Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Meklējumos

 
Reitings 1
Reģ: 23.05.2016
Miegs vēl tā īsti nenāk, laikam arī tāpēc, ka domas svaidās uz visām pusēm, bet ne par to būs stāsts. Savos nu jau 24 gados ikdienu pārsvarā aizņem darbs, kas tā kā būtu pilnīgi normāli. Brīvdienas kā jau vairumam cilvēku - sestdienas un svētdienas. Bet problēma ir tajā, ka esmu laikam nedaudz ierūsējis vai iesēdējies rutīnā, jo brīvdienas pavadu pēc vienas metodes, īpaši neko nemainot, kas noteikti ir par iemeslu tam, kādēļ vēl līdz pat saviem 24 gadiem man nav bijušas nevienas nopietnas un patstāvīgas attiecības. It kā 24 gadi vēl nu galīgi nebūtu tas kritiskais vecums, neesmu pat vēl nonācis līdz pat īsta vecpuiša vecumam. Bet par cik ikdiena darbā nav tikai ofisā, jāstaigā šurpu un turpu, nākas bieži redzēt tos laimīgos, kuri ir viens otru atraduši. Tas liek pie sevis aizdomāties - nez, kāpēc man vēl joprojām nav izveidojušās attiecības? Es nu galīgi nebūšu no tiem, kas spēs pieiet tā vienkārši klāt pie kādas meitenes uz ielas un uzsākt sarunu, lai gan neslēpšu to, ka skatienus un smaidus no meitenēm uz ielas nākas diezgan bieži saņemt, bet šie skatieni un smaidi kā likums nāk tikai no jau aizņemtajām. Ir pat sanācis divas meitenes, kuras nācies biežāk ikdienā satikt, savā ziņā savaldzināt, jo ikreiz, kad viņas mani satika, veltīja ilgākus skatienus un smaidus. Prasīsiet, kāpēc tad nespēru nākošo soli? Tāpēc, ka esmu uzmanīgs. Man ļoti nepatiktu saņemt atraidījumu no meitenes. Un no šīm divām meitenēm tas noteikti būtu nācis, jo viņas bija jau aizņemtas. Man viņas abas patika, tāpēc nedaudz sirsniņā iedzēla, bet tas tagad nu jau aiz muguras, tāpēc vairs ļoti nepārdzīvoju.
Daudz ko pārdomājot, esmu nonācis pie secinājuma, ka ir pienācis laiks pašam beidzot sākt rīkoties, spert soli tālāk, lai atrastu savu īsto un vienīgo. Tieši tāpēc nolēmu uzrakstīt šeit, lai uzzinātu meiteņu un sieviešu domas par to, kur man meklēt tās brīvās un neaizņemtās. Uz kādiem pasākumiem un vietām man labāk doties - vai tas būtu teātris, muzejs un tamlīdzīgi? Es galīgi negribu dzirdēt runas par to, ka var izmantot iepazīšanās portālus, jo priekšroku dodu iepazīšanās dzīvē. Tas man ļautu arī beidzot tikt vaļā no savas esošās brīvdienu rutīnas un ieraudzīt, iepazīt ko jaunu, kas noteikti veicinātu sarunas. Lai arī filmās visa tā - satikās meitene un puisis, saskatījās un iemīlējas, parasti ir pārspīlēti un samāksloti, nenozīmē to, ka tā nevar notikt arī dzīvē. Nešaubos, ka kādu dienu kādā pasākumā varētu atrast savu īsto un vienīgo, kura varbūt arī tagad kaut kur domā par to, kur palicis mans īstais.
Būšu priecīgs lasīt dažādus viedokļus, domas un pārdomas par šo tēmu. Varat droši aprakstīt savu pieredzi, kā iepazināties ar savu īsto, kā noritēja process līdz patstāvīgām attiecībām utml. Nu kaut kā tā.
28.05.2016 03:58 |
 
Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Štuka Ir?
28.05.2016 05:44 |
 
Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Par mīkstu esi. Kurš vīrietis sēdēs Cosmo ar niku Ronītis, pūkainu, smaidošu roni rakstot palagu, kurā pasaka, ka lielākais sasniegums ar meiteni ir bijusi saskaitīšanās. Jārīkojas. Ja gaidīsi kaut kādus mistiskos skatienus, tad paliksi vecpuišos līdz pat mūža galam. Tāpat nezinu, vai teātrī, muzejos un kino sakarīgas meitenes bieži apmeklē vienatnē, es tomēr pazīstu vairāk tādas, kuras iet kopā ar vīriešiem vai draudzenēm un diez vai tev būs drosme pietiek pie vairāku cilvēku bariņa. Nesaprotu tavus iebildumus pret iepazīšanos internetā, tas tieši tādiem kautrīgiem cilvēkiem ir ļoti labi, var jau ātri sarunāt tikšanos pusgadu pirms tam nesarakstoties. Vēl nāk prātā kaut kādi kursi, nodarbības - dejas, valodas vai tml. Tur saruna izveidosies dabiski.
Veiksmi. :)
28.05.2016 08:36 |
 
Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ja man Tev godīgi jāsaka, šis penteris ir daudz par garu.
Un tas daudz pasaka par tevi. Daudz un skaisti, plaši runā, bet rīcības nav. Cosmo neuzrakstīs iepazīšanās recepti, Tu pats jau aprakstīji, ko tu dari un kas tev traucē, tāpēc Tu pats jau labāk zini, ko Tev vajadzētu sākt darīt, lai kaut kas mainītos. Kamēr Tu dari vienu un to pašu, arī apkārt nekas nemainās. Kad sāksi rīkoties citādi, arī rezultāti ir citādi. Un kas tie par mūžīgi bailīgajiem, "sāpinātajiem" vīriešiem? Pats sev esi uzstādījis barjeras, kurām pāri netiec.
Vienkārši sāc ar to, ka no sirds pa īstam un patiesi padomā - kāds es esmu? Kāds es gribētu būt? Tas nav tā, ka tagad kāds pateiks - ej uz kubu iepazīties, un uzreiz Tava īstā būs priekšā. Īstā priekšā būs tad, kad pats būsi gatavs piepildījis sevi, apmierināts ar sevi, un tas var notikt arī šī brīža apstākļos.
28.05.2016 08:44 |
 
Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Savus īstos un vienīgos cilvēki satiek tik dažādos un mistiskos apstākļos! Kādam tas ir deju kolektīvs vai koris, kādam darbs, kādam bārs, kādam lielveikals, kādam internets. Kā lai pasaka, kur būtu labāk? Nav tādas vietas. Tas vienkārši notiek pats no sevis, bet uzliekot barjeras tādas, kā, piemēram, "tur es neeju, tur man nepatīk, mana ikdiena ir tāda un tāda, es esmu tāds un tāds - bailīgs, sāpināts utt" tas nekad arī nenotiek. Tāpēc pirmkārt, jātiek galā pašam ar sevi, un tam receptes nav, ir vienkārši jāapsēžas un jāpadomā.
28.05.2016 08:47 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
esmu uzmanīgs. Man ļoti nepatiktu saņemt atraidījumu no meitenes

Turpini vien baidīties un gaidīt, kad meitene, kas tev šķiet simpātiska, pati pēkšņi sāks tev kaklā kārties. Tā, principā, mēdz gadīties :)
28.05.2016 09:09 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nav jau meitenei jālec virsū, kam varētu sekot pļauka-atraidījums. Komunicējot ar dāmu vari mierīgi noskaidrot viņas attiecību statusu (pajautājot), tādējādi, izvairīsies no nepatīkamiem pārsteigumiem.
Tev jau nav jāpiedāvā uzreiz tieši - vai būsi mana liktenīgā sieva, kas radīs man 5 bērnus.. Uzaicini uz kafejnīcu (ja būs interese..aizies...ja ne..nu tas nav nekāds šausmīgais atraidījums).
28.05.2016 09:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits