Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jaunums visā Latvijā!

 
Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Labdien visām cosmo lietotājām un lietotājiem!
Meklēju radošus, atvērtus cilvēkus ar biznesa domāšanu vai cilvēkus,kas meklē darbu no mājām hobija līmenī vai kā patstāvīgo darbu.
Īpaši laba iespēja ir jaunajām mammām,kas vēlas nopelnīt papildus naudu. Personīgi pati strādāju interneta mārketingā,jo arī es kā jau daudzas māmiņas, ir mājās pie bērniņa, bet tomēr meklēju iespēju, kā nezaudēt iemaņas, "neizkrist no aprites" un nopelnīt internetā, lai varēt segt ne tikai patstāvīgos izdevums, bet arī atļauties ko vairāk!
Jau 1. novembrī 32 Eiropas valstīs tiks atvērts jauns interneta veikals, kurš piedāvās iegādāties apģērbu, apavus, telefonus, datorus, juvelierizstrādājumus un daudz ko citu no pasaulē pazīstamiem un slaveniem ražotājiem par salīdzinoši zemākām cenām kā citur. Liels prieks paziņot, ka starp šīm 32 valstīm ir arī Baltijas valstis.
Interneta veikals pieder Vācu kompānijai, kas veikalā piedāvātās preces iepērk tieši no ražotājiem nodrošinot zemākas cenas.
Iepirkšanās nav vienīgā pozitīvā ziņa. Līdz veikala atvēršanai vairs tikai 5 dienas(01.11.2016). Bez iepirkšanās kompānija piedāvā kļūt par partneri un iegūt veikala franšīzi un uzsākt savu mazo biznesu.
Vēlies vairāk info?! Uzraksti man šeit pat vai uz e-pastu: [email protected] un es Tev pastāstīšu par šo iespēju.
26.10.2016 20:00 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!