29.maija beztēma

 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Labrīt! :-)
Cik foršs laiciņš aiz loga!! Plānoju beidzot iet pasauļoties, gribu būt brūna. Vienīgi man tas parasti neizdodas - rezultātā man ir apsārtusi āda un miljons vasaras raibumu :-|:-D
Lai jauka diena!
29.05.2016 10:38 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Mani arī interesē!
29.05.2016 23:29 |
 
Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Man zirņi asociējas ar speķa mērci vai skābo krējumu :-D tāpēc grūti iedomāties-kā garšo zirņi ar kanēli !?
29.05.2016 23:35 |
 
Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
Es pieņemu, ka kādai šis liksies visstulbākais jautājums, ko tā ir lasījusi, bet

vai sagrieztus ābolus saliekot bļodā un apsedzot ar maisu, tie nekļūs tumši ļoti ātri?
29.05.2016 23:44 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Visticamāk klūs gan brūni. Ietin pārtikas plēvē, tas varbūt aizkavēs.
29.05.2016 23:49 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man bija zirņi no bundžas, bet var lietot arī kaltētus. Tad vispirms izmērcē un ja vajag novāra.

Es darīju tā: burkas zirņus kārtīgi nomazgāju, nosusināju un sajaucu ar šļuciņu (rapšu) eļļas, ēdamkaroti cukura, tējkaroti kanēļa un mazu šķipsniņu sāls. Izklāju uz cepampapīra un cepu krāsnī propellera režīmā ~25 minūtes. Nupat jau gandrīz viss ir apēsts! (t) Var taisīt arī sāļās versijas, bet man šis ļoti patika.

Starp citu, redzēju vienā modīgi veselīgajā blogā, ka viens šitos ēda ar pieniņu kā brokastu pārslas.

Āboli nebrūnēs, ja tos apslacīsi ar ābolu sulu. Otrs variants - ieliec maisiņā un no maisiņa izspied pēc iespējas visu gaisu.
29.05.2016 23:55 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Fui, ar citronu/laima sulu nevis ābolu! :-P
29.05.2016 23:56 |
 
Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Gan zem maisa, gan zem pārtikas plēves āboli kļūs brūni.
Esmu dzirdējusi, ka pret sabrūnēšanu palīdz citronu sula un nestiprs sālsūdens.
29.05.2016 23:56 |
 
Reitings 19
Reģ: 10.04.2016
Vai ir kāda, kurai var pajautāt viedokli?
30.05.2016 00:04 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Pajautā :-)
30.05.2016 00:12 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Tie zirņi izskatās cool. Man pazudusi iedvesma virtuvē. Man vienmēr tā paticis viskaut ko izštukot, izmēģināt, un vispār pa virtuvi dzīvoties. Pēdējā laikā iedvesmas nav. Labprātāk ēdu ārpus mājas.
Cerams ka līdz ar virtuves maiņu iedvesma atgriezīsies. :)
30.05.2016 00:22 |
 
Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Heisā!

Brīvdienas aizvadītas vairāk nekā godam :)

Noķēru arī savu pirmo ērci... (t) Tpu tu, labi, ka potējusies! Biju mežā maijpuķes lasīt, vakarā ieeju dušā, domāju "paga, vai tad man te uz kājas dzimumzīme bija?" paskatos tuvāk - sešas kājiņas. Grrrr, viss bija skaidrs! Maza, pavisam maza ērcīte, paldies Dievam, tikko bija piesūkusies, viegli iznāca ārā.

Tā ka, meitenes, prātīgi - jāuzmana sevi ļoti, ļoti...
30.05.2016 00:32 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Šogad ērču esot vairāk kā saprašanas...
30.05.2016 00:39 |
 
10 gadi
Reitings 530
Reģ: 23.04.2011
Labrīt!

Jā ar ērcēm tiešām uzmanīgi. Mums vasaras māja piejūrā. Ērces ļoti daudz. Kaimiņos gandrīz katrā ģimenē kāds ar laimas slimību . :-(
30.05.2016 07:53 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits