Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

palags par neko

 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
labvakar :)
man ir kādas 20-30min līdz es iemigšu.. un tagad es vienkārši rakstīšu.. Man nekad nebija cilvēka, ar kuru izrunāties par savām problēmām.. drusku te izpaudos, un turpināšu to darīt.. Ok, bija cilvēki, bija draugs, un bija viena meitene.. bet tas viss , ko es viņai stāstīju, noveda pie tā, ka es izdrāzu labākā drauga draudzeni, un savu draudzeni galu galā. Tas bija stulbi. Un tagad es viņus neesmu šogad vsp saticis :D
Ok, par lietu :) Dienas man ir skaistas. vakari arī dažreiz, bet ne tad, kad esmu viens. kā šobrīd :)
Es varu novērsties no sāpīgām domām. Bet tās nāk virsū.. Un tās nāk atpakaļ, tiklīdz es sāku kaut ko just pret kādu citu, tiklīdz es gribu mīlēt kādu citu.. kā es to gribu, kā man ir ok.. tā nāk atpakaļ.. Viss, viņas ķermenis, perfektās krūtis, vāverīte.. smaids.. tas cik grūti bija kopā.. viss. tas kā viņa speciāli nenorija spermu, bet izspļāva. Tādas lietas, sekss kā tāds.. kā man viņa garšoja, un kā viņa no tā kusa tur lejā . :'-( pat strīdi. dažas jēdzīgās dienas. mīlestība kā tāda. naids, dusmas.. paceltā roka. :'-( Es nevaru bez savas zaķenes.. :'-(:'-(
ok, varu laikam, ja jau ir pagājis gads .. tūliņ būs :'-( Un ir vēl kāda , kurā es gribu vienkārši iemīlēties.. Bet viņa dzīvo UK, un bija te tikai atvaļinājumā.. bet es gribu viņu.. viņa ir totāli ārpus kategorijām. Viņa ir skaista. Bet ne tāda. Savādāka.. - viens teksts- Tev nepatīk, ok, nevajag. tajā pašā laikā, pakļauj mani, es gribu būt kuce. Un tas man nepatīk. Ir liels prieks, ja draudzene dažreiz ir kuce.. Tas ir nopelnīts, tas ir kaut kas. Iepriekš tā nebija :/
Bet man viņa patīk ļoti.. Viņa arī ir kā zaķene.. mīļa ļoti. bija vismaz.. Un kā vienmēr, tie cilvēki kuri ir prom, to man pietrūkst visvairāk . Man teica, atrodi parastu meiteni. Un esi laimīgs. Es nezinu gan kādā sakarā man jāatrod meitene, lai būtu laimīgs. vēl jo vairāk, ja es tādu biju atradis, jā es biju ļoti laimīgs. Tagad pa dienu ir labi, viss ir skaisti. Bet, atliek padomāt, un saprast kā man pietrūkst kāda. Un tā ir tā pirmā meitene..
Otrā ir vnk dirty, mīļa, neķītra.. Totāli ... Viņai patīk mutē, un dibenā.. viņai patīk sūkt locekli, nevis laizīt, ēst spermu. Laizīt tur , kur man nepatīk īsti kad laiza, bet ja aiztiek olas pie reizes un peni, tad var koncentrēties uz to.. un ir ok.. Drāzt viņas muti.. zināt, ka vajag lai viņai sāp, lai viņa raud, kad iebāž viņas dibenā līdz galam locekli, aizspiest muti , un izdrāzt...
Anālais.. Pēctam mutē... Drāzt dibenu ar pirkstiem , un bāzt tos vināi mutē... Un so sweet meitene, salda.. garšīga .. meiča, kura ikdienā istabā tur mīkstās mantiņas.
LAI VAI KĀ , TE NAV STĀSTS PAR MĪKSTAJĀM MANTIŅĀM, un to es jūtu arī biksēs šobrīd.
Te ir runa par cigāriem! Te ir runa par to, kā cilvēks grib otru apēst! Es gribu kādu apēst.. izēst, izdrāzt, no vakara, līdz rītam.. un vēl kamēr guli.. iestunmt tevī.. iebāzt mutē kad skatoties uz gulošu sievieti, sevi aiztieku, un jūtot ka beigšu, vienkārši iebāzt mutē .
Un tā lai būtu fakinga ikdiena. Bet tā nav. ! Kāpēc visas labās lietas reiz beidzās ?!? Es zinu vienu lietu diezgan labi.. Es neesmu baigais ķēriens. Uz brīdi, jā. Bet, vienmēr viss tiek sačakarēts. un vispār, es gribu to, ko tā tik viegli nevar dabūt. vispār.. es pazaudēju to tēmu, par kuru sāku rakstīt.
kāpēc man pietrūkst ķermeņa ? ne paša cilvēka ? es tā ilgojos izdrāzt vēl viņu. es viņu vienkārši pārdrāztu.. kamēr pats vairs nevarētu paelpot. kapē tā !? (t) un prātā nā kIlona, ar kuru mums bija mēnešu random draudzība, kamēr es viņā iebāzu savu peni. Un bija 2 randiņi vai 3 romantiski, kas man ļoti patika.. bet tālāk.. pēc sex. tikai huiņa, palīdzi man šito, un daram to. un visādas lietas, kurās pazūd romantika.. un parādās lētums, mantkārība, izmantošana.. tādas lietas.. tā tas jocīgi ir! ja man ir jājūt piesardzība lai kādu izdrāztu, tas ir jocīgi. ja es ar'kādu satiekos, bet jūtos piesardzīgs, jūtos apmēram tā- nu es nezinu, vai mums būs, un kad būs.. un īsti kā rīkoties.. tas nozimē, ka viņa izmanto... un kaut ko čakarējās. man patīk tā.. mēs satiekamies, un es zinu, un redzu ka tu arī zini.. ka es tevi drāzīšu..
ok, nu jau par daudz es sāku par to domāt.
gribēju pateikt.. ka man pietrūkst mana zaķa.
Un kad es citu nosaucu par zaķi, zaķeni, vai minci.. tas jau kaut ko nozīmē. tas nozīmē, ka es ceru uz kaut ko patiešām lielu.
Un ar vārdu- liels, es domāju. nav svarīgi !
04.05.2016 02:15 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
ir tāds teiciens.. ar kuru droši vien beidzās daudzas attiecības.. ne beidzās.. bet ir jau uz grunti palaistas.. tas vnm nāk no sievietes mutes- ja mīli, tad palaid..
04.05.2016 02:20 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
ko es tā arī neesmu sapratis.. es mīlu, ļoti stipri. mīlu arī tagad. bet palaist es nevaru. un nevajadzēja! man viņu vajadzēja turēt . bet ok, viņa ir prom.
un tas bija zināms, es zināju iznākumu vēl pirms sākām. :D viņa pateica- es tev salauzīšu sirdi :) un es teicu.. ok, es to gribu ar tevi. .lai es nolāpīts un krustā sists@ ja es zinātu kas tas ir par sūdu būšanu.. es tā viss neteiktu.!
04.05.2016 02:23 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
bet, nav tik traki :D viss ir kārtībā.. pa lielam ;) man ir skumji, ka varbūt nevienai no satiktajām, nav tik skaista un garšīga vagīna, tādas krūtis, krīušu galiņi, un tik maiga āda. ķīmija tā saucamā. tas nav bijis tādā līmenī vairs ;D bet būs.
Vispār. es neizprotu daudzus loverus.. pārīšus. kuri čakarējās. man nesanāca. pet skatīties dažus perdeļus, kuri mīlinās ar kaut kādām pastulbām meičām. tas ir nepatīkami skatīties. ka luncinās ap meiteni.. un tagad laikam tas ir modē.. luncināties, un ucināties. mīlināties publiski... fujjj .. pretīgi.. sex publiski, tas ir cita lieta.
04.05.2016 02:27 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
brīnums kā es vsp ilonu esmu aizmirsis.. es taču , it kā, viņu mīlēju.. es patiešām tā domāju.. bija puķes utt. es centos , un skraidīju .. bet.. nav vairs nekā.. tāpat kā ar citām.. kādām 5 , kuras esmu pārliecinoši mīlējis kādu periodu. un traki sāpināts. bet šoreiz ir paar mēru daudz ;D vai arī es kļūdos.
manuprāt, šoreiz.. tā personība, kāda viņa bija. bija so over visām citām.. ka tāda atstāj dziļu rētu :D
vnk- the best. visā . citām tā skauda viņa . jo vina varēja darīt ko gribēja. un darīja to :D
04.05.2016 02:30 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
citām tomēr ir savi putni- nepārliecība, čīkstēšana utt.
viņai tādu lietu nebija- pati zināja ka ir labākā. tāda bija, un tā arī rīkojās.
žēl .. iešu gulēt.. un vispār padomāšu par to , ko es gribu .. savādāk man pašam nav saprotams .
gribēt to ko nevar. nav laikam prātīga doma.
04.05.2016 02:33 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
forši bija aprunāties, paldies par uzmanību. un tiksimies kaut kad drīzumā atkal.
kāds kaut ko gudri teica. jāsāk ar sevi. un kāds teica, aizmirsti, saņemies neesi lupata. kaut kad sen ko tādu dzirdēju. bet.. aizmirst negribu, neilgoties nevaru , es teicu, ka maksimāli ilgi turēšu sevī visu. savādāk nebūs bijis vērts. :) un tā rī ir.. nekas nav sadzijis :D
man atliek ar vienu domu, sev sagādāt elli :) un to es paturu sev, kā vienu labu iemeslu, lai zinātu vienu labu lietu dzīvē
04.05.2016 02:37 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
es palikšu vecs, un būšu nodevējs. un drāzīšu kad citu! un pateikšu - es tevi mīlu! jo būs jāmīl.. es zināšu.. ka meloju
04.05.2016 02:38 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)
mīli to, kurš jāmīt , dēls ! un , mīlestība vārdā pat nodevība un lielākais grēks ir sagrozāms ar sirdsapziņu savu!
8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

bet. mīlestība ir :D un nav apmāns, nav feiks, un nav placebo, nav rozā briļļu, nav iemīlēšanās perioda. tā patstāvīgi ir un ir nezūdoša vērtība.. saule pazudīs, un cilvēki izmirs. bet mīlestība nepazudīs , tā ir bijusi un būs!
nolādēts ! tā ir daudz plašāka par to, ko es zinu. esmu pataustījis drusku to , un apžilbis.
es zinu! esmu pagaršiojis.!
04.05.2016 02:43 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
bet kaut kur esmu mazliet nesaprašanā ar sevi. ar kādu citu. ar it kā tuvu. un tālu cilvēku. es viņu tā jūtu, kā nejūtu neko.
Man penis tik bieži prasa pēc viņas. un man nav ko viņam atbildēt! viņš vienreiz raudāja pat.
04.05.2016 02:48 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
raudāja gaužas asaras! un es viņu mierināju ..
ka ir šaurākas vietiņas, ir vietiņas, kur var spraukties , kuras grib izsūkt visu ..
bet tas neko nemaina, tas nemazina dziļās sāpes. dziļās ciešanas
04.05.2016 02:49 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
arī pats es nevaru sevi apmānīt. tāpat, kā nevaru ieskaidrot melus savam penim.
kāpēc man jāliekuļo! ?? pirmkārt jau sev! būs cita.. ir citas jau, un vienmēr būs. būs labāka.. tad , kādā ziņā. un kuru uztrauc tas ka kā da var būt labāka.. ? ir lielākas zivis. un ir dāmas, un ir plaukti. un es nemaz neesmu vajadzīgs kādai . utt :D
tas neko nemazina. tas ir pilnīgi vienalga.
aizmirst es negribu, domāt ir par traku. kur lai to glabā, tāda veida informāciju!? tēlot aklo, ignorēt to, kas ir kliedzoši.. es gribu iegrimt tajā . es gribu tavu vāverīti sev uz sejas. to gan es gribu!
ja man būtu jāizvēlās.. vai nu vienu reizi tava starpiņa, vai nevienu reizi.. es izvēlētos to vienu. un izvēlētos jebkurā citā piedāvājumā pretī, to vāverīti. vienu pilīti TEVIS. Tu pat nezināju, kā es centos :D aizkadrā,

ir vēl tāds teiciens, ko saka meitenes kad beidzās attiecības- Dievs tevi sodīs :D :D
tas pat nav smieklīgi.. tas skan nejauki.. es negribētu ka mani Dievs sodītu. man to nemaz negribās.
Dievis sodīs Tevi , Tu ļaunais Ģirt. Par to, ka neizdabāji man, par to, ka man nesamaksāji īri, un pateici ka esmu kuce un lēta mauka !
04.05.2016 02:59 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
redz kā nu sanāk!
nasta ir smaga kura jānes. un citiem ir ļoti smagas nastas jānes. un viņas nevar redzēt. dažreiz var redzēt kūkumu mugurā, it kā spilvens būtu ielikts aiz krāgas.
man ome šķiet ir nesusi ļoti smagu nastu. viņai kūkums ir liels .
man nav. bet tas vezums ir jānes tāpat. ja man būs kupris no tā visa! dabīgs kūkums no smaguma.! es būšu nikns.
04.05.2016 03:07 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
vispār, es atcerējos vienu meiču no skolas laikiem, kura bija bikla, kautrīga.. un kurai bija kūkums.. bet tas bija defekts. un vispār, tas laikam ir defekts.
manuprāt viņas dzīves kvalitāti uzlabot ir grūti.. jo izdrāzt viņu, viņa nesaprastu kas notiek.. un nedrāzt, arī nav risinājums.
04.05.2016 03:09 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
arlabunakti. rīt būs jauka dieniņa ;) kas ir labi
04.05.2016 03:16 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
un paldies par izrādīto interesi. un uzklausīšanu. .man nepalika vieglāk. drīzāk, nekas nemainījās. es vienkārši sapratu tādu lietu šajā sarunā- man nepāries viena lieta. man būs jāmelo kādai kucei iespējams, ka es viņu mīlu, jo būs jāmīl kāda. un tas būs tik īsti iespējams, ka es kļūšu par tādu liekuli .
04.05.2016 03:17 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
(t)(t)
gribētoss ticēt, ka zaķis dzīvos vienmēr. ka man būs iespēja, ka es būšu tik ok, ka varēšu visu uzdrošināties atcerēties.
04.05.2016 03:24 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
choke me pa nakti , arlabunakti ! :D
04.05.2016 03:25 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
es tikko apjautu vienu lieu.. man ir izdevīgi būt cietēja lomā. un vispār. out of control dažreiz.
jo pienāk diena, kad man ir satraukumi, man no kaut kā ir dabiskas bailes utt. un tad ir izdevīgi, ja ir cietēja loma, vai , kaut kas nav ok.. jo tad es varu atrast ieganstu, būt kretīns, un darīt ko gribu. un nebaidīties par neko ,, ja esmu sūdīgā omā :D
tā tas ir ! :D :D man jau likās , ka kaut kas nav ok, kapēc man ir parādijušies satraukumi ikdienā.. par sīkumiem pat. bet tad es atkal slīgstu, vedu sevi uz domām , kuras liek ieiet tādā kā citeēja lomā.. un - viss jau ir beidzies. nolādēts! utt. dusmas , naids kopā. nepiepildītas lietas :D
un tas spēlē ar mani ļaunu joku :D
now i get it :D prāts pats ar mani izspēlē šādu dīvainību.. tad meklē citu. tad tā.

nu interesanti vispār to apjaust :D

brīzieem, cietēja loma ir sasodīta priekšrtocība ! un es to neapzināti izmantoju :D
tā ir atklāsme! pie kuras, pats nonācu. un par kuru es lasot, ja kāds man to skaidrotu. es neticētu ! es pats gribu sebi mocīt..

bet , kā ir , tā ir. tas galu galā ir mans ceļš
04.05.2016 03:39 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
maziņš step up šovakar :D

aww ! 8-)8-)8-)8-)

bet tpt, tas ir tikai viens no.... un , neko nerisina tas, ka to saprotu tagad :D

man vajadzētu saprast, kam man šāda izvēle, esot ar potenciālu , tomēr izvēlēties paraudāt pie iespējas. un pameklēt vēl šo iespēju.
04.05.2016 03:42 |
 
Reitings 119
Reģ: 01.05.2016
redz cik vērtīgi ir šo to pierakstīt un paprātot :D
04.05.2016 03:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)