hellish, cepti krāsnī :-P pasūtīju kādu laiciņu atpakaļ donuts pannu un vēlējos izmēģināt :)
Nepieciešamie produkti:
* 1/4 glāzes samaltu bezglutēna auzu pārslu,
* 1/2 glāze mandeļu miltu,
* 1 TK cepamā pulvera,
* 1/2 TK dzeramās sodas,
* 1/4 glāzes samaltu linsēklu,
* 1 glāze bezgultēna miltu maisījuma (protams, var likt arī parastos miltus),
* šķipsniņa sāls,
* 2 TK čia sēklu
* 1/2 glāze kokosriekstu skaidiņas,
* 2 lielas olas,
* 1/2 glāze ābolu biezeņa (es ņēmu nesaldinātu),
* 1/2 glāze kļavu sīrupa/ agaves sīrupa/ medus,
* 1 ĒK vaniļas ekstrakta (nejaukt ar esenci),
* 2/3 glāzes kokosriekstu eļļas,
* 4 TK ūdens,
* 4 ĒK jogurta (var likt pēc paša vēlmēm ar garšām, bez garšām. Es liku Skyr naturālo jogurtu),
* 125g svaigu melleņu,
* 2 ĒK smalki sadrupinātu kaltētu zemeņu vai citu kaltētu augļu/ogu.
Sakarsē krāsni 165 grādus ( kokosriekstu eļļa sāk dūmot pie 177 grādiem) karstu (es neizmantoju ventilatora režīmu). Vienā traukā samaisa visus sausos produktus. Citā lielākā traukā sakuļ slapjos produktus. Kad veidojas vienmērīga masa, liek klāt sauso produktu maisījumu. Samaisa visu vienmērīgi, pievieno ogas un kaltētās ogas/augļus, samaisa. Liek formās un cep 25-30min līdz virtuļi ir zeltaini brūni. Ja ir vēlme, tad var likt glazūru. Man bija attaisīts iepakojums baltajai šokolādei, ko arī izkausētu pārlēju pāri nedaudz.
:)
Ja kāda izmēģina, priecāšos par atsauksmēm :) (l)