Šoko,
Mana vecmamma arī gatavo reti un briesmīgi. :-D Un tā ir bijis vienmēr. Pārsvarā mana mamma sagatavo uz priekšu, agrāk, kad bieži braucu, gatavoju es. Mans vectēvs, kuram šogad būs 80 gadi, vismaz agrāk gatavoja ēst 100x labāk nekā vecmamma. Vecmammai ēst gatavošana skaitās - iejaukt biezpienu ar krējumu, tas jau ir vesels atsevišķs ēdiens. :-D Sacept olu (nedacepot). Izvārīt lielu gaļas gabalu vienkārši ūdenī. Kartupeļi jau ir pavisam smalks ēdiens, jo tur ir arī jāmizo. Vectēvs prot izcept vēršaci, vecmamma - neprot.
Apple_pie
Es bakalaura darbu sāku kaut kādā... janvārī laikam, jānodod bija jūnijā, sākumā rakstīju teoriju, tas izpaudās tā, ka vienā sestdienā aizeju uz bibliotēku, ņemu rakstus, grāmatas un rakstu, vienā dienā 7-10lpp uzrakstu, tad 2 nedēļas pauze, tad atkal tāda sestdiena. Un tā teoriju es rakstīju vairākus mēnešus, bet intensīvā laika izteiksmē tās bija kādas 3 vai 4 dienas.
Praktiskā daļa jau man patika, jo bija interesanti, nebija nekādas zobu sāpes. Es rakstīju pa nodaļām. Piesēžos un uzrakstu veselu apakšnodaļu, pēc pāris dienām nākošo apakšnodaļu. Apakšnodaļa varēja būt 4lpp, varēja būt 10lpp, kā kura. Kaut kad pavasarī. Tas sakrita ar dedlainiem darbā, kad līdz 5 rītā vēl sēdēju birojā un drukāju darba lietas, tā ka es pat lāgā vairs neatceros, cik laika veltīju bakalauram, bet atceros, ka man bija 3 rakstudarbu mēneši, kad es caurām dienām to vien darīju, kā kaut ko rakstīju, arī brīvdienās. Bet bakalaura darbs aizņēma max. 5% no visa laika. Dabūju 10. Sen gan tas bija, 2014. gadā.