Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzimšanas dienu svinību beztēma

 
Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Te pļāpājam par labākajām/neparastākajām/jebkādā ziņā atmiņā palikušajām dzimšanas vai vārda dienu svinībām. Šī diskusija varētu kļūt par labu iedvesmas avotu citiem, kā zināms, Cosmo informācijas avotā var daudz pērles smelt (neliela dzeja-zveja). Kādas svinības jums ir visspilgtāk palikušas atmiņā? Kādas bija atrakcijas, kur tika vakariņots, kas tika neparasts piedzīvots? :-)
28.10.2016 16:09 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
man visspilgtaak tomer atminjaa ir musu ghimenes xmas, jo pedejos gadus censhamies ar maasu rikot taa, lai ir skaisti, jautri, sirsnigi un milji:)
28.10.2016 16:12 |
 
Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Spilgtākā dzimšanas diena, kuru atceros, ir tēva 40 gadu jubileja. (l)
Bijām īrējuši lielu zāli, jo bija paredzēti daudz ciemiņi (laime liela, ka visi ieradās). (l)
Gribējām tētim sagādāt ko dzīvē tiešām noderīgu nevis mazu nevajadzīgu štruntiņu. Tā nu mana ideja nāca gaismā, ka jāuzdāvina planšete (apple ipad 3). Tā kā tas prieks maksā dārgi, apzvanīju visus viesus un piedāvāju variantu, lai samestos naudu cik nu katrs var un dāvināt vienu kopīgu dāvanu. Pilnīgi visi bija ar mieru un sametās (tas arī bija liels brīnums). :-)
Zāle bija krāsaini izrotāta un galds bija uzklāts tik skaisti, it kā profesionālis to būtu darījis (daļēji jau arī bija).
Ballīte bija 80'to gadu stilā. Ļoti forši bija tas, ka visi to uztvēra nopietni un piestrādāja pie izskata. (l)
Visa vakara gaitā tika spēlētas spēles, bijām sagādājuši pamatīgu karaoke aparatūru un tas tik tiešām visus aizrāva. Bija smieklīgi :-D un ļoti forši. :-)
Dāvanu dāvinājām, kad viesi jau bija iesildījušies. Lieki piebilsts, ka tētis bija ļoti lielā šokā un pat neatceras, ka runāja bez cenzūras :-D Bet tas bija sirsnīgi.
Tā bija dzimšanas diena, kuru neviens nav aizmirsis un neaizmirsīs.
28.10.2016 17:13 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
vienreiz draudzenei bija pārstaiguma ballīte. viņa domāja, ka ar dažām savām draudzenēm brauks uz klubiņiem tā nedaudz atzīmēt, bet, kad iesēdās mašīnā uz braukšanu, aizsējām viņai acis un aizvedām uz noīrētu pirtiņu/viesu namiņu, kur bija vēl kādi 30 cilvēki, viņas draugi un radi. un vēl kaut kas labs tur bija, laikam papīra laternas laidām naktī, vai kaut ko tādu. bija lieliski, viņa bija ļoti priecīga. bet ko tādu var noorganizēt tikai tādiem ļoti sociāliem civēkiem, kam ir daudz draugu un, kas priecātos, ka viņu plāni par piezemētu vakaru, tiek izjaukti ar grandiozu vakaru :)
28.10.2016 17:17 |
 
Reitings 2
Reģ: 19.01.2017
Vislabākā dzimšanas dienas ballīte man ir bijusi lāzertagā Siguldā. (l)
Tā bija labākā balīte, bija tik jautri. Mēs spēlējām divas stundas ( protams ar pauzītēm) . Sākumā likās ka tas būs par daudz, bet tās divas stundas pagāja tik ātri ka vēlāk vēl gribējās. Mēs tur TĀ noskraidījāmies, kārtīgs kardio treniņš. :-D
Tagad esmu tur kā patstāvīgs klients, apmeklēju visas viņu rīkotās atvērtājās spēlēs! Kolosāli ka katru reizi ir savādāka misija. Varētu teikt ka lāzertags ir kā veselīga atkarība! Esmu tur ieguvusi jaunus draugus un nometusi riepiņu. :-D
Šeit būs links uz viņu mājas lapu https://www.poligon-1.lv/lv/
20.01.2017 11:18 |
 
Reitings 156
Reģ: 16.01.2017
Te pļāpājam par labākajām/neparastākajām/jebkādā ziņā atmiņā palikušajām dzimšanas vai vārda dienu svinībām.

vislabākās ir tās, kuras neatceras :D un dzirdi tikai no citiem, par to, kas noticis nākamajā dienā.
un vispār daudz laimes man dzimšanas dienā šodien :D
20.01.2017 11:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits