Prezentēta dažādos kontinentos, ideja un koncepts Dinner in the Sky® piedāvā neaizmirstamu un izsmalcinātu maltīti debesīs – ietverot ekskluzīvu atmosfēru, elpu aizraujošu skatu un ēdienu gatavošanas šedevrus no labākajiem šefpavāriem.
Pasākums noritēs Rīgas centrā, kur profesionāļu uzraudzībā, galds ar 22 viesiem tiks pacelts 50 metru augstumā kopā ar šefpavāru un viesmīļiem, lai baudītu unikālu un īpašu maltīti, ar tuviniekiem un draugiem. Tik tiešām – līdzīgu šādai gastronomiskai pieredzei nav!
Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā “dienas šefpavārs” pats personīgi pievienosies apmeklētājiem 50 metru augstumā, lai pasniegtu maltīti, kā arī stāstītu par katru ēdienu atsevišķi un visu maltīti kopumā. Ekskluzīvā atmosfēra, izsmalcinātie ēdieni un tiešā saskarsme ar izmeklētiem pavāriem, radīs neizgaistošus iespaidus, elpu aizraujošas atmiņas gan Rīgas iedzīvotājiem, gan viesiem.
Es esmu savlaik izbaudījusi to un man ir bail no augstuma.paldies par stastu! Tiesam esi bijusi. Un ja man ari bail no augstuma.
Manu stāstu var izlasīt šeit - h
ati platfoma ir ļoti ērti izkārtota, var sēdeklī mierīgi apgreizties, lai redzētu vēl plāšākus skatus, izrādās var arī krēslā pusguļus iekārtoties un baudīt debesis. Ik pa laikam tiekam nedaudz pašūpināti, lai arī tie, kam bail apgriezties var redzēt citus Rīgas rakursus. Neliels vējš un patīkams atslābums. Gaiss tīrāks un skats tālāks.ja nu sis ir pat loti intrigejosi!
Nenožēloju ne mirkli, ka piekritu. Tas bija to vērts
ati platfoma ir ļoti ērti izkārtota, var sēdeklī mierīgi apgreizties, lai redzētu vēl plāšākus skatus, izrādās var arī krēslā pusguļus iekārtoties un baudīt debesis. Ik pa laikam tiekam nedaudz pašūpināti, lai arī tie, kam bail apgriezties var redzēt citus Rīgas rakursus. Neliels vējš un patīkams atslābums. Gaiss tīrāks un skats tālāks.
Nenožēloju ne mirkli, ka piekritu. Tas bija to vērts