Man virtuves ledusskapī ir 3 nelielas atvilknes, kurā ir pa lielam iesākti iepakojumi un tāds paliels produktu kiš-miš.
Pagrabstāvā ir lielā saldētava ar 7 lielām/ vidēji lielām atvilknēm.
- ledus, saldēta kafija (aukstās kafijas pagatavošanai) saldējumi, saldēti zaļumi un saldēti buljoni pa porcijām.
- visāda veida gaļa (vistas liellops, jērs) un sagataves buljonu pagatavošanai (vistas kauli vai liellopa kauli jau sagatavoti ar sagrieztiem dārzeņiem, lai būtu tikai jāiemet ūdenī un jāuzvāra),
- jūras veltes (lasis, kalmāri, garneles, doradas, sardīnes un sagataves zivju buljonam no laša).
- dārzeņi (zirnīši, zaļās pupiņas, sēnes, puravi, burkāni kubiciņos, brokoļi, spināti, vārītas un sasaldētas pupiņas un vārīti sasaldēti turku zirņi),
- vasarā lasītās ogas un citi sezonas augļi sagatavoti smūtijiem ( zemenes, ķirši, kazenes, avenes, rabarberi, jāņogas, mango, banāni, apelsīni),
- piena un olu produkti (cietie sieri, sviests, olu baltumi, sūkalas),
- pusfabrikāti vai arī sasaldētas iepriekš pagatavotas maltītes (maize, pelmeņi, kalmāru gredzeni, zivju pirkstiņi, picas u.c.)
Man ir svarīgi, ka vienmēr ir iespēja ko pagatavot, jo veikali ir vaļā tikai līdz plkst. 20:00 un svētdienās ciet. Kad ir kādi sarkanie datumi, tad mēdz sagadīties reizēm arī tā, ka veikali ir ciet pat 4 dienas pēc kārtas :-/