Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Garneles

 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Kaut kā jocīgi sanācis, ka līdz šim neesmu gatavojusi garneles. Mājās ir saldskābā mērcīte, spageti, cukini, paprika un varētu pielikt apceptas garneles. Bet kā cept ? Un kādas garneles vislabāk pirkt? Vai arī jūsu mīłākās receptes ar garnelēm? (l)
29.03.2017 11:19 |
 
Reitings 56
Reģ: 24.06.2016
Es parasti pērku tās mazās garneles. Apcepu sviestā un ar ķiploku. Nu dievīgi gardi. Varētu bez nekā apēst :-D
29.03.2017 11:28 |
 
Reitings 11
Reģ: 28.03.2017
Man ļoti patīk viena ļoti vienkārša recepte, ietin follijā tortillas (noliksi cepešpannas vienā stūrī), tad papriku, sarkano sīpolu un garneles apviļā olīveļļā, sālī, piparos, var nedaudz pielikt saspiestu ķiploku un uzpilināt laimu un to visu liec uz pannas un cep cepeškrāsnī uz 10min 200grādos. Šī recepte ir špikota no tasty lapas facebook, man viss sanāk un ir ļoti garšīgi :-)
29.03.2017 11:29 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Viennozīmīgi tīģergarneles.
Apcepu sviestiņā ar sāli, citronpipariem, ķiplokiem un čili.
29.03.2017 11:30 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Paldies! Svaigas vai saldētas pērkat?
29.03.2017 11:33 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Es parasti pērku saldētas, viņas arī ātri atkūst. Ja gribi ātrāk, tad iemet aukstā ūdenī.
29.03.2017 11:33 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Super :-) Un cik ilgi jācep? Kamēr zeltainas? :-P
29.03.2017 11:36 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Viņas ir ātri gatavas, galvenais nepārcept. Es cepu uz lielas uguns kamēr zeltainas jā. Tās ir manuprāt 5-7 minūtes. Pērku nevārītās.
29.03.2017 11:39 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
mazās garneles tak negaršo pēc nekā! tīģergarneles un arī ne sasaldētas, bet atdzesētas varētu būt tas, kas tev derētu! ceturdienās rimi ved atdzesētās garneles!
29.03.2017 11:58 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Paldies par padomiem :-D
29.03.2017 12:47 |
 
Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Ja saldētas, tad labāk skatīties nevārītas, jo, iepriekš gatavotas karsējot, tiešām viegli pāršaut pār strīpu un dabūt gumiju.
29.03.2017 12:55 |
 
Reitings 259
Reģ: 06.03.2010
- 2 pacinas biezpiens (labak 1 lielais traucins ar graudaino, tad tadi mitraki salati)
- 2 svaigi isie gurki (vai 1 gars)
- dilles
- mazas tiritas garneles maza blodina, nepilna sauja
Super svaigi, garsigi ! Sorit brokastis tiesi nam nam edu !
29.03.2017 13:44 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Garšo pasta ar tīģergarnelēm (l)
Un piekrītu, ka tās mazās ir.. nekādas. Bet.. manā skatījumā galvenais, lai garneles nav gumijotas, pārceptas. Garnele pati par sevi negaršo nekā, tai garšu piešķir garšvielas (ķiploks, čili u.c.), attiecīgi variējot, garša tiešām var būt piesātināta
Man savukārt ir cita problēma - cepot garneles ar ķiplokiem, visa māja smaržo perfekti, bet pati garnele neuzsūc to ķiploku smaržu/garšu (t)
29.03.2017 14:12 |
 
Reitings 356
Reģ: 03.10.2013
Atkausēju saldētas vārītās tīģergarneles, pannā lieku sviesta piku, iekšā smalkos gabalos sagrieztu ķiploku. Mazliet apcepu, tad pievienoju atkausētās garneles, nedaudz apcepu, uzberu sarkanos piparus, pārspiežu citronu un gatavs. Galvenais nepārcept, lai nav gumija.
29.03.2017 15:15 |
 
Reitings 91
Reģ: 18.11.2009
Man patīk apcept tās mazās garneles, kas ir rimī saldētas, kopā ar garajiem makaroniem, sieru, tomātiem un ķiplokiem.
29.03.2017 15:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!