Pasta ar saulē kaltētiem tomātiem - super! (l) Gršo izcil kopā ar visu ko - gaļu, uz maizes, grauzdiņiem, mērcēs. Mana garšīgā recepte ar šo - sacepu/izsautēju kabaci, baklažānu un pielieku šo pastu, ļoti viegli, vasarīgi un garšīgi.
Ilgi meklēju kur LV var dabūt čipsus ar etiķi un kad ieraudzīju šos - biju sajūsmā, bet pagaršojot vīlos. Garša jau laba, bet nevaru ciest to pašu čipsi. Likās, ka būs parastais kartupeļu čipsis, bet nē.
Jersikas čipsi! Ar lepnumu varu teikt, ka beidzot esmu nogaršojusi visus veidus. Man tieši patīk, ka nav klasiskais čipsis. Man uz urrā iet šīs sulas (dažādu veidu ar ābolu sulas bāzi, izņemot tomātu sulai), ērts pumpītis, tecinu tik glāzē