Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

dz. dienas, svētki ( apsveikšanas pieredze )

 
Reitings 106
Reģ: 27.10.2016
Hey!
Esmu jau labu laiku nomākta par varbūt tomēr mazsvarīgu lietu, bet laikam ne manā gadijumā- apsveikšana, otra cilvēka iepriecināšana.
Agrāk mans vīrietis mani lutināja, pārsteidza jauki, tajā pašā valentīndienā, piemēram. Bet nu ir pagājis var teikt gads, bet tas vairs nenotiek.. lai gan dzīvojam kopā viņš mani pat v-dienā neapsveica, to izdarīja virtuāli, jo bija darbā... nekādi ziedi, pat ne vārdi un samīļošana, sabučošana, kā jau svētkos.. gada jubilejā, tas pats! Paņēma tik speciāli vēlo maiņu, lai varam nakti pavadīt kopā, tas arī viss.. agrāk es viņu arī pārsteidzu, bet tagad neceļas roka to pat darīt.. viņš visu laiku sūdzās, ka ja būtu nauda, tad mani pārsteigtu, utt, bet nu esam nopietni.. ir tik daudz veidi, kā var pārsteigt bez liekām naudas izmešanām, vai dārgām dāvanām.. man liekas, ja grib, tad patiesi arī pārsteigtu..to arī viņam pateicu, bet viņš saka, ka laika pēdējā laikā tik maz, ka pat sev nespēj veltīt laiku, jo brīvajā laikā vienmēr esam kopā. Varbūt stulbi, varbūt nē, bet tomēr jūtos pastulbi, kad es vienmēr tā piedomāju, kā viņu pārsteigt, arī par naudām cenšos baigi neiespringt, jo tomēr es pārsteidzu- viņu, savu mīļoto cilvēku. Bet viņš pat paldies nekad īsti nepasaka, sajūta stulba. Man liekas apsveikt dz.dienā, v-dienā, gadu jubilejās apsveikt ir tik pašsaprotami, da vienalga par cik lielām naudām, ja ne vienkārši pārsteigumu, piem, atbraucot ātrāk mājās, utt.
Meitenes, ko jūs sakāt par šādu situāciju? Varbūt kādai ir līdzīga situācija?
12.02.2017 00:41 |
 
Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Saprotu Tevi. Nav forša sajūta. Varbūt puisi kaut kas ilgstoši nomāc - depresija varbūt? Ar depresiju toč viss vienalga - ne emocijas izrādīt, ne dāvanu atrast.
Ja nekā tāda nav, tad 2 varianti. Vai nu īsti vairs nenovērtē Tevi. Vai arī viņam tā dāvanu būšana ir stipri apnikusi. Zivtiņa noķerta, pietiks pūlēties.
12.02.2017 01:19 |
 
Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Ja patiesi gribētu, izdarītu!!!
Un tur pat nav jābūt īpaši apdāvinātai prātā, lai to saprastu :-/
Bijušais man arī solīja šito un to, tik nelaime, ka naudas vai laika nebija :-D
12.02.2017 01:58 |
 
Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Man liekas apsveikt dz.dienā, v-dienā, gadu jubilejās apsveikt ir tik pašsaprotami

Nu, citiem tas var arī nelikties tik pašsaprotami :D Kā cilvēks, kuram ir pamatīgas problēmas ar datumu iegaumēšanu, ļoti labi saprotu nesveicējus. Gada jubileju svinēšanas un sieviešu cepšanos par tām vispār uzskatu par muļķībām, es pat īsti nezinu, kad man pašai tā gada jubileja sanāk - vīrs reizēm pavelk par to uz zoba :D Pirmās tikšanās datumu atceros, bet neuzskatu par vajadzīgu kaut kā sevišķi atzīmēt.
Naudas trūkums, starp citu, var būt pavisam nopietna čaļa problēma - lielākajai daļai vīriešu ir viegli izvēlēties dāvanu tikai tad, ja līdzekļi nav sevišķi ierobežoti (ņemam 30 rozes vai smaržu pudeli), kaut kādas izdomu prasošās lētās dāvaniņas viņiem visbiežāk ir mission impossible :)
Turklāt, ja viņam pašam pārsteigumi un sveikšana nešķiet pat īsti paldies vērta un vajadzīga, tad jums vienkārši var būt atšķirīga izpratne par svarīgajām mīlestības izpausmēm :) Katram var būt sava mīlestības valoda un tad ir grūti iejusties otra ādā.
Protams, vēl jau paliek riebīgākais variants - rutīna un pieradums, kad vairs nešķiet nepieciešams par tādām lietām uztraukties, jo attiecības tiešām ir sākušās un aplidošana beigusies. Jebkurā gadījumā, to var pateikt tikai čalis pats :)
Notestē - ierodies savos svētkos (vai parastā dienā) mājās ar puķu pušķi, laimīgu seju un uz drauga jautājumiem kautrīgi-sapņaini atbildi "ai, kolēģis uzdāvināja" :D Dažiem tas palīdz "pamosties" :D
12.02.2017 05:47 |
 
Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Oi, tūlīt mani atkal noraks par to, ko pateikšu (ne pirmā šī jautājuma diskusija), bet... nu nav visiem cilvēkiem talanta vai izdomas kā apsveikt un pārsteigt citus, tādēļ nevajag uztvert naudas jautājumu kā atrunu. Pietam, daudziem cilvēkiem tomēr vārda dienas vispār neskaitās svētki. Mans sencis, piemēram, jau gadus 30 nesvin savu dzimšanas dienu un man arī ir viņa domu gājiens. Ja pašai ir luste, tad kaut ko sarīkoju, bet negaidu ne dāvanas, ne pārsteigumus. Es ieteiktu vienkārši samierināties, ka ir vīrieši, kuri ziedus mājās nes tāpat vien, bet ir tādi, kuriem tas nav big deal. Un dzīvot vieglāk būs un gruzīties nevajadzēs :-)
12.02.2017 10:12 |
 
Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
No pieredzes teikšu, ka uznāk tādi brīži, kad visi svētki ir vienkārši meh.. Nekam nav laika, neko negribās, visur esam bijuši un visu esam jau darījuši. Un ne tikai viņam, bet arī man tās puķes svētkos paliek par neko īpašu. Bet tie ir posmi tāpat, kā jebkurā citā dzīves jomā, kam vienkārši jātiek pāri.
Varbūt viņam tiešām nav laika sev, un viņš vienkārši nespēj domāt par tevi. Tas ir ļoti svarīgs arguments. Tas nenozīmē, ka viņš tevi mīl mazāk, vienkārši jebkurās attiecībās ir divi cilvēki, kuriem pašiem jābūt, pirmkārt, laimīgiem ar sevi, lai attiecības izdotos. Manās attiecībās tā arī bija, un tas atrisinājās, kad sākām pavadīt nedaudz vairāk laika atsevišķi, tikai savām lietām un vēlmēm. Nu ir tā, ka vajag cilvēkam laiku būt pašam, mīlēt sevi un būt tikai sev, lai spētu dot mīlestību citiem. Ja viņš tā saka, varbūt tā arī ir un tas ir iemesls. Manam draugam tā bija un arī man, jo tiešām jau kādus 2 gadus bijām attiecībās, un tā tik vien likās, ka katri svētki tik vajadzīgi, un brīvais laiks vajadzīgs kopā ļoti bieži, ka tie biežie svētki un pārsteigumi pārtapa par ikdienu, likās tādi .. meh
Protams, pāri ir dažādi, un cilvēki ir dažādi, ar dažādām vajadzībām un vēlmēm, un dažiem nekad nepietiek kopā būšanas brīžu, un ikkatrs otra solis šķiet īpašs un svarīgs, un tas ir fantastiski, ja abi tā jūtas labi. :)
12.02.2017 10:13 |
 
Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Var būt variants, ka cilvēkam vienkārši nepatīk sveikšana, pārsteigumu sagādāšana utt. Man arī nepatīk, nevaru sevi uz to piespiest, ja zinu, ka kāds būs jāsveic, dažreiz jau vairākas dienas iepriekš par to galva sāp. Neprotu, nav talanta, pat apsveikuma sms ir problēma aizsūtīt.
Jāpieņem, ja otram tas sagādā problēmas, darīt viņam to prieku un atbrīvot no sveikšanas pienākuma.
12.02.2017 10:29 |
 
