Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

apspiedējas

 
Reitings 4
Reģ: 07.01.2017
Pirmoreiz šeit veidoju tēmu, bet ceru ka jūs būsiet atsaucīgi. Pēc dabas esmu diezgan introverta, bet nav tā ka esmu baigi kautrīga. Esmu tas cilvēks kuram ja kāds pasaka ko sliktu gribas vēl vairāk censties un parādīt ka esmu tomēr labāka. Es mācos vidusskolā, un šogad esmu jaunā klasē kura ir arī daudzi zināmi cilvēki. Vislabāk pazīstamas esam 3 meitenes- ar vienu jau sen bet ar otru kaut gan zinam viena otru tikai šogad sākām baigi kontaktèties. Bet viņa ir tàda ka viņa ir diezgan ekstraverta un var just ka viņa grib apspiest mani, jo viņa ir tāda ka viņai vajag kādu kalpu bezmaz vai. Es parasti tā uzreiz nepakļaujos, taču viņa takā viņai cits temperaments un viņa uzreiz kaut ko baigi bļauj un tēlo no sevis nezin ko. Sāk jau besīt...un kad neviens nav klāt tad baigā draudzene. Es iespējams kādreiz parspīlēju bet sāk jau tiešām apnikt. Tikai lieta tāda ka tā otra mana draudzene arī sākusi viņai sekot. Klasē pa lielam visi jau sadalijušies bariņos, un es īsti nezinu ko man tagad iesākt. Ļoti daudzi no jums jau skolu pabeiguši un iespējams zin ko darīt, varbūt pat esat saskārušies ar šādu situāciju. Būšu priecīga par jebkuru viedokli. :)
11.01.2017 17:42 |
 
Reitings 204
Reģ: 06.01.2017
Ja, Tu saiesi naidā ar viņas būs traki.
Es viena šitādas skolā sagāju naidā.
Viņa man uzbrauca ar riteni virsū. Kāpēc bija jābrauc virsū es vēl tagad nesaprotu.
11.01.2017 17:53 |
 
Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Es pati esmu bijusi līdzīgā situācijā, bet nekad īsti tam nepievērsu lielu uzmanību, tik noteicu sev, ka negribu būt tādas kā viņas un mācījos savā nodabā. Man kaut kā tas maz ko ietekmēja, jo uz skolu gāju mācīties. Protams, patika, ja kāds arī parunājās ar mani, nebija tā, hka galīgi neiesaistījos sarunās, bet, ja sanāca tādas situācijas kā tu apraksti, tad galīgi neņēmu to pierē un dzīvojos savā nodabā. Neteikšu, ka jutos atstumta, ja baidies no tā. Vienkārši biju meitene ar savu viedokli un, ja kādam nepatika, tad varēja nemaz neskatīties uz mani, kas gribēja, tie paši uzsāka sarunas. Tādā veidā man izvedojās mini draudzeņu pulciņš pēdējos divos vidusskolas gados.
Tāpēc es ieteiktu varbūt tik ļoti nepārdzīvot par to visu un neizrādīt, ka tevi tas ļoti uztrauc, savādāk sāks izmantot tavas bailes pret tevi pašu.
11.01.2017 17:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits