Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Anoreksija

 
Reitings 1
Reģ: 17.01.2017
Sveikas . Es ļoti uztraucos par savu draudzeni un nezinu ko iesākt . Viņa jau 10 dienas neko nav ēdusi un kā man stāstija ka nedēļas laikā ir nometusi 5 kilogramus pateicoties sportam , ūdenim un neēšannai . Viņa jau tā ir tieva un nav viņai nekāda vēdera 'riepiņa' vai resnas kājas . Bet kā lai viņai to iestāsta? Viņa lepojas ka katru dienu nomet vien vairāk un vairāk svaru ... Nezinu vai viņa varēs apstāties . Varbūt kāda ir slimojusi ar anoreksiju? + viņai vēl bulīmija ir , bet reti vemj , jo pārsvarā neko neēd :(
17.01.2017 00:37 |
 
Reitings 77
Reģ: 05.07.2015
Neesmu burtiski saskāries ar anoreksiju, tomēr arī man reiz tādu diagnozi uzstādīja. Zināšanu trūkuma pēc. Tomēr tolaik ļoti nācās ar šo tēmu saskarties, jo tobrīd patiesi domāju, ka arī man ir anoreksija.
Tu viņai vari veltīt vislabākos un vispatiesākos uzmundrinājumus, tomēr lēmums apstāties vai tieši nē ir jāpieņem viņai. Ne Tu, ne psihoterapeits viņai zaudētos kilogramus neatdos. Un tieši to arī pasaki, ka viņa var elementāri savu dzīvi vai nu izbeigt, vai laimīgi turpināt tāda, kāda ir.
Novēlu Tev un viņai nepiedzīvot to, ko piedzīvoju es. Izdari no sevis visu, ko vari, bet tālākais jau viņas rokās.
17.01.2017 01:58 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
10 dienu laikaa anoreksija nav iespejama varbut tik taa domaasana ieilgst tajaa procesaa ka jazaudee vairak un vairaa svara. Bet anoreskija nav svars zudums taa ir mentaala slimiba kad liek vairak un vairak paniski baidities no ediena un sversanas;)
17.01.2017 02:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits