Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko pagatavot no Latvijas siera?

 
Reitings 356
Reģ: 03.10.2013
Ledusskapī stāv aizķēries Latvijas siers, kam drīzumā beigsies termiņš. Varbūt variet padalīties ko no tā pagatavot? Nav daudz, viens iepakojums. Siera cepumus, picu, salātus, kādu sacepumu? Nekad neko neesmu no šī siera gatavojusi.
26.01.2017 11:03 |
 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Tas smirdīgais?
26.01.2017 11:29 |
 
Reitings 428
Reģ: 05.02.2015
Es to sieru pat dzīvoklī neņemtos ienest, kur nu vēl no tā kaut ko gatavot:-D
26.01.2017 11:31 |
 
Reitings 156
Reģ: 16.01.2017
Tas smirdīgais?

smird tikai sūdi :)
26.01.2017 11:44 |
 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
smird tikai sūdi

arī piedegusi panna smird
26.01.2017 11:54 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Latvijas siers mājās nekad nav bijis, bet, kad mans brālis izdomāja man atvest 2 kg siera, es pagatavoju lazanju, siera salātus un siera kruasānus.
26.01.2017 11:59 |
 
Reitings 156
Reģ: 16.01.2017
arī piedegusi panna smird

ko Tu tur cep tad? :D
26.01.2017 12:01 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Latvijas siers smird? Kas tas tāds par sieru? :-D
26.01.2017 12:06 |
 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
SuperMan, es nekur neminēju, ka tā notiek man. Gatavoju pietiekami okej, lai nepiededzinātu un nesabojātu ēdienu. Gribēju tikai apgāzt tavu apgalvojumu par to,ka tikai sūdi smirdot.
Par tēmu- Latvijas siers man ļoti labi iet tāpat kā uzkoda pie vīna vai bez vīna. Viņam ir tik īpatnēja garša. Vienīgi vēl varu iedomāties pie siera cepumiem.
26.01.2017 12:08 |
 
Reitings 265
Reģ: 07.12.2009
Lai nebūtu tā neciešāmā smaka, jānogriež tam sieram maliņas. Tās nelabi ož, ne pats siers.
26.01.2017 12:13 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
es ar nesaprotu par kuru sieru runaa...
26.01.2017 12:14 |
 
Reitings 98
Reģ: 07.11.2016
Taisi vaļā vīna pudeli un liecies mierā ar kaut kādu cepšanu. :-D
26.01.2017 12:20 |
 
Reitings 356
Reģ: 03.10.2013
Cik zinu, tad tas ir tas smirdīgais. Stāv vakuuma iepakojumā, tāpēc par šī konkrētā smaku nezinu teikt.
Gribas kaut kā sagatavot, ja nu tiešām tik smirdīgs, tad viss vīna vakars var aiziet pa pieskari :D
26.01.2017 12:47 |
 
Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Ou, tā smaka gāž no kājām, bet garša ir dievīga. Esmu arī griezusi tās maliņas nost, bet viņš turpina smirdēt. Ledusskapī turu ietītu folijā un divos pārtikas maisiņos. :-D Gatavot no viņa var visu to pašu ko no parastā siera. :-);-)
26.01.2017 14:51 |
 
Reitings 156
Reģ: 16.01.2017
Gatavoju pietiekami okej

not sure, vai piekrist vai arī pārbaudīt :D
26.01.2017 14:55 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Kura ražotāja Latvijas siers tad tik šausmīgi smird?
Man tieši žēl, ka Latvijas siers vairs nav tāds kā manā bērnībā, tad toč bij smirdīgs, tagad knapi tas aromāts jūtams..
26.01.2017 14:56 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Gribas kaut kā sagatavot, ja nu tiešām tik smirdīgs, tad viss vīna vakars var aiziet pa pieskari

Attaisi taču vaļā pirms tam un pārbaudi, ja tādas aizdomas. :D
26.01.2017 14:58 |
 
Reitings 356
Reģ: 03.10.2013
atskaite!
tātad sieru atvēru, smirdēja diezgan ciešami.. no virtuves nebija uzreiz jābēg. Pieliku daļu siera cepumiem, otru daļu edam siera un ķimenes, = sanāca garšīgi cepumi.
Tad nedaudz pieliku vistai mērcē, lai staipīgaka mērce, bet tā garša un smarža sita cauri.
07.02.2017 11:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits