Sātīgi

 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Ko ēst ,gatavot ,lai ilgi justu sāta.sajūtu, pēdējā laikā jau pec 20 min gribas atkal ēst.Tā visu laiku jūtos nepaēdusi un mute kust nepārtraukti:-D
30.08.2016 21:07 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es mēdzu cept sīpolus, vistas fileju, burkānus sagrieztus salmiņos, tomātu pastu, kumīnu, čili.. un tad pievienot bulguru un ūdeni, sāli. Pēc kāda laiciņa sanāk ņamma (man vismaz garšo) :)
31.08.2016 10:57 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Cormeum un kur tu pērc turku zirņus? Kuri nav konservērti:-)
31.08.2016 10:57 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es parasti nepērku tos LV. Kaut gan pieļauju, ka pat Rimi pie pākšaugiem var tos atrast :)
31.08.2016 10:59 |
 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man bulgurs un kuskuss īpaši neatšķiras garšas ziņā, tikai bulgurs ir tāds graudaināks, kā jau te minēja. Kuskuss/bulgurs ir tas pats, kas makaroni, ja tā pēc sastāva skatās. Tā kā var arī teikt, ja garšo makaroni, tad arī tie garšos :D
31.08.2016 11:02 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Cormeum paldies,paldies būs japavēro veikalu plauktos turku zirni.:-)
31.08.2016 12:17 |
 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Man kuskuss negaršo. Es šeit vienreiz veidoju diskusiju, ko iesākt ar bulguru. Vari meklētājā pameklēt. Es vienmēr taisu maksimāli daudz,lai varētu ēst maksimāli ilgi un vairākas dienas, jo gāaŗšīigs.
31.08.2016 12:22 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits