Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nesaprotu vīrieti!

 
Reitings 3
Reģ: 29.12.2016
Tiekamies nedaudz ilgāk kā trīs mēnešus vidēji reizi nedēļā. Viss šis laiks ir pagājis nepārtrauktā uzmanības badā. Manuprāt, komunicējam daudz par maz, bet izskatās, ka viņu tas pilnībā apmierina. Viņš ir vienmēr pārņemts ar to, cik ļoti viņam nepatīk savs darbs, ka grib atrast jaunu dzīvesvietu un simts citu mazu problēmiņu.
Kad jautāju, kādēļ tik reti meklē kontaktu, viņš vienkārši atbild, ka viņam nepatīk rakstīt telefonā. Tomēr ir taču daudzi citi veidi, kā sazināties. Var piezvanīt, var FB uzrakstīt, epastu atsūtīt utt. Piemēram, tagad Ziemassvētkus pavadam katrs citā valstī ar savām ģimenēm un 3 dienas pagājušas kopš pēdējo reizi kontaktējāmies. Esmu apņēmusies pirmā iniciatīvu neizrādīt, bet izskatās, ka tad mūsu pirmā sazināšanās reize būs jaunajā gadā, kad atkal būs iespēja satikties.
Tajā pat laikā viņš tikko kā ir iepazīstinājis mani ar darba kolēģiem Ziemassvētku pasākumā kā ar savu meiteni, šad tad runā par nākotnes plāniem meklēt kopīgu dzīvesvietu.
Viņam ir 30, man nedaudz mazāk. Esmu bijusi divās ilglaicīgās attiecībās, kurās nekad nebija šādu uzmanības deficīta problēmu. Beigās biju tā, kas abas šīs attiecības izbeidza. Viņam ilgākās atiecības bijušas 3 mēnešus garas. Analizējot situāciju, gandrīz vai izskatās, ka man ir vajadzīgs puisis, kuram neesmu vajadzīga es un kurš vispār nezina, kā apieties ar meitenēm.
Sorry par garo teksta palagu. Vai var būt tā, ka viņš tiešām ir tik bezgala praktisks, ka spēj koncentrēties tikai uz tajā brīdī darāmo, pilnībā aizmirstot par manu eksistenci un vienlaicīgi būt ieinteresēts attiecībās ar mani? Vai arī es esmu sabūvējusi sapņu pilis un saziņas iespēju nemeklēšana droši norāda uz intereses trūkumu?
29.12.2016 14:51 |
 
Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Parasti jau attiecību sākums ir tas rozā briļļu laiks, kad viens otram ir ideāli un nevar ne minūtu viens bez otra.
Vai nu viņam ir problēmas veidot attiecības (ja 30 gados ilgākās attiecības ir 3 mēnešus, tad kaut kas tur nav) vai arī Tu viņam līdz galam neinteresē, kā teikt, notur sev nepieciešamajām vajadzībām...
29.12.2016 14:55 |
 
10 gadi
Reitings 893
Reģ: 29.01.2009
Kā Tev pašai jau nav zudusi interese par tādu vīrieti?(t)
29.12.2016 14:56 |
 
Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es arī esmu bijusi šādā situācijā. Diemžēl mans gadījums nebija nekas iepriecinošs - sapratu, ka vairs pakaļ neskriešu (pāris reizes biju to darījusi), tāpēc arī viss beidzās. Tā vien šķita, ka man vienmēr jābūt tai pirmajai, kas uzsāk sarunu, kas interesējas, kas grib papļāpāt, bet viņam es nebiju vajadzīga vispār.
Es zinu, ka ar mani var būt pagrūti - man grūti saprast, kā var negribēt runāt, kontaktēties, satikt kādu, kas tev tik ļoti patīk, lai sauktu par otro pusīti. Tad nu sapratu, ka man tas nav vajadzīgs. Diemžēl.
29.12.2016 15:03 |
 
Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Man liekas, ka puisis vienkārši ir nepieredzējis attiecībās..varbūt viņš domā, ka viss notiekās pats no sevis vai meitenei ar viņu ir jāsazinās visu laiku. Jebkurā gadījumā - ar viņu vari tikai izrunāties. Varbūt viņam nav ne jausmas kā tu jūties!
29.12.2016 15:07 |
 
Reitings 3
Reģ: 29.12.2016
Esmu viņam teikusi, ka neesmu ar to apmierināta un viņš saka, ka labosies, lai esmu pacietīga.
Bet es laikam nevaru. Ja nekas nav uzlabojies 3 mēnešu laikā, kāpēc lai tas uzlabotos vēlāk. It kā jau nav slikti, ka puisim ir sava dzīve, ka koncentrējas darbam, ka vērsts uz reālu lietu darīšanu, nevis tikai romantisku bla-bla-bla, bet laikam man tomēr to uzmanību vajag :D Gribas pašapziņu arī no šīs puses pabarot.
30.12.2016 02:17 |
 
Reitings 228
Reģ: 19.01.2015
Es ļoti tuvu pazīstu vienu tieši šādu puisi, tikai par gandrīz 10 gadiem jaunāku. Viņa attieksme pret savu meiteni nu jau vairāku mēnešu garumā ir tāda pati. Situācija arī ir tāda, ka meitene ar tādu puiša attieksmi nav īsti apmierināta, taču puisis arī saka, lai meitene ir pacietīga, jo viņš ir noguris no sava darba, meklē gan labāku darbu, gan dzīvesvietu, bet pārsvarā tieši tādēļ, ka grib sasniegt pēc iespējas vairāk darbā, lai varētu sniegt savai meitenei visu, ko viņa ir pelnījusi.
Lai gan, visticamāk, ka tādi vīrieši visu mūžu pastiprināti koncentrēsies uz darbu, lai cik daudz arī nebūtu tajā sasnieguši, tādēļ ir vērts padomāt vai tas ir kaut kas, ar ko Tu spētu sadzīvot. Lai cik ļoti vīrietis patiktu, varbūt vajag tā pa ritīgo parunāt un saprast, vai esat tie īstie viens otram.
30.12.2016 05:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits