Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mana muļķība?

 
Reitings 772
Reģ: 23.08.2016
Cerams, ka sapratīsiet manu domu :-D Ikdienā bieži sanāk būt kopā ar izskatīgiem, patīkamiem puišiem, viss forši, bet ja kāds izrāda simpātijas, mana reakcija ir – meh. Esmu bijusi 3 attiecībās un visas ir uzsākušās ar lielu samīlēšanos, taureņiem vēderā utt. Lielā kaisle cik ātri parādās, tik ātri arī noplok. Simpātijas man izrāda diezgan jauki puiši, bet nu nespēju atbildēt ar to pašu. Nesaista un viss, pat nav vēlme iepazīties tuvāk, pakomunicēt. Dažkārt šķiet, ka gaidu lielo mīlu no pirmā acu skatiena, un nedodu iespēju tiem, kas gribētu ar mani veidot kādas attiecības vai vismaz iepazīt tuvāk. Neesmu augstprātīga ar nez kādiem superaugstiem standartiem. Varbūt tā vienkārši ir manas jaunības naivā muļķība, iespējams par daudz filmas skatos:-D Vai domājat, ka ir vērts kaut kādā ziņā sev kāpt pāri, tikties ar kādu un cerēt, ka laika gaitā radīsies siltākas jūtas? Vai arī uzskatat, ka uz to ‘’īsto’’ vilkme būs uzreiz?
21.01.2017 16:53 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nezinu, kāda tev attiecību vēsture, bet daudzas sievietes piesaista tā lielā kaisle un uguņošana, kas parasti nāk komplektā ar tikpat intensīvām problēmām. Bet tas nenozīmē, ka ameriāņu kalniņiem līdzīgas sajūtas attiecību sākumā liecina par kaut kādā ziņā "īstāku" iemīlēšanos. Bet, ja tev tā ir vairākas reizes bijis, tad, visticamāk, esi pieņēmusi to kā standartu, kā būtu jābūt. Mana līdzšinējā pieredze ir tāda, ka tās dramatiskās attiecības ir ļoti nogurdinošas, bet ar "jaukajiem puišiem" var izveidot ilglaicīgākas, stiprākas un stabilākas attiecības, kas ilgtermiņā sniedz daudz emocionālo gandarījumu.
21.01.2017 17:01 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pakomunicēt var arī ja uzreiz nesaista, bet mesties attiecībās tikai tāpēc, ka jauks puisis, gan ir glupi.
21.01.2017 17:35 |
 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Nu es, piemēram, arī nemēģinu mākslīgi kko veidot, iet tikties ar domu: "a ja nu? " Ja man nav uzreiz kkādas simpātijas un kkas tāds, kas tiešām pievelk, es tam visam matu līkumu. Kaut arī no malas saka, ka tas čalis ir tiešām foršs, ej pamēģini. Man vienalga, es neeju, ja man uzreiz neiepatīkas :D
Tāpēc varbūt arī esmu viena utt, bet neuzskatu, ka man jāveido attiecības ar dajebko, kas man pievērš uzmanību :D
21.01.2017 17:43 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu jā... Spiest sevi ne uz ko nevajag, bet, no otras puses, man šķiet, ka nenāk par ļaunu nedaudz pakomunicēt, ja puisis kopumā ir sakarīgs, un paskatīties, vai sajūtas nemainās. Jo daudziem cilvēkiem ir savi "pattern"-i, pēc kuriem izvēlas partneri. Tā tūlītējā patika rodas, ja cilvēks atbilst tavam tipam vai kā nu to nosaukt. Bet, ja šī pieeja ir vairākkārt pievīlusi, tad droši vien kaut kas savā domāšanā ir jāmaina.
21.01.2017 17:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits