pēc ilgāka laika pagaršojot pienu liekas tāds "fui", kā es to agrāk varēju liet pie kafijas
Interesanti kā tad tiek audzēta veģetārā pārtika ?
Visas augļu, dārzeņu, riekstu, sojas un citu augu plantācijas nav dabas noplicināšana ?
Milzīgas dabas platības tiek iznīcinātas lai visu uzaudzētu.
Interesanti, un kā tiek fabrikā audzēta tā cūka, govs un vista? Vai gadījumā ne barojot ar to pašu veģetāro pārtiku, a ļa graudaugi'n'stuff?
.
Esi liels puika, pats māki Google lietot, precīzākus datus mekle pats, bet, lai izaudzētu 2000 kcal gaļas, jānoplicina stipri lielākas platības, nekā lai izaudzētu 2000 kcal veģetāras pārtikas.
Bet tīri loģiski padomājot - dzīvnieki tomēr arī regulāri un daudz jābaro, kā rezultātā viens gaļas gabals vai piena litrs ir ne tikai gaļa vai piens, bet arī n-tie litri ūdens un kilogrami barības, kas patērēti dzīvnieku audzējot. Un tādā ziņā sanāk izdevīgāk tajās milzīgajās platībās, kurās audzē barību dzīvniekiem (piem., kādi 80% no visām sojas plantācijām pasaulē ir dzīvnieku barībai domāti), audzēt pārtiku cilvēkiem.
Dzīvnieki ( domāju lopkopību) pamatā pārtiek no zāles kurai īpaša kopšana nav vajadzīga un cilvēks ēst nevar. Un mēsli palīdz atjaunot augsnes sastāvu.
Ja visi pārietu tikai uz augu valsts pārtiku, tad viss būtu jāmēslo tikai ar minerālmēsliem vai arī zeme būtu ātri noplicināta.
Pēc veģetāriešu uzskata, kad varētu pilnība attiekties no lopkopības, būtu nepieciešams daudz ķīmiskā minerālmēslojuma un tā nebūtu nekāda bioloģiski audzētā pārtika.
Nepietiks vien ar kompostu lai izaudzētu visas bioloģiskās kultūras, vajag kūtsmēslus.
Visas augļu, dārzeņu, riekstu, sojas un citu augu plantācijas nav dabas noplicināšana ?Dionysus, tu kļūdījies. Tas lops, ko tu apēd, apēd daudz vairāk zaļbarības nekā to apēstu tu, ja tu no tās pārtiktu.
Milzīgas dabas platības tiek iznīcinātas lai visu uzaudzētu.