Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Draudzība

 
Reitings 13
Reģ: 19.09.2016
Sveikas, dāmas!
Vēršos pie jums. Bet ne pēc padoma, vēlos dzirdēt viedokļus,jūsu domas :)
Ir tā, ka man atrast normālu draudzeni šķiet tik grūti, nezinu.. Nesen izbeidzās draudzība ar meiteni, kura likās,ka ir mana dvēseles radiniece,bet tā nebija mana vaina. Zinu, ka man ir arī augstas prasības, es tik reti varu godīgi pateikt- jā, šī meitene ir ar galvu uz pleciem un neuzvedas kaut kā stulbi. Man vienīgajai šķiet, ka ar gadiem meitenes kļūst arvien,atvainojos, vieglprātīgākas un maucīgākas?
13.04.2017 16:05 |
 
Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Nezinu vai augstas prasības pret otru cilvēku dod kaut ko labu. Jo ar augstām prasībām ar laiku neviens nebūs pietiekoši labs.
Viss atkarigs ko Tu gribi no tās draudzības sagaidīt.
Īstenībā, jo vecāka tu paliec, jo vairāk var iztikt bez sieviešu draudzības. Jā parunāties, kaut kur kopā aiziet, bet vai es pilnibā stāstīstu visu, kas ar mani notiek - nē. Man pietiek ar manu vīru, ja vajag pajautāt padomu, tad man ir mamma.
13.04.2017 16:33 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es vispār nevienam nestāstu pilnībā visu, kas ar mani notiek, arī tolaik ne, kad man bija daudz laika "sieviešu draudzībai". Bet draudzenes man ir, pat palēnām iegūstu jaunas. Jā, kontaktējamies diezgan reti, bet man patīk apziņa, ka man ir kam piezvanīt, ar ko, ja būs laiks, sarunāt randiņu ar bērņeļiem padusē, utml.
.
Un jā, man nešķiet, ka meitenes kļūst ar gadiem vieglprātīgākas un maucīgākas, lai gan jājautā - ko nozīmē ar gadiem? Varbūt starp 15 un 20 gadu vecumu tiešām "ar gadiem" kļūst tādas, bet ilgtermiņā nez vai.
13.04.2017 16:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits