Mana problēma ar gaļas neēšanu bija apmēram šāda - kuņģis gaļu pārstrādā ilgi, tātad cilvēkam retāk gribas ēst. Tā kā veselu gadu organismā nebija ne gaļas, ne vista, ne zivis nonākušas, es pieradu ēst ik pa 2h un jau pat pēc 1h, līdz sajutos kā cūka, kas pārtiek no griķiem, kartupeļiem, gurķiem. Visādi tomāti, dažādi dārzeņi izpalika gastrīta dēļ. Varēju ēst neitrālus dārzeņus vai griķus. Arī piena produkti pat tagad neiet iekšā - paliek slikti, vēders pūšas, no rīta pamostos plakana, vakarā esmu jau kā grūtniece 5. mēnesī.
Es domāju, ka tā pati ģimenes ārste būtu mierā (ja zinātu) ar manu pašreizējo uzturu - gaļa (70% zivs, 30%vista un arī ne katru dienu) un dārzeņi, daži graudaugi, dažu veidu ogas vai augļi nekā gaļas nav, toties iet iekšā un ir labi tikai no tā paša, ko cūkas ēd - vārīti kartupeļi, vēl tur kaut kas... Nekādas baudas no ēdiena.