkārši - laiks.
Jauni cilvēki varbūt, mēģini atsākt tos hobijus, pat, ja robota režīmā.
Ar laiku, ar laiku. Draugi, izklaides. Izlien no mājas, izrunājies ar draudzenēm, kaut aizej siltā piektdienas naktī, sadzeries vīnu, sagaidi saullēktu un kaut uz sekundi iegūsti to fīlingu, ka dzīve tomēr ir skaista. Ar katru nākamo reizi tas fīlings būs mazliet ilgāks... ;-)
27.07.2017 15:07 |
 
Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Hmm. Mana pieredze ir tāda, ka tiekot vaļā no neveselīgām attiecībām, viss notiek pats par sevi un turklāt 20x labāk. Tas, protams, ja ļauj lietām notikt, nevis birdina asaras par to, ka nesanāca.
Nospļaujies, aizmirsti un cauri.
27.07.2017 15:08 |
 
Reitings 132
Reģ: 29.05.2017
Vajag jau pabirdināt asaras un izraudāt. Bet vienreiz. Izraudi, cik iekšās, un viss.
27.07.2017 15:09 |
 
Reitings 786
Reģ: 18.05.2014
Ir gadījies piedzīvot tādu mīlestību un traki apdedzināties. Man palīdzēja tas, ka iepazinu jaunus cilvēkus, nu tiešām tā pavisam nejauši sagadījās apstākļi, ka jaunu cilvēku iepazīšana bija neizbēgama,vēl tikos ar draudzenēm, atklāti sakot, uzradās arī pielūdzēji, ar kuriem arī sarakstījos, pastaigājos, bet nekas vairāk nesanāca. Dienas bija dikti piepildītas, bet kā atnācu mājās, tā tukšums un asaras. Tāds scenārijs ilga apmēram trīs mēnešus. Ko es varu teikt - laiks dziedē.
27.07.2017 15:12 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Viņu gadījumā nesauc Ainārs?
27.07.2017 15:17 |
 
Reitings 220
Reģ: 17.08.2016
Saprotu tavu situāciju pilnībā, tikai man sirdi salauza gandrīz pēc 5 gadu kopābūšanas.
Tagad, kad atskatos uz to, liekas muļķīgi, bet tajā brīdī nezināju, ko iesākšu.
Ilgi nespēju piedot to, kā tieši viņš mani pameta. Lai cik banāli tas skanētu, bet tam visam vajag laiku. Es arī centos tikties ar draudzenēm, braucu uz pasākumiem ar ģimeni, sāku vingrot, darīt jaunas lietas, bet ilgi nebiju laimīga. Sākumā izlikos, ka smaidu, bet tas palika nogurdinoši. Nebija nekam spēka, neko negribēju. Sāku vairāk strādāt, pieteicos vairāk uz maiņām, jo, strādājot ar cilvēkiem, mazāk bija jādomā par viņu. Bet, kad atbraucu mājās, tad atkal domas kavējās tikai pie viena.
Kādu laiku pēc tam draudzene mani piereģistrēja badoo, man pat nebija mazākās domas tur atrast sev otru pusīti, bet man paveicās, lai gan no sākuma gāju tikties tikai for fun.
Bet es tev ieteiktu rūpēties par sevi šajā brīdī, mīli sevi un nepiespied sevi darīt lietas, ko tu negribi! Ja vēlies raudāt, izraudies! Neko neturi sevī. Ar laiku tev paliks vieglāk, varbūt dzīvē būs jauni pavērsieni!
Bet tādas formulas, lai viss būtu kārtībā nemaz nepastāv. Tas ir tikai cilvēciski, ka tev sāp, jo tev rūpēja un bija svarīgas tavas attiecības!
Turies!
27.07.2017 15:29 |
 
Reitings 512
Reģ: 04.03.2016
Es Tev ieteiktu atrast cilvēkus ar ko forši pavadīt laiku, kas Tevi sapratīs šādā situācijā, tādā veidā novēršot domas. Ja kādreiz skumji vai vienkārši vēlies parunāties, droši vari rakstīt man. Noteikti sāc darīt ko jaunu lai arī cik ļoti negribētos, bet vajag! Tici man! Varbūt pamaini kaut ko savā dzīvesstilā, izskatā, tas man palīdzeja. Ja nevēlies nodarboties ar vecajiem hobijiem, nomaini pret jauniem, mēģini atrast sevi. Arī es esmu bijusi šādā situācijā, pilnībā Tevi saprotu, nav viegls ceļš ejams priekšā, bet Tu to spēsi. Izdzēs/izmet visu, kas Tev ar viņu saistās, tas arī palīdz. Tik tiešām atslēga ir laiks un atbalsts no cilvēkiem, jo mazāk būsi viena, jo mazāk nāksies domāt. Domas spēj nogalināt iekšēji. Šī bija kārtējā dzīves mācība, kāda mums visiem bijusi, mums tik daudz vēl kas priekšā :)
27.07.2017 15:56 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Noteikti nav tādas vienas formulas, kas der ikvienam.. bet ir arī gadījies iet cauri trakam pēc attiecību posmam un īsti nekas nelīdzēja, nu vismaz pašā sākumā.. :) gribējās visu laiku uzrakstīt, apskatīt, kad pēdējo reizi bijis soc. portālos, zināt, ko dara. Šobrīd atceroties liekas traki dīvaini, bet tā nu bija :D Priecājos, ka turējos un nerakstīju kaut kādas muļķības, lai arī gribējās. Palīdzēja ļoti jaunu cilvēku iepazīšana un būšana ar tiem kopā, jo vismaz tajā brīdī varēja tikt pie citādām emocijām :) Sanāca arī jau vēlāk randiņot ar super cilvēkiem, tomēr galīgi nevarēju pielaist sev kādu tuvāk, jo kaut kas tāpat visu laiku atgādināja bijušo. Tāpēc visbiežāk tas ir tikai laiks, kas mēdz būt sasodīti nežēlīgs un lēns, bet dziedējošs. :)
Un par rakstīšanu no it kā citas personas - es laikam Tavā vietā tādam cilvēkam neticētu nekam par to, ko viņš stāsta.
27.07.2017 16:02 |
 
Reitings 145
Reģ: 21.09.2015
Malacis, visu cienju ! TIK daudz sievietes Tavaa vietaa neuzdroshinatos aiziet no taada viiriesha, taa vietaa vinjas paliktu un turpinatu ciest.
Tu esi celjaa uz kaut ko daudz labaaku, skaistaaku!
Paldies Dievam, Tu uzzinaaji shiis lietas pietiekoshi aatri , tas ir, peec 6 meeneshu kopaa buushanas-nevis tad kad jau ir bijushas kaazas, beerni utt.
Tu esi tikai ieguveeja uzzinot par vinja izdariibaam un pametot shaadu cilveeku momentaali.
Es Tavaa vietaa varbut aizietu uz kaadu randinju , vismaz noveerstu domas no Tava ex.
27.07.2017 16:06 |
 
Reitings 68
Reģ: 17.11.2013
Kā jau daudzas saka,Tu esi malacis! :-) Daudzas būtu palikušas un ļāvušas sev darīt pāri. :-)
Es nebiju tik stipra kā tu. Uzzināju,ka draugs jūsmo par citām meitenēm,paraudāju es,paraudāja viņš un es piedevu. Tā tas diezgan ilgi turpinājās. Pa vidu tam visam šķīrāmies un atkal sagājām kopā. Kad izšķīros vislabāk palīdzēja tas,ka nesēdēju mājās un neraudāju spilvenā. Gāju izklaidēties,pat ja galīgi negribējās,gāju uz randiņiem,kuri beidzās ar manu raudāšanu par bijušo. :-D Sāku sportot. Strādāju divos darbos. Tas ļoti palīdzēja,kolēģi darbā bija tik jautri un pozitīvi,ka vispār par bijušo nebija jādomā. Uzsāku iet tautasdejās. Un visas tās aktivitātes lika arvien mazāk par viņu domāt,jūtas arī vairs nebija tādas pret viņu.
Iesaku tūlīt pat pameklēt informāciju par kādām lietām,ko vienmēr esi gribējusi darīt,bet neesi saņēmusies. Dejas? Treniņi? Kaut kādi skaistumkopšanas kursi? Valodas? Pat ja sākumā negribas,aizej. Ar laiku iepatiksies,brīvais laiks būs lietderīgi aizpildīts un ar laiku viņš vairs tev neko nenozīmēs. (l)
27.07.2017 18:31 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu iepriekšējiem komentāriem - maksimāli piepildi savu laiku ar jaunām un aizraujošām lietām un neiespringsti uz jauna vīrieša meklējumiem. Dzīve ir pārāk forša, lai izniekotu to pārdzīvojot par muļķiem, kas nespēj novērtēt, cik lieliska tu esi! Paies laiks un visi pārdzīvojumi aizmirsīsies! Ja vari atļauties - aizbrauc ceļojumā, vides nomaiņa dara brīnumus!
27.07.2017 18:36 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nu, man vēl viss ir svaigs, bet domas pārslēgt un nedomāt, palīdzēja tas,ka pazemojoties, skrienot pakaļ, man 100x iespļāva sejā. Kad tik tikko pazaudēju sev ļoti tuvu cilvēku, lūdzu viņa atbalstu, viņš man vēlreiz iespļāva sejā. Man pietika.
27.07.2017 18:45 |
 
Reitings 228
Reģ: 08.04.2016
Kad mani pameta diez gan stulba iemesla dēļ.. likās, ka pamati zem kājām sabruka. Visi nākotnes mērķi pazuda kā nebijuši. Pirmās dienas es ne ēdu, ne gulēju. Biju ļoti lielā stresā. Daudz domāju par sevi un sapratu, ka es visu mūžu esmu uztraukusies par citiem, centusies palīdzēt citiem. Bet par sevi nekad nepadomāju. Tad uzdevu sev nemitīgi jautājumus, ko es vēlos sasniegt, ko man vajag darīt un tt. Un kad es izlēmu kādu gribu savu dzīvi , es domās atlaidu viņu un sapratu, ka vienai ir labāk , nekā ar viņu.
27.07.2017 18:57 |
 
Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Paldies, meitenes, ja vēl kādai ir pieredzes stāsts, labprāt izlasītu.
Kamēr esmu sabiedrībà un piedalos sarunās, ir normāli, bet, kad palieku divatā ar domām, atkal viss slkti.
28.07.2017 00:47 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu par laiku. Tā ilgums, protams, katrai unikāls. Un arī visam pārējam piekrītu.
.
Tas, ko uzsvēršu no savas puses ir - piedot sev (un tam vajag laiku). Piedot sev, ka tik muļķīgi iesaistījies tādās attiecībās, piedot sev, ka aiz rozā brillēm neredzēji viņa perverso narcistisko vēlmi pašapliecināties iepazīšanās vietnēs esot attiecībās ar Tevi. Piedot sev, ka ļāvi sev aizmālēt acis. Tev nav jāpiedod viņam, viņam tas tāpat neko nenozīmē. Bet piedot sev un palaid to visu prom, laid, lai iet, lai aiziet, lai ir brīva vieta, kur atnākt jaunajam un skaistajam visas šīs draņķības vietā. ;)
.
Un otrais, ko uzsvēršu - lūko atrast ko jaunu savā dzīvē - vai tas būtu hobijs, jaunas pazīšanās (nerunāju par jaunu otru pusīti, vnk jaunas pazīšanās), jauna dzīvesvieta vai ceļojums, varbūt pat jauns darbs vai kaut kas pamainīts vecajā darbā - jebkas, kas ienāk prātā, ko Tu vēlētos savā dzīvē jaunu vai krietni mainītā veidolā. Visas iepriekšējās rutīnas Tev atgādina par to, kā Tu nokļuvi šajās nejēdzīgi neveselīgajās attiecības (un nav brīnums, ka tādā gadījumā no vecajiem hobijiem nekas neinteresē un darbā esi autopilots), tāpēc ievies kaut ko jaunu savā dzīvē, lai Tu pati sevi redzētu jaunā paskatā, kas ļaus atklāt sevī nezināmas personības šķautnes, kuras esi palaidusi garām. Un sevī vienmēr ir ko atklāt. :) Vienmēr. ;) Pats sev cilvēks ir vislielākā mīkla. :) Nu, riktīgs rēbuss. (l) Nekas uz šīs pasaules nav tik ļoti noslēpts un tai pašā laikā tik tuvs un viegli pieejams kā paša dvēseles dziļumi. Tad tik droši dodies sevis izpētē. 8) :)
28.07.2017 04:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!