Reitings 67
Reģ: 10.11.2016
Man līdzigi. Mēinu ieskaidrot ka man neko daudz nevajag. Ka omei saplaukusas tulpes tak var aizbraukt salasit
12.02.2017 11:37 |
 
Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Man bijušais arī pūta pilnas ausis - brauksim tur, apskatīsim to un šito, aizbrauksim pavakariņot tur un tur, KAD BŪS NAUDA :-D:-D ilgi cietos, līdz sapratu, ka nekad nekas nemainīsies. Protams, tas nebija iemesls kāpēc attiecības beidzās, bet tas arī bija rādītājs.
12.02.2017 12:59 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Iesaku izlasīt grāmatu - piecas mīlestības valodas. Es tieši šobrīd lasu (ieteica pirmslaulību kursos). Beidzot arī man ir kļuvis skaidrs kura ir mana drauga mīlestības valoda un kā viņš izrāda mīlestību dodot un saņemot.
12.02.2017 13:02 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nav jau tā, ka vīrietis īsti nesaprot, kā tas ir - apsveikt.. galu galā sākumā tomēr pratās. Manuprāt, problēma nav naudā, bet gan attieksmē pret Tevi. Lai iepriecinātu otru cilvēku no sirds.. nav nepieciešami lieli līdzekļi (tas gan atkarīgs no meitenes prasībām arīdzan).
.
Man arī nešķiet pievilcīga/vīrišķīga tā čīkstēšana.. nav naudas, nav naudas.. bet.. ja būtu..
12.02.2017 13:04 |
 
Reitings 49
Reģ: 09.09.2016
No tādiem skopuļiem pa gabalu turies. Iedomājies kas būs tālāk un kam tev tādu nabagu vajag?
12.02.2017 13:15 |
 
Reitings 872
Reģ: 23.04.2014
Šķiet, ka viņš īsti neizprot, ko tev nozīmē šīs kaut vai mazās dāvanas. Ja viņš pats reaģē ar tādu nekādu "paldies", tad droši vien arī domā, ka tev ir tikpat "svarīgi" kaut ko saņemt,kā viņam pašam, tas ir, gandrīz vienalga.
Mans vīrs ir līdzīgs. Mēģinu audzināt :D Viņam tas ir no ģimenes.Svētki nekad nav īpaši atzīmēti,tradīciju nav, līdz ar to arī izpratne par dāvināšanu arī nav. Bet es pati ne bez grēka.Man nav gribēšana nekādi pārsteigt (cik mēģināju, nesanāk ) un arī sevis apdāvināšanu negaidu.
12.02.2017 14:50 |
 
Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Nav jau tā, ka vīrietis īsti nesaprot, kā tas ir - apsveikt.. galu galā sākumā tomēr pratās. Manuprāt, problēma nav naudā, bet gan attieksmē pret Tevi. Lai iepriecinātu otru cilvēku no sirds.. nav nepieciešami lieli līdzekļi (tas gan atkarīgs no meitenes prasībām arīdzan).
.
Man arī nešķiet pievilcīga/vīrišķīga tā čīkstēšana.. nav naudas, nav naudas.. bet.. ja būtu..

Piekrītu cormeum viedoklim. Kaut kā neforši sanāk - pirms nepilna gada bija pārsteigumi, lutināšana un dāvanas, bet tagad tikai atrunas - nav laika, nav naudas... Ja otrs cilvēks ir svarīgs, manuprāt, laiku vienmēr var atrast. Un tam nevajag daudz naudas. Šeit izskatās, ka kaut kas ir mainījies viņa attieksmē pret Tevi. Ja otra cilvēka iepriecināšana vairs nav svarīga, tad attiecībās kaut kas nav kārtībā. Jo, ja esat par to runājuši, viņš taču saprot, ka Tev tas ir svarīgi, bet lietas labā neko nedara :-/ Varbūt Tev vajag padomāt ne tikai par dāvināsanu, bet attiecībām kopumā? Vai tās nav mainījušās un vai tās attīstās tādā veidā, kā Tev gribētos?
12.02.2017 16:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits