Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Bezmaksas individuālie treniņi trenažieru zālē Mežaparkā.

 
Reitings 69
Reģ: 16.06.2016
Sveiki!
Mani sauc Kristaps - mācos par fitnesa treneri. Vēlos piedāvāt BEZMAKSAS individuālos treniņus Mežaparka trenažieru zālē pie Ķīšezera - sporta centrā "Mežaparks" pie kafejnīcas Cabo.
Parasti individuālie treniņi maksā, sākot ar 15 euro par reizi, neieskaitot treniņplāna un diētas izveidi. Ja vēlies palielināt muskuļu masu vai zaudēt lieko svaru - šis piedāvājums tev būs ļoti piemērots.
1) Kāpēc neprasīšu samaksu par treniņiem? Tā kā pats vēl mācos, šī ir ideāla iespēja man uzlabot savas praktiskās prasmes kā trenerim. Pārzināt teoriju ir viena lieta, spēt šīs teorētiskās zināšanas nodot sportot gribētājam saprotamā veidā - tas jāspēj jebkuram trenerim. Ceru uz tavu palīdzību!
2) Kas ietilpst bezmaksas piedāvājumā?
a) Individuālie treniņi 2-4x nedēļā (Trenēšu tik, cik būs nepieciešams, līdz sasniegsi to līmeni, kad vari trenēties patstāvīgi. Vismaz 8-10 treniņi tie būs pavisam noteikti)
b) Konsultācijas par diētu, uztura plāna sastādīšana
c) Informatīvie materiāli ar pamatinformāciju, kas nepieciešama, lai ķermenis būtu vesels - veselīga uztura pamatprincipi, slodzes, kas nav saistīta ar trenažieru zāli (piemēŗam, skriešana) piemērota izvēle utt utjp.
3) Par ko jāmaksā? Diemžēl zāles abonementu gan nevaru piedāvāt bez maksas. Tas maksā 25-35 euro (atkarībā no abonementa tipa - pilna vai nepilna laika)
Tās arī ir vienīgās izmaksas. Man nav ne jausmas, cik cilvēki atsauksies uz šādu piedāvājumu - ja gribētāju būs pārāk daudz, tad priekšroku došu tiem, kam ejams tālāks ceļš - jāzaudē vairāk liekā svara vai jāaudzē vairāk muskuļu masas :) Droši sazinies ar mani, rakstot vēstuli man Facebook grupā, kas norādīta augstāk.
https://www.facebook.com/Athletic-fitness-1791759717719374/
Kristaps.
14.01.2017 18:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!