Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

7 reizes nokrist, 8 reizes piecelties

 
Reitings 121
Reģ: 27.03.2016
Sveikas!
Nāk pavasara depresija virsū. Apātija. Varbūt slinkums?
Zinu, ka ieteicamas ir ūdens peldes.
Kā tiekat galā ar slikto noskaņojumu? Saldējums, šokolāde? Raudulīgas filmas?
Vai cilvēks var būt laimīgs? Vai tas ir tikai uz laiku? Jo pat psihologi mēdz šķirties, zaudēt tuviniekus, uztraukties par ikdienas problēmām, maksāt kredītus.
Varbūt grūtsirdība ir daļa no dzīves?
25.04.2017 17:14 |
 
Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Es izraudos un dzīvoju tālāk laimīga :D
Bet, ja godīgi, tad es jutu, ka man arī nāk virsū, kaut kāds depresīvais noskaņojums, tieši tāpēc sāku sportot. Tas man palīdz vakaros justies enerģiskai un līdz ar to ar labu garstāvokli :) Pat raudās gribas retāk kā iepriekš :D
25.04.2017 17:29 |
 
Reitings 171
Reģ: 22.10.2013
Laikam šādas tēmas šeit tagad topā.
Ja godīgi arī pedejā laikā sāk nospiest visas problēmas un nezinu vairs kā tikt galā. Patiesībā ir ļoti daudz nelaimīgu un neapmierinātu cilvēku.
Kā jau te meitene minēja palīdz mazliet izraudāšanās, tā itkā mēs noņemam no sevis emocionālo slogu. Bet nu jā, palīdz ļoti ļoti sports, ieteiktu tev sākt sportot. Vairāk laiku pavadīt ar sev mīļajiem cilvēkiem, draugiem, aizbraukt vai aiziet kaut kur atpūsties. Ikdienā kaut ko pamainīt, lai nebūtu tā rutīna. Kaut dienā aizej pastaigājies, ieliec austiņas ausīs un reāli atslēdz savu domāšanu. Vispar domājot negatīvas domas, mēs sev apkart piesaistam arī tadus cilvekus, kuri būs ar dzīvi neapmierināti un negativi. Nevajg visu tik ļoti ņemt pie sirds. Kā arī palīdz izrunāšanās ar kādu. Un ja tev šobrīd ir depresīvs garastāvoklis, tad meklē sev dzīvē labās lietas, neieciklējies tikai uz visu slikto. Jo noteikti tavā dzīvē notiek arī labas lietas, par kurām vērts padomāt un novērtēt .:-)
25.04.2017 17:59 |
 
Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Stulbs pavasaris, ļoti maz gaismas un saules, tāpēc arī daudzi tā nīkuļo. Otrs iemesls - visi pagājušovasar apēstie un ar sauli uzņemtie vitamīni jau seeeeen ir ārā un organisms mēģina likt Tev gulēt, lai nav enerģija jātērē.
25.04.2017 18:18 |
 
Reitings 121
Reģ: 27.03.2016
Es cenšos uzņemt vitamīnus. Lietoju arī Vigantol (D vitamīnu), zivju eļļu.
Kaut kā vajag iedraudzēties ar sportu, bet šādā laikā pat pastaigāties, paskriet nevar.
Parunāt ar kādu ir grūti, jo negribas cilvēku noslogot ar savām problēmām, kurām pat nav īsti iemesla. Laikam jāgaida saulains laiks un tad jālaiž uz jūru sauļoties.
It kā pat nedomāju negatīvi-vienkārši domāju kā no šī stāvokļa tikt ārā? Nesen ar draudzeni izsmējāmies tā kā sen nebiju smējusies. Viss it kā forši. Tik jādodas uz priekšu, bet kaut kāda melanholija piezogas klāt un pat īsti paraudāt neizdodas..
25.04.2017 23:52 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Tieši šodien lasīju...
Piemēram, ja es dejoju, es varu dejot ļoti primitīvi, mīdoties no vienas kājas uz otru, bet es varu arī visa atvērties un dejot orgasmiski. Un es varu pastaigāties pa parku miegainā stāvoklī, bet varu arī pastaigāties ļoti modrā apziņas stāvoklī un sajust, ka viss ir dzīvs un vibrē un krāsas ir košākas, un gaiss smaržo vienkārši neticami, un es jūtos svētlaimīga vienkārši pastaigājoties.

Jāmēģina mainīt savu domāšanu un savas reakcijas un gūt prieku no vienkārši būšanas.
26.04.2017 00:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits