Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

TĀS, KURAS SPORTO (Sēžamvieta)

 
Reitings 133
Reģ: 14.11.2015
Sveikas, dāmas!;-)
Vēršos ar sev nepatīkamu tēmu. Pēdējā laikā esmu sapratusi, ka mani neapmierina mans augums, proti, lejas daļa. Izmaiņas sāku pamanīt jau tad, kad uzsāku studijas pirmajā kursā, jo vairs nebija piespiedu kārtā jāapmeklē sports kā tas bija pamatskolā un vidusskolā. Un nav tā, ka man sports nepatīk, ir tieši otrādāk, esmu ļoti sportiska meitene, skolā vienmēr piedalījos visādās sacensībās.
Tagad esmu 3.kursā un saprotu, ka ir par traku, esmu ļoti palaidusies. . Es nejūtos labi savā ķermenī, it kā svars priekš mana auguma ir normāls, kas ir 171cm un 61kg. Es neuzskatu, ka man ir sliktākais augums, bet man ļoti nepatīk manas ciskas un pēcpuse. Manas draudzenes arī saka, ka mans dibens ir pārāk „ļumīgs” un, kad es staigāju, tad viņš nesmuki cilājās. (t) Bet man ir jautājums – ja es viņu trenēšu, tad viņš nepaliks vēl lielāks? Es it kā vēlētos arī dabūt nost dažus kilogramus, jo tie man arī traucē. Ir tāda lieta, ka es nestaigāju uz fitnesa klubiem un man nav ne jausmas kāda tur ir kārtība. Lai cik ļoti es gribētu personīgo treneri, šobrīd to nevaru atļauties. Varbūt Jūs zināt kādas foršas grupu nodarbības, kur ir riktīgs cardio vai kaut kas tamlīdzīgs? Vai arī Jums ir labāks ieteikums, ko man darīt? ( un taisīt squatus katru dienu neieteikt, jo to esmu mēģinājusi un bez panākumiem, protams, arī ievērojot pareizo uzturu )
Paldies!
p.s. - un ja Jūs iesakiet vietas, kur iet trenēties, lūdzu norādiet kuras tas atrodas un ar cik naudiņām man jārēķinās :-)
26.09.2016 17:51 |
 
10 gadi
Reitings 4387
Reģ: 30.09.2013
Nosutiju tev PM
26.09.2016 21:30 |
 
Reitings 135
Reģ: 25.09.2016
Neteiktu, ka Tev ir liekais svars, bet bez foto esamības ir pagrūti par to spriest. Ļumīga dibena cēlonis var nebūt tas, ka tur nosēdušies liekie tauciņi, bet gan tas, ka trūkst muskuļu, kas turētu dupsi formīgu. Ja saki, ka esi palaidusies, tad vienkārši jāatsāk sportot (kam obligāti nevajag fitnesa klubu un lielus tēriņus) un jāievēro Taviem mērķiem atbilstošs uzturs (neliels kaloriju deficīts, par cik saki, ka gribi kaut ko nomest). Nekā briesmīgi sarežģīta.
26.09.2016 21:45 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
ja squatiem nav panākumu, tad Tu tos nepareizi izpildi.
26.09.2016 21:47 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Pakaļa jau vispār savā būtībā ir liels muskulis ar bišķi tauciņu pa virsu. Ja tauciņu nobadināsi nost, bet muskuli netrenēsi, tad būs plakana pakaļa.
Manuprāt šajā gadījumā visjēdzīgāk ir sākt ar īsiem, intensīviem treniņiem un garām pastaigām vispārējās formas uzlabošanai un, kad būsi drusciņ uzkačājusi spēku un izturību, tad var tupties ar un bez svariem, taisīt visādus body weight trikus, skriet pa trepēm, lekt ar aukliņu, slēpot, utt.
26.09.2016 21:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits