Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecību beigas

 
Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Pirms neilga laika izbeidzu savas attiecības, kas ilga gandrīz gadu. Dzīvojām kopā 3 mēnešus.
Bija manas pirmās attiecības.
Nekad nebiju domājusi, ka var piedzīvot tādu sajūtu, ka cilvēks, kas tik ļoti šķietami mīlams man bija sākumā, beigās kļūst vienkārši svešs. Es atceros, kā kopdzīves beigās man vienkārši riebās, tas ka man grib pieskarties, man tas cilvēks šķita svešs. Es vienkārši izvairījos no jebkādas tuvības, līdz nobriedu pateikt vārdus, ka es gribu šķirties, jo grūti kaut ko tādu pateikt otram acīs skatoties. Mums pat nebija īsti nekādu lielo strīdu vai kašķu, bet jo vairāk es to otru cilvēku iepazinu, jo vairāk sapratu, ka neredzu ar viņu savu nākotni, ka mūsu tā sacīt filozofijas, priekšstati par dzīvi ir tik dažādu un ka es pilnībā nesaprotu, kā var dzīvot ar tādu skatījumu, kāds ir tam otram cilvēkam. Man beigās bija sajūta, ka esmu viņa īpašumā un jebkāda attiecību attīstība ir beigusies, es esmu strupceļā, es viņu nespēju normāli izrunāt savas sajūtās, jo likās ka viņš nemaz neredz, vai drīzāk negrib redzēt, ka mana attieksme pret viņu mainās un rezultātā bija sajūta, ka no manis novēršas. Bet es viņam to katrā ziņā nepārmetu, attiecību sākumā es biju pavisam savādāks cilvēks
Vai jums kādreiz ir bijusi tik skaudra attiecību pieredze, ka viss tik krasi mainās, ka jūs pašas mainaties, bet tas otrs cilvēks nemainās jums līdzi un saprotat, ka nav jums vairs kopīga nākotne, ka liekas, ka beidzot visu redzat skaidrāk nekā iepriekš.
Un it īpaši tā sajūta, ka jums liekas pat tā teikt pretīgi viņa pieskārieni, jo jūtaties, nezinu, kā tāds gaļas gabals, ko otrs vienkārši iekāro.
16.07.2017 23:46 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man vispār ir tā,kad izbeidzu attiecības, jo vīrieši vnk ar laiku vairs necenšas, sāk mēģināt pārveidot(visu laiku ,it kā esi sapņu sieviete un kādā dienā sākas visādi teksti un turpinās,kuri liek manīt,ka tas viss nav bijis īsti līdz galam patiesi), vai arī vnk apnīk vīrietis..Un būtisks faktors ir nākotnes plānu nesaderība! Ja viens grib to,bet otrs pavisam ,ko citu ,tad nav pa ceļam. Nākotnes plānus var atklāt tik ar laiku.
Ja man zūd interese par vīrieti, vairs neredzu attiecībām nākotni, tad arī fiziski vairs viņu īsti negribas un viņš var darīt to pašu, bet man vairs nebūs tās izjūtas un ooo:D
17.07.2017 00:05 |
 
Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Lai arī nebija lielu kašķu skaļu scēnu un strīdu, kā es iepriekš minēju, bet es ļoti daudz sāpju piedzīvoju esot šajās attiecībās. Bet laikam, pats sāpīgākais bija tas, ka otrs cilvēks nesaprata par ko es tā pārdzīvoju, kāpēc esmu tik emocionāla. Es atceros, ka es raudāju stundu pēc tam, kad mana otra pusīte atnāca divas stundas vēlāk no kluba, lai gan bija man acīs skatoties apsolījis cikos būs mājās. viņš piedzēries iekrīt gultā un aizmieg, bet es apsēžos uz gultas malas un vienkārši raudu un raudāju tā, ka man pat fiziski sāpēja krūtīs, nekad man tā nebija bijis. Es joprojām nesaprotu, kāpēc jāsaka viens, bet jādara savādāk, jo es neesmu cilvēks, kas negrib ierobežot. man tikai vajag atklātību, man nevajag tušus solījumus, pasaki cikos tu būsi mājās, ja gribi, tad paliec līdz tiem 3 naktī, bet nu nesoli man tukši, ka vienos būsi mājās.
Un tad vienmēr pēc šādiem brīžiem vienmēr nākamajā dienā saņemu ziedus. cik man tie ziedi likās tukši, es vienmēr domāju, nu kāpēc tu man viņus nes, tu tiešām iedomājies, ka ziedi atsver tos pārdzīvojumus, kas man bija. Bet likās, ka viņam tā patiešām likās, ka atnesot tās puķes viss ir nolīdzināts, tās taču ir tikai puķes. Pat tad, kad es viņam neko nepārmetu pēc parastas draugu pasēdēšanas, kad viss bija kārtībā, vienmēr nākamajā dienā atnesa puķes. Riebās man tie ziedi.
17.07.2017 00:10 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Miksa, viss ok, pāries! :) Dod sev laiku. Es nedomāju, ka ir normāli, ja mīlēšanās sāk likties ne tikai vienmuļa, bet pretīga. Nē, man tā nav bijis. Tu viņu nemīlēji, vienkārši gribēji veidot attiecības ar kādu, bet tas neizvērtās kā gribētos. Vienai draudzenei līdzīga situācija. Nu jau labs laiciņš, kopš ir viena. Nenožēlo nemaz un tagad uzskata, ka tas bijis tizli, ka vispār tikusies ar to čali bija.
17.07.2017 00:29 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kas tās par muļķībām, ka nākotnes plānus var izsibināt tikai ar laiku? Ja cilvēki mācētu komunicēt, aiztaupītu sev krietnu devu nevajadzīgu pārpratumu un laika izšķiešanu... ;-)
17.07.2017 00:47 |
 
Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
nē, es katrā ziņā nenožēloju, ka biju kopā ar to cilvēku, tā bija tāda smaga mācība, bet noteikti man vajadzīga. Tagad tāda sajūta, ka acis beidzot ir vaļā. Noteikti nav arī tā, ka visi vīrieši tagad liekas cūkas un nelieši :-D Es tagad vispār liekas ļoti uzmanīgi un ar ziņkāri skatos uz vīriešiem, liekas agrāk plūdu pa dzīvi, te ar vienu paflirtēju te ar otru un tā aizplūdu, ka iepinos tādos maldos. Tagad es ļoti ieinteresēti skatos uz jebkuru vīrieti kuru satieku vai esmu jau ilgi pazīstama, ievēroju tādas īpašības, kādas agrāk liekas pat nebiju ievērojusi šajos cilvēkos, tik interesanti viss liekas un apkārt tik brīnišķīgi cilvēki liekas, kaut būtu to agrāk spējusi novērtēt.
Pēc šķiršanās nevienu nakti neesmu pavadījusi bezmiegā, sevis žēlošanas brīži uznāca tikai kādas pirmās 5 dienas pēc šķiršanās, bet tas viss ir sen garām, šo šķiršanos nenožēloju, zinu, ka bija pareizais lēmums un priecājos ka spēju to pieņemt. Nezinu, kāpēc sagribējās par to tagad parunāt, laikam tāpēc ka man ir akūts labāko draudzeņu trūkums un nav neviens dzīvs cilvēks, kam es jebkad būtu patiesi izstāstījusi par šķiršanos un tās iemesliem. Reizēm man ļoti skumji, ka gribas kādam pastāstīt bet nav tāda cilvēka, kam to varētu izdarīt, draudzenes man protams ir, bet nu nav tādas, kam tik dziļi dvēseli izkratīt.
17.07.2017 00:51 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Neons
Nav muļķības. 18 gados cilvēkam ir citas domas, plāni nekā piem. 25 gados. Ja 18gados vnk vēlas randiņus , kopā būšanu, tad 25 ir ,kas vēlas bērnus , ģimeni un kas nav. Ja viens no pāriem vēlas ģimeni,bet otrs nevēlas un nekad nevēlēsies, tad arī nekas tur nebūs!Arī 25 ,vai arī vairāk gados satiekoties uzreiz jau nesāk izprašņāt par to vai vēlas ģimeni, bērnus. Satiekas kādu laiku un tad sāk,kaut ko tādu apspriest un novērtēt vai vārdi - vēlos bērnus, kāzas atbilst patiesībai ,vai arī ir tukša runāšana.
17.07.2017 07:50 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Labak pastasti man kaa cilveks ejot atpusties var zinat cikos bus majas? Tu vinam maate esi? Kas tu tada esi lai pieaugusam cilvekam noteiktu ko un kaa darit? KO nozimee, acis skatoties solija, ka bus majas tikos un tikos??? Ta ir slimi jau pasos pamatos. Ja man otra puse ko tadu pieprasitu, asarainus solijumus, es begtu neatskatoties. Tu vari palugt nekaveties parak ilgi, bet tas ari viss.
Zinu, ka izlaasaas skarbi, bet es to mierigi un pilna nopietniba rakstu.
Un piekritu Neons!!!
18.07.2017 08:34 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
''joprojām nesaprotu, kāpēc jāsaka viens, bet jādara savādāk, jo es neesmu cilvēks, kas negrib ierobežot. man tikai vajag atklātību, man nevajag tušus solījumus, pasaki cikos tu būsi mājās, ja gribi, tad paliec līdz tiem 3 naktī, bet nu nesoli man tukši, ka vienos būsi mājās.''
Tu ESI cilveks kurs grib kontrolet situaciju. Tu piepasi solijumus tur kur tie nav vajadzigi.
18.07.2017 08:36 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Nu, ja mana otra puse mani iekāro, es jūtos kā sieviete, nevis gaļas gabals :-D
.
Bet nu, jā.. Raudāt un pārdzīvot, ka atnācis 2 h vēlāk no pasēdēšanas, nopietni.. ?
Labāk gan izvērtē, kas ir pārdzīvošana vērts, un kas nē, tici man, dzīvē vēl būs nesalīdzināmi trakāki pārdzīvojumi, un lieti noder iemācīties nekrist histērijā par katru sīkumu :)
18.07.2017 08:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits