Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā iepazīties ar meiteni?

 
Reitings 3
Reģ: 26.03.2017
Esmu, teiksim, nepieredzējis, puisis 20-30 intervālā. Daudz domāju par meitenēm, bet, godīgi sakot, pietrūkst sapratnes ko un kā iesākt.
Es tā saprotu, ka visas meitenes (spriežot pēc Cosmopolitan foruma, mīlēšanas un vēl intīmākām pamācībām Apollo un Delfi, Facebook, Instagram, naktsklubu foto, video un foto kalniem internetā, un visa pārējā, kas pa labi vai pa kreisi parādās) jau ir pārgulējušās ar 5-100 čaļiem (vietējiem, iespējams, arī itāļiem vai britiem no Vecrīgas, vai jogas treneriem, vai kas vien zin ar kādiem dzērumā), viņām patīk ka viņas izmanto, ir salikušas pīrsingus nabā vai nāsī vai mēlē vai lūpā vai zem apakšbiksēm, uztetovējušas vismaz vienu pornozvaigznes tetovējumu virs dibena uz muguras vai uz kakla vai kājas, to vien dara kā tusējās Vecrīgas klubos, patīk uzmācīgi vai rupji vai sliktie puiši vai arī trenēti muskuļkalni, ir atradušas draugus, katru dienu vai nedēļu ēd Rīgas labākajos restorānos, ik pēc 3 mēnešiem brauc uz siltajām zemēm vai kalniem un dzīvo 5 zvaigžņu viesnīcās, un strādā ļoti labi apmaksātos darbos, kas ļauj nopirkt katrai mēneša dienai savu Gucci somiņu, kā arī katru gadu nomainīt iPhone un braukt ar 5 gadu vecu BMW džipu. Nedaudz pārspīlēju un ne viss minētais, varbūt, ir slikts (man nav iebildumu, ka meitene pelna vairāk vai pērk sev ko vēlas, jutīšos nederīgāks kā vīrietis, ka nevaru visu nodrošināt, bet lai nu tā būtu, tādi laiki, ka sievietes nereti pelna vairāk). Jā, un kā noprotat, tad ir nez kādi aizvēsturiskie aizspriedumi par tetovējumiem (jo uz tetovējumiem skatos tā kā uz tiem, lielākoties, joprojām skatās un gadsimtiem ir skatījušies cilvēki Japānā un Ķīnā), kaut gan varu iztēloties būt kopā ar ļoti minimāli tetovētu meiteni, un daži draugi ir ļoti tetovēti. Tomēr jautājums ir par fizisko pasauli - par realitāti - nopietni? - tas viss bez kredītiem un zagšanas (meitenes laikam domā, ka vīrieši visur pelna nez kādas naudas, vai arī tas viss finansiālais slogs tiek uzlikts uz puišiem kurus pēc tam pamet, kuri, lai segtu izdevumus shēmo valsts pārvaldē un/vai maksā kredītus par meiteni ar kuru vairs nav kopā). Labi ja tie parādi paliek sliktajiem puišiem, bet ja tos uzliek jauniem, nepieredzējušajiem un viegli kontrolējamiem, tad viņu dzīves tiek noraktas parādu slogos tā arī nekad nesākoties. Daļai, iespējams, ir arī ļoti labi darbi. Lai vai kā, cerams, ka tas viss notiek neapzogot, neizvilinot un neatņemot vieniem, lai iegūtu citi.
Iepriekš aprakstītās princeses var atļauties tikai miljonāri vai viņu atvases (kas Latvijā, iespējams, lielākajā daļā gadījumu, pelna strādājot valsts pārvaldē vai izpildot valsts pasūtījumus būvniecībā, apdrošināšanā, IT). Aprakstītajām meitenēm laikam būs citi puiši. Domāju, ka esmu normāls puisis izglītības un fiziskajā ziņā, bet alkoholu lietoju ļoti maz (ir skaidra mēra robeža un kurā brīdī pietiks) līdz ar to līdz tādam stāvoklim ka nestāvu kājās vai neredzu kāda tieši dāma pretī, vai ko viņa prasa mani novest būtu visai grūti (vismaz ne labprātīgi), tātad iepazīstoties būs daudz sarkstošu un neērtu brīžu, un, jā, man nav personīgās mašīnas - nav arī BMW vai Mercedes-Benz ar tonētiem aizmugurējiem stikliem kurā izvizināt tikko satiktās meitenes, un, jā, arī ģitāru spēlēt nemāku.
Cik esmu runājis ar draugiem (to ka neko nejēdzu no tādām lietām gan citiem neesmu stāstījis, varbūt pat nevar pateikt no malas) vai novērojis līdzīgus paziņas un kursabiedrus augstskolā, tad pēc šāda apraksta neesmu pat ne tuvu vienīgais. Daļa kaut kā vispār nedomā par meitenēm, vai vismaz neizrāda to (es laikam arī piederu ne-izrādītājiem, filmās taču no bērnības iepotēts, ka vīrieši neko daudz neizrāda). Ir daži, kas iepazinušies internetā. Ir daudzi tādi, kas jau no skolas laikiem iet uz visiem pasākumiem un jau ir ar bērniem, vēl citi to vien dara kā katru trešdienu iet uz Vecrīgu un pēc tam stāsta piedzīvojumus ar meitenēm, vai to kā piedzērušies neko neatceras, vai kā kāvās.
Es pats esmu mēģinājis vairākus iepazīšanās portālus, bet neticamā kārtā no tām, kas atbild lielākā daļa ir aizņemtas vai ar draugiem (tām kam jau tas ir rakstīts, lasot profilu tas var šķist kā joks vai kļūda, bet kādā gan sakarā iepazīšanās portālā sēž meitenes kurām jau ir draugi - vai arī viņas vienkārši meklē iespējamu aizvietotāju pašreizējam). Pietiekama daļa meiteņu atbild, ka piekristu īslaicīgām attiecībām - seksam (un kas zina kam viņas vēl piekristu vai ko saķērušas), daļa uzreiz interesējas par finansiālo stāvokli, vēl cita daļa ir ar bērniem, kas sākotnēji nav norādīts profilā. Jā, nelieku profila bildi (daļa meiteņu tā pat izvēlētos Calvin Klein modeli ar želeju matos un bez krekla), bet ja nevar tekstuāli sarakstīties un atrast kopīgu valodu, tad nav jēgas skatīties arī uz bildi vai tikties klātienē. Iepazīties varētu tā, ka sakarīgi aizpilda anketas un pēc tām, tad arī skatās vai atbilst. Ja atbilst, tad nevis nosūta savu bildi, bet aiziet uz soliņa Vērmaņdārzā vai kur citur aprunāties, lai redzētu kā cilvēks izskatās un izturas, vai ir jēga turpināt sarakstīties (to no bildes nepateiksi). Klātienes iepazīšanās uz ielas ar nepazīstamām ir mēģināta un saprotu, ka neviena normāla meitene un loģiski domājošs puisis tā nekad neiepazītos (to laikam dara priekš vienas nakts vai ar vēl kādu mērķi), bet saprotu, ka sporta treniņi un kultūras pasākumi ir iespējama iepazīšanās vide. Ir arī bijis, ka meitenes uzrunā, bet to negaidot, pilnībā pazūd orientācija par to ko darīt un ko atbildēt (ja uzaicinātu aprunāties, tad būtu loģiski skaidrs, ka var aprunāties par dzīvi, hobijiem, vēlmēm, un saprast vai ir vienāds skatījums, bet kā, lai saprot situāciju, kad dara kādu konkrētu lietu un tad pienāk klāt un sāk runāt - tas nav apvienojams - vienlaicīgi var darīt tikai vienu lietu - vai nu runāt vai ko citu, bet tie vienkārši nevar pārklāties - nevar darīt divus darbus vienlaicīgi).
Dzīvi kopā ar meiteni iztēlojos kā daudz sarunu un apspriešanas, daži strīdi, kopīgas pastaigas, restorāns pusgadā reizi, biežāki balles apmeklējumi (nevis ballītes, bet balles kur var saprast kāda deja dejojama, kur meitenes ir kleitās nevis mini svārciņos ātrai piekļuvei pirms nakts ar svešinieku un puiši uzvalkos, tādas vietas laikam Rīgā ir kādas 2-4), 3-5 gadu krāšana kādam tālākam ceļojumam, kaut kādas kopīgas aktivitātes (atkarīgs no kopējām, jeb meitenes, interesēm un hobijiem - teātris, opera, sports, joga vai kas zin kas vēl), izbraucieni ar laivām vai riteņiem, un protams pārsteigumi priekš meitenes.
Dzīves jēga, vismaz tas kā pašlaik to redzu: visi pārdzīvojumi un piedzīvojumi kopā ar meiteni, bērnu audzināšana (sevišķi kamēr maziņi, mīļi un forši, līdz 5 gadu vecumam, šo laiku, laikam, abiem jāizbauda).
Kādu es iztēlojos otro pusīti: lielākoties pretēju sākumā minētajam, ar augstāko izglītību - ieteicams, maģistra grādu vai vismaz bakalaura, teorētiski, tas neko daudz nedod, bet tomēr jūtama atšķirība domāšanā, tādu, kas nesmēķē un alkoholu lieto maz (der arī tādas, kas nelieto, tad pašam būs arguments atradināties pa visam), tādu, kas nav aprāvusies ar sliktajiem puišiem (un kopā ar bērniem meklē glābiņu pie citiem), tādu, kas spēj noskriet 1km (var arī vairāk - 5km) jebkādā ātrumā, ka ātrāks par iešanu.
Jā, es saprotu, ka ir pārāk daudz nereālu un neiespējamu vēlmju.
Eksistenciāli stulbi jautājumi tam 1% meiteņu (kuras laikam jau ir aizņemtas vai arī sēž mājās un lasa grāmatas vai mācās vai kaut kādā citādā veidā nekur nav atrodamas un šo nekad neizlasīs):
/1-atrašana-atpazīšana/ Kā, lai uz ielas Jūs atpazīst (vismaz, lielākoties, pretējas iepriekš aprakstītajām, tās pārējās neinteresē, jā zinu, ka tādu teorētiski nav, bet praktiski jābūt vismaz dažām uz visu Latviju taču)? Kur ir tās normālās meitenes - kur viņas vispār var atrast uz zemeslodes? Vai tiešām jābrauc uz Ķīnu? Ir vairāki paziņas, kas veiksmīgi izveidojuši attiecības vairākās valstīs. Vai arī viņas pulcējās kaut kur (esmu dzirdējis teoriju, ka viņas mēdzot strādāt Drogas - es ceru, ka tā nav veikala reklāma, jo tā būtu jocīga reklāma)? Vai es atrodos pareizajā lapā?
/2-aizņemtas/ Un kā, lai saprot vai meitenei ir draugs (aizņemta ir aizņemta) - pēc gredzena? Reizēm meitenes šķietami pievērš uzmanību, bet viņām ir gredzeni vai arī tāds izskats it kā viņas dzīvotu kopā ar miljonāru? Ja brīvās meitenes nenēsātu gredzenus, un pretēji, tad tas eksponenciāli uzlabotu atpazīšanas iespējas. Iepazīties ar aizņemtu meiteni nekādi negribās (es domāju priekš attiecībām nevis darba).
/3-mājieni/ Kā lai mūsdienās vispār saprot tos mājienus (akmens laikmetā noteikti bija vienkāršāk - spēks un dominance) - vai meitenes (iespējams, aizņemtas) uz mani skatās vai ar mani koķetē, tāpēc, lai pašapmierinātu savu pārliecību, ka viņas ir iekārojamas, vai arī vienkārši vēlas paķircināt un uzbudināt sevi pirms iešanas pie saviem draugiem? Puisim izdarīt pirmo gājienu, lai pēc brīža saprastu, ka ir bijis tikai spēļmantiņa, lai noslīpētu koķetēšanas spējas, šķiet neloģiski. Kā, lai saprot kuras vispār ir ieinteresētas puišos - daļa taču laikam ir feministes, citas vienkārši nevēlas puišus? Pie kam tagad taču ir dzimumu līdztiesība un arī meitenēm ir tiesības spert pirmo soli. Jā un es saprotu cik nepieņemami šī (un arī citas) rindkopa izklausās.
/4-iepazīšanās/ Kā, lai iemācās iepazīties ja visas uzrunātās meitenes atsaka? Es reizēm nezinot ko lai saka diezgan ātri nonāku pie piedāvājuma aiziet uz kādu kafejnīcu (es izmaksātu), ko meitenes, ņemot vērā filmas, laikam uzskata par nez ko citu? Sarunāties ar meitenēm nav absolūti nekādu problēmu un jūtos ļoti komfortabli, izņemot gadījumu, kad cenšos iepazīties vai jārunā par attiecībām, tad spēju sarunāt sirreālākās lietas (pats pēc tam mēģinu saprast, ko gan es gribēju pateikt), sniegt visjocīgākās atbildes un nezinu ko teikt (draugi var vairākus kvartālus noiet neko nepasakot, bet ja blakus meitene, tad pusminūte klusēšanas vai sapratne, ka esošā tēma izbeigusies, liekās kā pasaules gals).
/5-pieredze/ Pat ja meitenes iepazītos ar puišiem, kas viņas uzreiz neapskauj un ir nosacīti skaidrā, un nemāk dejot (šo ceru atrisināt ar deju kursiem), tad kā, lai iemācās pārējās lietas - skūpstīties, iet uz randiņiem, visas pārējās lietas kuras nav zināmas? Meitenei vajadzēs aptuveni -5 sekundes, lai saprastu, ka nemāku skūpstīties (tas, iespējams, būs noprotams brīdī, kad viņa tikai tuvosies). Un tas izslēdz iespēju iepazīties ar meitenēm kurām jau ir pieredze, jo ko gan viņas padomās.
/6-izlikšanās/ Ņemot vērā šī mazā teksta eksistenci un to, ka sievietēm reizēm izdodas noslēpt pat to, ka viņas regulāri smēķē, kā lai izvairās no tā, ka sievietes var pielāgoties un notēlot/simulēt atbilstību šī visa ietvarā? No kā ir jāizsargājas?
Kāds ir tas viss formālais process? Kāda ir tā shēma vai algoritms kā vispār feminisma laikmetā, lai iepazīstas? Iepazīties ar feministi kurai nereāli nepatīk vīrieši es nealkstu. Šī visa neloģika un pretrunas ir galvu jaucošas.
Pārsvarā interesē tikai tas 1% pārstāvošo meiteņu viedoklis, ja viņas ir atrodamas. Ar pārējiem viedokļiem esmu jau iepazinies Apollo un Cosmopolitan rakstos un komentāros: par to kā visām sievietēm patīk sliktie puiši, kas ir uzstājīgi un uzmācīgi ar nepazīstamām meitenēm (varu tikai iedomāties ko šie sliktie puiši izdara 10-15 gadus vēlāk - pamet meitenes ar bērniem, iemaina pret jaunākām, sit, krāpj, dzer, nodzer vai nospēlē savu un iespējams arī meitenes naudu, nemaksā savu daļu izdevumu par dzīvokli vai bērniem, un tad tās pašas meitenes kurām viņi iepriekš patika vēl izdomā sūdzēties visos komentāros par to cik viņu sliktie puiši izrādījušies slikti - un tad visi vīrieši pēkšņi ir slikti - bet var būt meitenēm ar slikto pieredzi vajadzētu to, tad arī nodot kā zināšanas tālāk, lai nav tā, ka jaunās pēc tam, sabiedrības un vēlmju spiestas, atkārto visas tās pašas kļūdas, kuras būtu bijušas novēršamas, ja vien pieredzējušās būtu padalījušās pieredzē), nerunājot nemaz par rakstiem un komentāriem kuros aprakstīts par to cik labi ja vīrietis ir pieredzējis seksā, par to, kas vīrietim ir jādara sievietes labā, un kā jāizdabā, vai to, kā pateikt, ko vīrietis domā izejot no viņa darbībām, izturēšanās vai atbildēm uz jautājumiem (vai man jāuzvedas, jāatbild un jāizturas tā kā sieviešu portālos rakstīts, jo citādāk viņas dabīgi nesapratīs??? - jātēlo ķermeņa valoda), un visiem pārējiem.
Pats zinu, ka esmu norakstāms gadījums. Iespējams, jābeidz teoretizēt. Uzrakstot tik neticami daudz esmu laikam pazaudējis svarīgāko - kā, lai vienkārši iepazīstas (akmens laikmeta cilvēks) ar meiteni (kuras dzīvo nav zināms kādā laikmetā), kas meklē otro pusi un attiecības, nevis seksu vai naudu. Šeit gan es nedomāju iepazīties šeit un tagad - šī raksta kontekstā, bet gan to, kā to teorētiski izdarīt.
27.03.2017 00:01 |
 
Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
Visu cieņu tam, kas šo penteri izlasīs :D
27.03.2017 00:05 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
27.03.2017 00:11 |
 
Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Varētu sevi piedāvāt, bet man ir tetovējumi :( visādi citādi gan šķiet derētu, ja meklē draudzeni, bet nezinu vai meklē, jo neizlasīju līdz galam :D lai veicās :)
27.03.2017 00:13 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Visnotaļ spēcīgas un nopietnas pārdomas!
27.03.2017 00:19 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
virietis.t
Kautko tik haotisku nav iespējams uztvert. :-O
Netērē laiku ar šitām penterēm, ņem ciet Heilla, kamēr vēl viņa nav pārdomājusi... :D
27.03.2017 00:21 |
 
Reitings 72
Reģ: 20.03.2017
Tu pārāk daudz domā priekš 20-30gadiem.
Ej un vienkārši izbaudi dzīvi.
27.03.2017 00:22 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ak Dievs... Tici vai nē, bet sievietes arī ir cilvēki! Nav nolaidušās no citas planētas (t)
27.03.2017 00:23 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Netērē laiku ar šitām penterēm, ņem ciet Heilla, kamēr vēl viņa nav pārdomājusi...

Varētu sevi piedāvāt, bet man ir tetovējumi

Nevar, viņa tiko pati atzinusies, ka izskatās apmēram šadi:
27.03.2017 00:24 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Tikai Campton vietā laikam rakstīts "Rēzekne"
27.03.2017 00:25 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
:-D
27.03.2017 00:25 |
 
Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Caloo, nederēšu. Sapņoju par nākamo tetovējumu(l) varbūt ir vēl kāds iemesls kādēļ nederu, neizlasīju tālāk, tā kā nezinu8-)
27.03.2017 00:26 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Caloo, nederēšu. Sapņoju par nākamo tetovējumu varbūt ir vēl kāds iemesls kādēļ nederu, neizlasīju tālāk, tā kā nezinu

MS13!
27.03.2017 00:27 |
 
Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Štank, paldies! :-D Zinu kur Rēzekne, bet esmu pārliecināt Kurzemniec :-P
27.03.2017 00:28 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
:D:D Viņš nespēj vienkāršas lietas noformulēt saprātīgā tekstā. Viņai tetovējumi. Nuu, katram savi trūkumi, bet galvenais, ka laba sirds! :D
-
Zomzom itkā neesot tetovējumi, tekstu arī itkā novērtēja, varbūt viņa arī savu kandidatūru izvirza! :D
27.03.2017 00:28 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Heilla
Caloo, nederēšu. Sapņoju par nākamo tetovējumu varbūt ir vēl kāds iemesls kādēļ nederu, neizlasīju tālāk, tā kā nezinu8-)

Nesalauz puisim sirdi. :-O Tetovējumi nav tik traki, galvenais, lai Tev lasīt patīk! :D
27.03.2017 00:31 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
galvenais, lai Tev lasīt patīk!

aha, spogulī!
27.03.2017 00:32 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ughhh.. Aizej uz kādu feināku klubu/bāru, iedzer aliņu, izej ārā uzpīpēt, atrodi kādu feinu meitēnu kura tur arī pīpē un iepazīstaties. Cigaretes reizēm labi saved svešus cilvēkus, pat ja pats nepīpē, tik sagādā kompāniju.
Vairāk man nav ko teikt, līdz pusei izlasīju un šis arī bija vienīgais kas ienāca prātā.
27.03.2017 00:33 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Štanks
Labs :D:D
27.03.2017 00:33 |
 
Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Štank :-D
Lasīt patīk, bet šis bija par smagu arī man. Par daudz liekas informācijas:-D
27.03.2017 00:34 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
izej ārā uzpīpēt

Gribi sapist viņam veselību?
27.03.2017 00:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits