Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecibas pec ilgstosam attiecibam,neko nesaprotu

 
Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
Pagajusos divus gadus dzivoju kopa laimigas attiecibas, kas izmira dabiga cela, jo katrs aizgajam pa savu celu un merkiem. Gaju uz randiniem utt, bet jau esmu galigi aizmirsusi to posmu, kad otrs sak skist ka paris.
Esmu arpratigi iemilejusies, bet man sak krist roza brilles. Un gribu uzdot jautajumu ka tiine. Tas ir normali, ka jaunas attiecibas, kur pirmos 2 menesus valda arkartiga kaisle tresaja menesi ta jau sak noplakt? KAtra zina sekss sak klut normalaks, ne tik traks ka sakuma. Vai tas varetu but tapec, ka vins zin ka es vinam esmu un mani tik viegli nepazudes? Esam viens otram jau pieejamaki, ari rupes ir lielakas, mazie parsteigumini, lai ari reti,bet ir. Katru dienu mazliet sarakstamies, bet nekas no ta vairs nav ka sakuma. Esmu pieradusi pie loti karstasinigiem viriesiem un sis no miljons komplimentiem ir pargajis uz mana darga, mana milota utt.Man tas sak klut ka rutina. Plus tik un ta neesmu drosa, ka esam paris. Redzamies apmeram 2-3 reizes nedela, planojam ari ko kopigu. Bet gandriz vienmer es eju pie vina. MAnus planus, ja gribu dalit, gandriz vai nakas atcelt.
Censos but saprotosa un ceru, ka tas ir tikai tapec ka sis jau ir nakamais attiecibu limenis, kad abi esam paradijusi, ka esam viens otram svarigi. Un ari vins no manis gaida kadu detalu. Kopa pavaditais laiks ir briniskigs lielakoties, bet ir viena liela problema es stradaju, kad vinam ir brivs un vins ir pasnodarbinatais. Negribot mani sak makt saubas ko vins dara brivdienas kad neatbild uz manam zinam un liek man gaidit.KAtra zina esmu limeni kad esmu saubu pilna un domaju par izrunasanos un ka vieglak pajautat ko vins pret mani jut? vai labak to nostadit forma - kas mes esam? vai ko vins no manis gaida? Neesmu nekad bijusi attiecibas kur kaut kas tads butu jadoma, jo viss vienmer noticis dabigi. Bet saja situacija, kad abi esam dazadu valstu pilsoni dzivojam ne sava valsti, vienmer rodas saubas, jo komunikacija lidz galam ne vienmer ir perfekta.Es esmu karstasinigaka un daudz aktivaka un atraka neka vins.Bet sakuma vins par sevi radija iespaidu ka vins ari.....
Teoretiski ari par krapsanu izteicam viedokli jau pirmaja nedela. Un kamer vins bija izbraukuma laikam baidijas, un vien dien ja neatbildeju uzreiz vinam apvainojas ka biju ielogojusies viena draudzibas saitaa.Kaut isteniba es tur kraju sev instagram sekotajus savai hobija lapai. XD
Plus,vinam patika loti kontrolet kur es eju vai ko daru, bet vins to izrada pasiva agresijas toni. Katra zina domaju ka liela izrunasanas mums palidzes salikt visu pa plauktiem. Vienigais es gribu kada viedokli, vai jega jautat par so veco teemu vai tomer labak palikt pie fundamentalajiem jautajumiem kas mes esam viens otram....
16.04.2017 00:49 |
 
Reitings 786
Reģ: 18.05.2014
Vislabāk būtu vienkārši izrunāt ar savu draugu visu to, kas tevi nomāc jūsu attiecībās, izskaidro viņam arī savu apjukumu par to, ka nezini, kas viens otram esat. Nevajag neko prasīt aplinkus, saņemies un prasi tieši un konkrēti. Tā būs ātrāk un skaidrāk. Lai veicas! :)
16.04.2017 01:39 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
patika loti kontrolet kur es eju vai ko daru

pasiva agresijas toni

Ar to arī apsveicu :(
16.04.2017 08:18 |
 
Reitings 32
Reģ: 18.03.2017
Izklausās pēc kaut kāda murga. Kaut kādas nesaprotamas, nejēdzīgas attiecības.
Ja jau biji pieradusi pie attiecībām, kas veidojas dabīgi, tad ko Tu tur mokies un spriedelē. Tas, ko aprakstīji, izklausās stulbi, bērnišķīgi un nejēdzīgi.
Pajautā sev pati, ko TU vēlies no tagadējām attiecībām un paskaties, vai šis vīrietis maz tam der.
16.04.2017 11:55 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Plus tik un ta neesmu drosa, ka esam paris.

KAtra zina esmu limeni kad esmu saubu pilna un domaju par izrunasanos un ka vieglak pajautat ko vins pret mani jut? vai labak to nostadit forma - kas mes esam? vai ko vins no manis gaida?

Varbūt vajag sākt ar komunikāciju? :D Vienkārši pasaki, cik tuvs ir kļuvis tev un vēlies uzzināt viņa nolūkus pret tevi. Piemēram, vai esi teikusi, ka tev nepatīk pārsvarā doties pie viņa? Varbūt puisim tā ir ērtāk parūpēties par tevi - pusdienas, izklaides, utt.. It sevišķi, ja pašnodarbinātais un ir pieradis plānot savu ikdienu un pakārtot to savām vajadzībām.
Negribot mani sak makt saubas ko vins dara brivdienas kad neatbild uz manam zinam un liek man gaidit.

Ok, atkarīgs cik ilgi nedod par sevi ziņu, bet tā frāze liek man gaidit.. :D Rodas iespaids, ka nemeklē attiecības, bet kādu, kurš izpildīs tavas iegribas - nemitīgi komplimentēs, garantēs traku seksu, atbildēs momentāli. Ceru gan, ka tikai neveiksmīgi formulēta doma, bet komunikācija, jebkurā gadījumā, ir atslēga visam, runā!
Neesmu nekad bijusi attiecibas kur kaut kas tads butu jadoma, jo viss vienmer noticis dabigi.

Man gan izklausās, ka viss notiek dabīgi, taču tu pārāk daudz analizē/vērtē vīrieti un viņa darbības. Saprotu, ka iepriekšējās attiecībās varbūt esi pieradusi pie nemitīgiem komplimentiem, taču neuzstādi to kā ultimātu sev, ka visi tā izrāda pieķeršanos. Varbūt šis to izrāda, piemēram, ceļoties agrāk un gatavojot brokastis. Sliktākais, ko var darīt, ir salīdzināt. Ja reiz esi iemīlējusies, tad kaut kas taču viņā ir! :) Galu galā, tie ir tikai divi mēneši! Vienkārši padomā arī no otra cilvēka skatapunkta un, ja tomēr kas uztrauc, atliek tikai pajautāt! :)
16.04.2017 20:18 |
 
Reitings 394
Reģ: 29.01.2017
Vienigais es gribu kada viedokli, vai jega jautat par so veco teemu vai tomer labak palikt pie fundamentalajiem jautajumiem kas mes esam viens otram....

Domāju, ka ir vērts gandrīz vienmēr izrunāties par visām lietām, kas uztrauc. Tikai ko domāji ar to agresiju?
16.04.2017 22:37 |
 
Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
paldies par atbildem,
izrunajos, viss kartibaa. Miilot mani un viss jauki.Vnk vinam esot kkadi divaini kompleksi sabiedriba, kad dazkart pulii paliek aukstaaks.
Plus man palidz dazadas manas dzives jomas un piekrita ari maniem planiem, izrunajamies, ka jakomunice sakarigak, lai nav parpratumu un viss.
Citadi tiesi ta.Biju par daudz sadomajusies no zila gaisa.
Jamacas atkal baudit miila bez analizesanas.
18.04.2017 23:03 |
 
Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
BEigas intuicija tomer bija jaklausa. Izradas aukstuma vilni,jo dazreiz palieto kokaiinu.XD Galigi iekeros ¨sliktaja puisi¨un klinkis visam, gribot ar mani tuvakas attiecibas, jo miilot, bet aiziet uz randinu ar citu. Vaaks.Es aiztinos, tas viss kopa var radit tikai mentalas problemas.Kamer iemilejies protams tikai varaviksnes radaas.(e)
03.06.2017 07:16 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ak jel. Bet bus tev pieredze :)
Gribeju tikai bilst, ka roza briljlji :) var but ilgi, kaa ari periodiski pazust un atkal paradities.
03.06.2017 09:20 |
 
Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
Jaa..diemzel, un brilles ir nokritusas, bet pateicoties manai super filozofiskajai dabai, es pat biju gatava turpinat, jo esmu iemilejusies.Veljoprojam. Galigi drankiga sajuta.Butiba pirmo reizi ir tik drankigi.
03.06.2017 14:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits