Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cepts eļļā- kāpēc neveselīgi?

 
Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Vienmēr esmu zinājusi, ka cepts ēdiens uz pannas nav nekas labs, ka labāk cepeškrāsnī utt. Bet kādi ir iemesli tam? Jo eļļā ir kalorijas? Vai arī pie vainas ir kaut kādi ķīmiskie procesi karsēšanas laikā?
02.01.2017 20:25 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
ķīmiskie procesi karsēšanas laikā, kas "pārveido" pārtikas produkta sastāvu, konsistenci (piem., veidojas kraukšķis/ogle)
02.01.2017 20:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits