Mans šīgada koncepts ir tāds:
- daudzi dažādi ēdieni, bet mazās porcijās, jo būsim tikai 2 ēdāji
- ēdiens pēc iespējas veselīgs, bet, protams, nepārspīlējot. Nav tā, ka tikai eko salātlapas, bet nu atteikšos no variantiem kā salami, brie siers vai karbonāde ar sieru
- plānā ir dažādu veidu salāti, bet nevieni no tiem nebūs majonēzes salāti, bet gan veselīgākas un interesantākas versijas
-
Trusis jau ir iemarinēts. Būs gvakamole, tzatziki, vārītas pupas, zirņi, grieķu salāti, olīvas, kuskuss, augļi, varbūt tīģergarneles, biešu un burkānu salāti, burkānu sula.
Saldajā augļi, labākajā gadījumā kāds smūtijs. Alkoholu pieskaitu desertiem. :-D