Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

SVĪŠANA NAKTĪ!

 
Reitings 14
Reģ: 27.08.2015
Sveikas, dāmas!
Ļoti ceru, ka dzirdēšu no Jums kaut ko uzmundrinošu, kādu padomu.
Lieta tāda, pirms 3 ned apaukstēju pūsli, aizgāju pie ginekaloga un izrakstīja man furimag. Visu apskatījās/ izčamdīja viss ir ok. Pūslis pārgāja. Pēc tam sāku just sāpes tad vienā olnīcā, tad otrā olnīcā. Kamēr gaidīju nedēļu pierakstu pie ginekaloga, salasījos par visādām briesmīgām kaitēm + tagad mainu darbu un ir lieli satraukumi, sāku naktīs svīst (sega nav par biezu, temp. istabā ir ok).
Aizgāju pie ginekaloga uz sonogrāfiju visu pārbaudīja un secināja, ka viss ir ok. Lieki piebilst, ka līdz tam paspēju jau sastresoties un google salasīties visādas brīnumu lietas.
Uzreiz pēc sonogrāfijas sāpes pazuda kā no zila gaisa. Bet tā svīšana tieši naktīs ir palikusi un es esmu nežēlīgi satraukusies. Aizskrēju uz pilno asins ainu- tur arī viss ok.
Ģimene jau domā, ka es vislaik tikai meklēju problēmas un visa apakšā ir stress. Kā ieminos par savām kaitēm, visiem jau esmu apnikusi, saka ka tikai meklēju problēmas.
Šobrīd jau no kreņķiem jau nevaru pa nakti vairs pagulēt.
Varbūt Jūs kāda esat izjutušas svīšanu naktī? Ko ieteiktu man darīt? :'-(
16.02.2017 14:51 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Izmēri temperatūru vairākas reizes dienā un arī naktī. Varbūt temperatūra krītas. Varbūt ir kādas zāles kuras tu tieši dzer vakarā un izraisasvīšanu?
Bet jā, man izklausas ka tu daudz par daudz pārstresojies un tā salasīšanās interetā arī neko daudz nelīdz. Izklausas pēc atsevišķām problēmām..
1. iekaisums pūslī;
2. olnīcu sāpes dēļ ovulācijas piemēram;
3. svīšana dēļ uztraukumiem?
16.02.2017 14:58 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Paaugstināta temperatūra ir? Nedaudz? Ja jā ,tad palūgt ģimenes ārstei, lai uz bioķīmiju nodod analīzes, kā man daktere teica - tur bioķīmijas panelī ir vielas uz kurām pārbauda, lai noskaidrotu vai nav kāda veida iekaisums un bikiņ kas cits kā pilnu asins ainu nodot! Man gan nodeva gan, gan un izskatīja visu ko, bet kā kopš vienas saaukstēšanās ~pirms gada 37.1 ir- tā ir, agrāk normāla bija 36.6. Stulbākais, ka kā atkal jauna saaukstēšanās un iesnas - ilgi ievelkās ārstēšanās, galvā spiež, liekas, ka deguns kārtīgi neiztīrās un paliek kkur, bet datortomogrāfijā un deguna dobuma sonogrāfijā viss rādījās, ka ir OK. Stulbākais ir neziņa un neizpratne, kur meklēt vainu, ja viskkas jau ir izmeklēts. Nepadodies, aprodi, ka vienas dienas laikā skaidrībā netiksi un pārbaudi visu, kas varētu būt saistīts ar Taviem simptomiem. Neizslēdzot to, ka varbūt uz nervu pamata? :-/
16.02.2017 15:01 |
 
Reitings 14
Reģ: 27.08.2015
Miss Joker
Man visi saka, ka no uztraukumiem droši vien, jo pilnīgi aiziet tāda takkā ķēdes reakcija, viena problēma beidzās, nākamā uzrodas..
Kerija
Diemžēl man nav termometra- saplīsa. Neesmu iegādājusies vietā jaunu.
Es jau internetā salasījos par Hodžkina slimību, tur arī simptoms ir svīšana tieši naktī. To salasoties vien stress uzsita augstu vilni. Bet es lasīju, ka ja ir Hodžkins vai ne-Hodžkins to asins ainā redz, jo lekocīti esot maz un EGĀ līmenis esot augsts.
Man vsp ir paranojas no slimībām/ ārstiem. Kā es gribu vnk dzīvot ar mierīgu sirsniņu. :(
Novēlu tev arī atrast, kas par vainu varētu būt tavai temp!
16.02.2017 15:13 |
 
Reitings 518
Reģ: 17.09.2011
Pirmkārt beidz meklēt atbildes lielākjā medicīnas miskastē- internetā!
Svīšana naktīs nav pirmā pazīme nekam briesmīgam, viss ticamāk ir kāda infekcija, kas ir gļēvi noritoša, pneimonija, urīnceļu. Nodot asins analīzes uz c reaktīvo olbaltumu, grimšanu , principā visu bioķīmiju, un tad jau viss būs skaidrs.
16.02.2017 15:43 |
 
Reitings 14
Reģ: 27.08.2015
Varbūt vēl kāda ir piedzīvojusi svīšanu naktī? :-/
16.02.2017 16:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits