Cik man zināms, vīna vīnogas jau nemaz neesot tik garšīgas un baudāmas. Un diez cik kg vīnogas nepieciešamas, lai tiktu pie glāzes svaigi spiestas vīnogu sulas?:-D
Par svaigi spiestajām sulām būtībā Tev piekrītu, mazāk cukura, konservantu un skaidri zini, ko dzer. :-)
Tās veikala dabīgās sulas arī šķiet tādas varen aizdomīgas, nav tas pats sulas koncentrāts ar ūdeni + klāt piešauts biezenis?(s)
*
Sparkle, ir valstis, kur cilvēki pie katras ēdienreizes malko vīnu. Viss kārtībā, nodzērušies nav un uz grunti neiet. Mums te tāda cita mentalitāte, ka iedzeršana nedēļas nogalēs tiek norakstīta uz alkoholismu, jo ar to ikdienā nākas bieži sastapties medijos, sabiedriskās vietās utt. un ar vārdu "iedzert" lielākoties saprot kā minimums pudeli un ne tā vieglākā dzēriena. Kādam iedzeršana ir glāze, citam tik pudeles, cik vajag vēmienam. (t) Manuprāt, glāze vīna (150-300ml) reizi nedēļā vai divās galīgi neskaitās alkoholisms,(t) ja vien to glāzi nedabonot, rokas nesāk trīcēt. :-P:-D