Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

virtuves knifiņi

 
Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
meitenes, šajā diskusijā varētu padalīties ar saviem atklātiem virtuves knifiņiem. piemēram, es meklēju sieru, ko likt pīrāgos (šoreiz kārtainās mīklas), jo sitiet mani nost, nu nav visi veikalu pieejamie derīgi pildījumam. daudzi paliek kā gumija un ir negaršīgi.
26.10.2016 14:26 |
 
Reitings 257
Reģ: 29.10.2009
Mani interesētu speķa pīrāgu recepte. Zinu, zinu, ka internetā ir daudz, bet man tikai no vienas bija sanākuši ļoti gardi, no pārējām jūt raugu vai par cietu.
26.10.2016 14:33 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
ciparnīca, es pēdējo reizi gatavoju šādi, sanāca labi. :-)

ananās, man patīk kārtainās mīklas pīrādziņi ar fetas sieru..bet, cik saprotu, vēlies tieši tādu vidēji cieto sieru? Es laikam īsti nevienā neesmu vīlusies, ņemtu Holandes vai Čedaru. :-) Nevaru nosaukt konkrētu ražotāju, jo, kā jau teicu, visi ir bijuši ok.
26.10.2016 15:48 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
ananās, teorētiski, jo lielāks tauku % sierā, jo normālāk kūst un nepārgumijojas.
26.10.2016 15:57 |
 
Reitings 515
Reģ: 01.01.2013
Ja liek "pliku" sieru, tad man arī viņš ātri paliek tāds neforšs, kolīdz maizītes nedaudz padzisušas. Es parasti, ja taisu siera pīrādziņus, sieru sarīvēju un sajaucu ar olu. Tad tāds foršāks tas pildījums sanāk. Sieru parasti ņemu kādu Holandes vai Krievijas, kas nu gadās.
26.10.2016 16:01 |
 
Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Varbūt kādai zināms knifiņš, kā uztaisīt cēzaru salātu mērci, kāda tā kafejnīcās mēdz būt?
15.07.2018 00:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits