Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kaut kas nav...

 
Reitings 20
Reģ: 26.08.2014
Sveikas, meitenes!
Tad nu griežos pie Jums ar savu bēdu, kas sakrājusies.
Lieta tāda esmu ar savu draugu kopā gandrīz 2 gadus, tomēr pēdējā laikā vairs jau nevaru izturēt. Parasti jau meitenes ir tās, kas ātri apvainojas utt. tomēr mūsu attiecībās viss ir otrādi, tas ir, esmu vairāk mierīga, tomēr pusis apvainojas par katru sīkumu(lielākoties). Piemēram, situācija šodien, par cik esam uz laiciņu attālināti, no rīta viņš mani pamodināja ar zvanu iekš Viber, pacēlu, sākām runāties, tad viņš man uzstāja ieslēgt kameru, protams, kad ar aizpampušām acīm un izpūrušiem matiem, un visā savā krāšņumā rēgoties tur negribēju, tā arī ar humoru pateicu, ka neesmu tajā labākajā formā...apvainojās, nometa klausuli un sāka man rakstīt briesmu lietas, kad zvanīju atpakaļ, lai tomēr ieslēgtu kameru, vairs necēla augšā, un teica, ka man tas ATKAL izdevās, respektīvi, sadusmot viņu, ka es it kā ar viņu spēlējos...sēdēju gultā ar saviem izpūrušajiem matiem un nesapratu, vai tas ir kāds joks vai kā? par tādu sīkumu? Tā nav pirmā reiza, kad par šāda tipa sīkumiem ir izcēlies liels kašķis. Visiztektāk, kas izpaudās pašā sākumā bija neizturamā greizsirdība. Nedod dievs, braucot garām manai mājai, tur nebija manas mašīnas, es jau nu noteikti esmu ar kādu citu utt. Esmu runājusi tiiiiiik daudz reižu par šīm lietām un tam nav pilnīgi nekādas jēgas, pēc laiciņa viss sākas no gala. Nesen izstāstīju par savu bēdu ar eksāmeniem, ka man nebija tie labākie rezultāti un, ka man turpmāk ir jāpievērš lielāka uzmanība mācībām. Viņš to attiecināja uz sevi, ka tā ir viņa vaina. Protams, teicu, ka ar viņu tur sakara nav, vnk. man ir jākļūst nopietnākai attiecībā pret mācībām. sākās kašķis. Labi, vairs tos piemērus nerakstīšu, savādāk gari sanāks. Lieta ir tāda, ka viņš apvainojas par sīkumiem un baltumā redz melnumu. Man ir salīdzinoši stresains darbs + mācības un tie kašķi mani sāk padarīt traku, sāku iedzīvoties veselības problēmās (respektīvi pēc stresiem darbā utt., pēc kašķiem ar viņu parādās nenormālas galvassāpes) Agrāk biju tā, kas vienmēr piekāpās, centos izdabāt, līdz pieķēru sevi pie stāvokļa, ka ar viņu kopā sāku palikt kā uz adatām, jādomā, ko daru, ko runāju. Pasen atpakaļ pēc kārtējā strīda, pateicu, ka mums nav pa ceļam, ka tā vairs nevar un vēlos šķirties. Izgāza pārmetuma jūru pār mani un pēc tam nedēļas garumā lūdzās un darīja visu, lai esam atpakaļ kopā, sūtīja man dzejolīšus un ko tik vēl ne, teica, ka jūtas vainīgs un saprot savas kļūdas...piedevu, izrunājām, teicām, ka uzticamies viens otram bet diemžēl nekas nav mainījies.
Es saprotu arī faktu, ka varu būt arī pie visa vainīga, jo nav dūmu bez uguns. Tikai mēģinu saprast, ko daru nepareizi. Vai nu šeit ir vaina arī manī vai arī viņš ir tāda tipa cilvēks.
Vai kādai no Jums ir bijusi līdzīga situācija? Varbūt ir kādi ieteikumi, padomi. Uzklausīšu jebko, jo jūtos ļoti apjukusi.
18.05.2017 23:37 |
 
Reitings 237
Reģ: 14.10.2015
Pēc rakstīta draugs šķiet greizsirdīgs,hmm varētu padomāt,ka neuzticas Tev,un,ka gribēja Tevi pārbaudīt.Un,ko viņš Tev rakstīja?Nu jebkurā gadījumā manuprāt tas ir ļoti muļķīgi un bērnešķīgi no viņa puses.Izklausas mazliet tā dīvaini
...apvainojās, nometa klausuli un sāka man rakstīt briesmu lietas, kad zvanīju atpakaļ, lai tomēr ieslēgtu kameru, vairs necēla augšā, un teica, ka man tas ATKAL izdevās, respektīvi, sadusmot viņu, ka es it kā ar viņu spēlējos...
ja godīgi neredzu neko tādu par ko vajadzētu apvainoties,vai sadusmoties.Interesanti,kā viņš to domāja ar vārdu 'spēlējies"?
Vai attiecību sākumā bija tāpat?Izklausās pēc nenobrieduša puiša.:-/
19.05.2017 00:10 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Es laikam neauklētos. Ja pēc izrunāšanās nekas nav mainījies, ko tad vēl var darīt?
Bet var jau būt, ka no viņa puses viss izskatās citādāk, un patiesībā viņam varbūt ir iemesls būt tik nenormāli greizsirdīgam...
19.05.2017 00:22 |
 
Reitings 20
Reģ: 26.08.2014
Nu redzi, mums ir 10 gadu starpība. Es esmu tā, kuru vēl vajadzētu saukt par nenobriedušu. Draugs nav Latvietis, jo dzīvoju ārzemēs.
Sākumā gan tā nebija, tomēr kā jau minēju, bija izteikta greizsirdība un arī vēlme visu kontrolēt. Sākumā tam īpaši nepievērsu uzmanību, jo saprotu, ka maza greizsirdība ir pat veselīga līdz zināmai robežai.
Tas, ko viņš šorīt rakstīja, principā grozījās tikai ap viņu-Ka es spēlējos, tas apmēram domāts tā, ka testēju viņu. Kaut gan pat tā nav, tiešām sāk šķist, ka viņš neuzticās vairs. Varbūt viņš pie tiem kašķiem ir tā pieradis, kad sāk visur redzēt iemeslu, lai uzsāktu strīdu. Man ir taisni otrādi, esmu nogurusi, nenormāli! Vairs pat neredzu jēgu skaidroties, mierināt un censties visu vērst pa labu.:-(
19.05.2017 00:30 |
 
Reitings 20
Reģ: 26.08.2014
Nu vot, bet bieži pēc izrunāšanās es esmu tā, kas runā vairāk, ir sajūta, ka viņš līdz galam visu neizrunā, sevi neatklāj, līdz ar to man ir grūti viņu saprast, kas viņu nomāc/neapmierina.
Vienīgais, ko viņš pēc šādām nepamatotām dusmu lēkmēm apgalvo ir apmēram tā- visbiežāk cilvēki apvainojās uz tiem, ko visvairāk mīl.
19.05.2017 00:35 |
 
Reitings 164
Reģ: 18.08.2013
Man šobrīd ir līdzīga situācija, ar puisi esam pazīstami tikai mēnesi, bet viņam vajag, lai raksta katru dienu, no rīta līdz vakaram. Un vēl pa dienu, lai sazvanamies. Puisis grib visu sasteigt, pat kārtīgi neiepazīstoties, jau veidot attiecības pēc pirmā randiņa. Kašķi veidojas pat par sīkumiem. Ja es esmu pārdomājusi un gribu atcelt satikšanos, viņš tam nepiekritīs un atbrauks, lai mani pārliecinātu. Viņš uzskata, ka tikai viņam ir taisnība, mēģina uzspiest savas vēlmes.
Tādās attiecībās, tiek grauta tava pašapziņa, jo vainu tu visu laiku meklēsi sevī. Domāsi, ko atkal nepareizi pateici, vai izdarīji. Baidīsies ko izdarīt ne tā vai pateikt, lai tikai atkal nebūtu strīdi. Ja otrs cilvēks to nesapratīs un nemainīsies, nekas labs tur nesanāks.
19.05.2017 00:45 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Jeezinj, tas tiešām nebūtu priekš maniem nerviem! Es vinju ellē ratâ pasūtītu pēc tāda izgājiena rītā :D
19.05.2017 00:46 |
 
Reitings 237
Reģ: 14.10.2015
Vecums,gadi nenosaka to,cik cilvēks ir nobriedis.:-/
Minēji dzejolīšus,izklausas salkani.
19.05.2017 00:51 |
 
Reitings 20
Reģ: 26.08.2014
Romina
Tu trāpīji 10niekā. Izteikti mana situācija. Un tā nemitīgā vainas sajūta:'-(
Vienīgi pašā sākumā tik traki nebija..bet parasti jau viss nāk gaismā ar laiku, kāds tas cilvēks patiesībā ir.
19.05.2017 00:53 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Kas ir tas, kas tevi pie viņa tur, kas ļauj šo visu paciest?
19.05.2017 00:58 |
 
Reitings 20
Reģ: 26.08.2014
MissMia
Ja godīgi es šo jautājumu sev daudz uzdodu. Laikam jau tie ''starplaiki'',starp strīdiem, kad ir labi mums, varam kopā daudz ko padarīt, aizbraukt, pasmieties utt. Vai arī tā enerģija, darbs, ko savā ziņā ieguldu, lai šīs attiecības izietu cauri visiem strīdiem un problēmām.
Un man pat galīgi neinteresē citi, patika viņš man no paša gala, tā vienkārši, grūti pat izskaidrot.
Liekas, ka tās attiecības iet pa apli-no stadijas ''ļoti labi'' līdz ''ļoti slikti'' un atkal no gala.
19.05.2017 01:09 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Bēdz, atpakaļ neskatoties. Tādi cilvēki nemainās. Viņam ir dziļas un sāpīgas problēmas, kuras viņš īsti pats neapzinās un nevar atrisināt. Vēlāk būs tikai trakāk. Es esmu bijusi lieciniece tam, kā mana draudzene norok savu dzīvi ar šādu puišeli. Viņš uzvedas kā mazs, nelaimīgs bērns, kam izmisīgi vajadzīga nepārtraukta uzmanība - tas ir tas, ko tev vajag attiecībās? Tu gribi ar viņu auklēties? Manas draudzenes gadījumā gadu gaitā tas viss palika vēl briesmīgāk - īpaši greizsirdība. Viņš kļuva agresīvs, kliedza un grūstījās, jo kārtējo reizi bija kaut ko sadomājies. Viņš krāpa to meiteni, jo pats savā galvā bija izdomājis, ka viņa viņu krāpj, tadu nu viņam ir attaisnojums to darīt arī pašam. Tas bija un joprojām ir briesmīgi un katru reizi, kad redzu tādus stāstus kā tavējais man vienkārši gribas sapurināt tevi un bļaut - bēdz.
19.05.2017 07:36 |
 
Reitings 72
Reģ: 16.05.2017
Jeezinj, tas tiešām nebūtu priekš maniem nerviem! Es vinju ellē ratâ pasūtītu pēc tāda izgājiena rītā

Pilnīgi to pašu nodomāju. Es noteikti būtu atcirtusi kaut ko dzēlīgu un lēnu garu sāktu mosties. :-D
Izklausās pēc kaut kādiem kompleksiem čalim. Tik slimīga greizsirdība nav veselīga attiecībās.
19.05.2017 08:46 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nez... A tu nevari vnk viņu noignorēt? Nometa klausili - viss, saruna pabeigta un vairs nekādas sarakstes. Vnk izslēdz telefonu un miers. Nepakļaujies viņa psihiem, nedanco pēc viņa stabules. Grib ārdīties? Lai dara to vienatnē. Vnk nerunā, neskaidrojies, necel klausuli, neraksti. Kad nomierināsies un sāks uzvesties kā cilvēks - tad arī atbildi.
19.05.2017 09:02 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Tava vaina ir tikai tajā, ka Tu ļauj puisim sev kāpt uz galvas. Un par greizsirdību runājot - manuprāt tā nav mīlestības pazīme. Privātīpašnieciskuma gan. Turklāt tas, kurš ir greizsirdīgs, tas nokrāpj pirmais, jo savā prātā jau ir izfunktierējis, ka partneris laidis pa kreisi, kaut tā nemaz nav.
19.05.2017 09:24 |
 
10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 29.01.2009
Nometa klausili - viss, saruna pabeigta un vairs nekādas sarakstes. Vnk izslēdz telefonu un miers. Nepakļaujies viņa psihiem, nedanco pēc viņa stabules. Grib ārdīties? Lai dara to vienatnē. Vnk nerunā, neskaidrojies, necel klausuli, neraksti. Kad nomierināsies un sāks uzvesties kā cilvēks - tad arī atbildi.

+
19.05.2017 09:24 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
es šito nespētu izturēt. skan savādi, bet es tik ļoti strādāu ar sevi, lai atbildību par savām sajūtām un emocijām uzņemtos es pati, nespētu paciest blakus cilvēku, kas skandina, ka atkal es esmu vainīga, ka viņš ir dusmīgs :D
ir bijusi līdzīga situācija jā, bet ar ģimenes locekli, nevis mīļoto cilvēku. nu nevar tādus pāraudzināt. vienmēr kāds cits ir vainīgs par to, ka viņš ātri aizsvilstās vai pārāk daudz gaida un nu ir vīlies visā un visos utml. es ieteiktu vienkārši neauklēties. ja viņš sāk pinkšķēt un burkšķēt, ka tu pie kaut kā esi vainīga, vnk ignorē, lai cepās savā sulā, nevis noveļ visu uz tevi. pacepsies un nomierināsies :)
19.05.2017 10:23 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
apvainojās, nometa klausuli un sāka man rakstīt briesmu lietas, kad zvanīju atpakaļ, lai tomēr ieslēgtu kameru, vairs necēla augšā, un teica, ka man tas ATKAL izdevās, respektīvi, sadusmot viņu

Kkāds bērnudārzs. (t)
mācības un tie kašķi mani sāk padarīt traku, sāku iedzīvoties veselības problēmās

Vai tiešām tas ir to vērts?
Cilvēki mainās ļoti reti un tas nekad nenotiek ātri vai viegli. Ja viņš ir tik ilgi nodzīvojis un vēl joprojām ir tāds, tad nekas tur nemainīsies...
19.05.2017 10:40 |
 
Reitings 20
Reģ: 26.08.2014
Paldies Meitenes par viedokļiem, ieteikumiem un padomiem. :-)
Domāju šajā gadījumā pieņemt galēju lēmumu un attiecības izbeigt.
Kā jau minēja TalisQualis, arī es cenšos ar sevi daudz strādāt, kontrolēt savas emocijas.
Bet šādā situācijā vairs nevēlos atrasties, morāli nespēju izturēt to spriedzi. Runāts ir pietiekami daudz un nekas nemainās, tāpēc domāju sevis dēļ un veselības dēļ šo murgu izbeigt.
19.05.2017 11:18 |
 
Reitings 142
Reģ: 22.07.2013
Bēdz, atpakaļ neskatoties. Tādi cilvēki nemainās. Viņam ir dziļas un sāpīgas problēmas, kuras viņš īsti pats neapzinās un nevar atrisināt. Vēlāk būs tikai trakāk.

+++
Ja tevi vēl kaut kas no šķiršanās attur, tad vienkārši padomā par šo:
Tu kaut kad vēlāk dzīvē vēlēsies bērnus? Tev liktos OK, ka viņi redzētu jūsu kašķus un tēva biežo psihošanu? Vai nedod dievs viņš tā pat kontrolētu un ārdītos arī savās tēva - bērna attiecībās? Ja tev tas nešķiet OK, tad šīs attiecības tāpat nākotnē beigsies (vai arī taviem bērniem bērnība būs elle).
Jo ilgāk tu šķiršanos velc garumā, jo vairāk pati sev nervus sabeidz, un nevienai no iesaistītajām pusēm šis nav veselīgi.
19.05.2017 11:19 |
 
Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man arī bija viens tāds bijušais, viņš par visu baidījās, ja gāju uz draugu pasākumu, kurs sen ieplānots pirms sagājām kopā un tur bija mans ex, viņš atbrauca pakaļ un aizvilka prom, ja neatbildēju uzreiz uz sms tad 100 zvani man un manām draudzenēm. Ja es viņam uzticējos un ļāvu iet ārā ar draugu bariņu, kur ir meitenes, kuras emm "dod" visiem draugiem čaļiem, tatad man po*uj par viņu, jo neceļu scēnu. Bet pats labākais, ka viņš komplimentēja visas meitenes skaistās, fanoja filmās par aktrisēm utt un es neko neteicu, bet nedod dievs kas tāds no manas puses, tad nu es ļaunā :-D
19.05.2017 12:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits