Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tortes,kūkas bez cepšanas

 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Ir kādas receptes kūkām, kuras nav jācep,bet kuras var pagatavot bez cepšanas un nav sarežģīti,ņemot vērā,ka nekad neesmu to darījusi.:-)Vienīgā saldā lieta ,ko esmu sagatavojusi ir saldā desa:-D.
26.02.2017 19:11 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
ir necepjamas siera kūkas
.
vel variants - nopirkt Rimi gatavu "biskvītu"(tortes pamatni), un tālāk jau izvērsties ar ekskluzīvu pildījumu, dekorācijām, utml.
.
ir redzēta "pankūku torte".
.
http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/no_bake-cake
.
Tiramisu gan nav īsti kūka, bet var mēģināt.
26.02.2017 19:15 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
....bet, teiksim, ja gatavu kārtaino mīklu nopirkt un sekot instrukcijai, domā būs pa grūtu?
26.02.2017 19:16 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
57days baigi eksperimentēt negribas, gribu sākumam ko vieglu:-D. Esmu dzirdējusi par cepumu torti. :-)
26.02.2017 19:18 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es arī esmu dzirdējusi.
.
Tas pats tiramisu ir cepumu tortei radinieks, jo tiek lietoti konkrēt cepumi. Siera tortes necepjamais variants arī ir ar drupinātu cepumu masu apakšā.
.
Pamatni no cepumiem apakšā, pa virsu - kaut kas garsīgs ar želatīnu, un būs labu laba torte :)
.
Tikai jāatrod kāds, kas ieteiks, kā vispareizāk dozēt želatīnu.
26.02.2017 19:21 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man patīk prjaņiku kūka.. elementāra un garšīga (l)
26.02.2017 19:24 |
 
Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Noperc veselu iepakojumu ar vafeļu pamatnēm, noperc iebiezināto pienu 2-3 burkas un tad uztaisi tādu lielu vafeli, kad starp vafeļu pamatnēm ir iebiezināta piena kārta. Pēc kūkas neizskatīsies, bet būs ļoti garšīgi.:-)
26.02.2017 19:26 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Oo jā ar dozēšanu man varētu neit:-D.
26.02.2017 19:27 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Oj cormeum man praņinki negaršo:-D
26.02.2017 19:28 |
 
Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Cormeum - kas ir prjaņiku kūka? :-)
26.02.2017 19:29 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
xanax izklausās ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti saldi:-),gribu ko pussaldu:-). Lai nav pārāk salda un lai ari nav pārāk skāba,nesalda.:-)
26.02.2017 19:30 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man arī ne pārāk, bet kopumā, kad tā kūka savelkas ar skābo krējumu atgādina medus kūku ar banānu garšu, jo sastāvā ir banāni :D
.
Vēl vari mēģināt svaigēdāju našķus. Man patika mango kūciņa. Riekstus sasmalcina un samīca kopā ar datelēm, izveido pamatni.. pilda ar mango, banānu un kokosriekstu eļļu, kas padarīs masu stingrāku :)
26.02.2017 19:31 |
 
Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Sognare, eh, kāpēc jums sievietēm ir tik grūti izdabāt.:-/
26.02.2017 19:33 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Oj dateles:-/, un medus kukas man ni ni ni:-D
26.02.2017 19:33 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
ja prjaniku garsu vispar nejut, iznak ka meds kuka tas tiesa.
http://www.sapforums.lv/index.php?t=70579 si ir vienkarsa un ideala.

epieciešamie produkti:
1 biskvīta mīklas ripa -var būt pirkta gatava,šoreiz pašcepta
1 lielais skābais krējums,mums bija kelmes 30%
300g bezē cepumi,parasti ir Maximā
0,5 l džema -orģinālreceptē citronu,mums bija kabaču/ingvera
1)Biskvīta ripu ieliek cepamformā ar noņemamo malu
2) bagātīgi pārsmērē ar džemu
3) cepumus sadrupina,sajauc ar skābo krējumu, pārlej pāri.
4) uzber saldētas (mums mellenes un kazenes) vai svaigas ogas
5) liek saldētavā uz pāris stundām.
ja ilgāk -tad lietošanai jāizņem kādas 20 min ātrāk,lai atlaižas
26.02.2017 19:34 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Sognare, eh, kāpēc jums sievietēm ir tik grūti izdabāt.

Man vienkārši ir ļoti ļoti daudz lietu,ko neēdu:-D. Man nav grūti izdabāt:-D.
26.02.2017 19:35 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ieva, tā ir kūka, kas pārsteidza reiz mani un ciemiņus. Pagatavoju to joka pēc.. rezultātā ciemiņi trakāk klupa virsū nekā ilgi gatavotajai vārītā krēma tortei :D :D
Nepieciešami> prjaņiki, skābais krējums, mazliet cukurs un banāni.
Prjaņikus sadrupina, krējumu samaisa ar cukuru (bez cukura it kā varot iztikt, bet es kādu ēdamkaroti pieberu), banānus sagriež plānās ripiņās. Un tad liek kārtās.. nedaudz krējums, prjaņiki, krējums, banāni, krējums, praņiki, krējums, banāni, krējums, praņiki... (nu doma skaidra) :D
Pērku praņikus parastos, bet citi taisot pat ar šokolādes praņikiem :)
26.02.2017 19:36 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
http://zeltene.lv/fiksa-torte-no-cepumiem-un-bananiem-bez-cepsanas/8926/2 re no cepumiemn atra tprte, tas pats prjaniku princips
26.02.2017 19:38 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
es praniku kuka cukuru nelieku, parak saldi iznak. Dazreiz viena karta parasto prjaniku, otra sokolades.Iznak incigi. Ielieku vel kur dzervenes pa vidam
26.02.2017 19:39 |
 
Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Izklausās tik vienkārši! Noteikti aizbraukšu kādā brīvdienā uz veikalu, kur esmu prjaņikus redzējusi, un jāpagatavo :) Cik treknu krējumu iesaki lietot?
Par svaigēdāju necepamajām kūkām atcerējos vienu ģeniālu kūku, ko ēdu, un toreiz nofočēju sev recepti. Nereāli vienkārši, vajag kūkas formu, blenderi un saldētavu.
Pamatne - 200 g dateles + 30 g mandeles + 2 ēd.kar kļavu sīrups - visu sablenderē, izklāj formā, liek saldētavā. Tikmēr gatavo iekšā liekamo masu: 5-6 avokado, 1 ēd.kar kokosriekstu eļļa, ~4 laimu sula, 2-3 ēd.kar.kļavu sīrups, 1 bundža koksriekstu piens - visu sablenderē, pēc garšas liek klāt vairāk laimu vai kļavu sīrupu. To liek pāri pamatnes masai, un dekorē pēc sirds patikas.
Trekni bez gala, bet mēli var norīt! (l) Jātur saldētavā/ledusskapī, savādāk paliek šķidra (temperatūru jutīga kūka, reaģē kā jau kokosriekstu sviests)
26.02.2017 19:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits