"Baltais" piens

 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Sveikas.
Vai esat dzērušas "Baltais" pienu?
Parasti pērkam Anneli lielajā pudelē, jo ir ilgs lietošanas termiņš, kas mums ir svarīgi, jo pienu lietojam tikai klāt kafijai. Kad parādījās arī Baltajam lielās pudeles, protams, nopirkām, pamēģinājām. Arī ilgs derīguma termiņš un viss forši. Dzērām laimīgi. Līdz kādu rītu sarāva kafijā kunkuļos, kaut arī derīguma termiņš bija vismaz 5 dienas.
Nesen piemājas veikaliņā nopirku mazo paciņu Balto pienu, jo cita nebija. Un arī bija saskābis ilgi pirms derīguma termiņa beigām.
Kāda jums pieredze ar šo pienu?
29.09.2016 10:04 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Donata, +++
Vasarā var pa nakti aizmirst vaļēju paku uz galda, un no rīta droši liet klāt kafijai.
29.09.2016 19:58 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Piekrītu Robītei par ledusskapja temperatūru. Neviens cits neskābs pirms laika, bet tieši Baltais skābst. Paskatījos esošajam pienam, vai ir kaut kas rakstīts par lietošanas laiku pēc atvēršanas. Nekas nebija rakstīts, tikai: Izlietot līdz 07.10.2016 un viss.
29.09.2016 20:50 |
 
10 gadi
Reitings 530
Reģ: 23.04.2011
Tas ka piens ir derīgs vēl cik tur tās entas dienas norādot uz pakas ,nenozīmē ka pēc atvēršanas viņam nekas nenotiks līdz norādītajā datumam.
29.09.2016 21:09 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Cik labi,ka man piens negaršo:-D
29.09.2016 21:12 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Sognare, arī pie kafijas nelej klāt (ja, protams, kafiju dzer)? Tad vismaz nav jāsatraucas un jāmēģina atcerēties- ir vēl piens vai nav. :D
Es it kā arī neesmu baigā piena fanāte, bet kafiju bez piena nedzeru.
29.09.2016 21:22 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
LaLaLa man nepatīk kā ož piens, un kafiju dzēru 1-2 x die ā un klāt leju kafijas saldo krējumu 10%.
Ne pa tēmu,bet draugs zinot manu nepatiku pret pienu, smējās sakot,ka ja reiz kādā dienā ieraudzīs mani dzerot pienu vai lejot klāt kafijai ,momentā liks pirkt grūtniecības testu.:-D
29.09.2016 21:35 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
To arī neraksta uz iepakojuma, tās ir PVD normas un visu šādu info var atrast pārtikas tehnoloģiju kartēs ....
30.09.2016 11:17 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Visu šo te pienu ražošanas proces ir aptuveni šāds: pienu attauko, tad atkal satauko un atšķaida ar piena pulveri lai iegūtu nemainīgu tauku procentu un garšu + ilgāks derigums + pasterizācija. Tāpēc šāds piens nebojājas tradicionāli, bet sametās kunkuķos...
Protams ir arī izņēmumi, galvenokārt tas attiecas uz lielajiem ražotājiem.
30.09.2016 11:29 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Tur nav starpība vai pērc Limbažu, Balto, Balto eko vai Anneli visi viņi ražoti vienādi.
30.09.2016 11:31 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits