Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā pārvarēt satraukumu??

 
Reitings 385
Reģ: 14.06.2015
Priekšā gaidāma uzstāšanās publikas priekšā, bet traucē mana mūžīgā pārspīlētā uztraukšanās kā viss noritēs. Lai cik rūpīgi gatavotos, vienalga būs tāds satraukums, ka iekas gals klāt. Galvā pārdomāju visādus scenārijus, ka ejot priekšā nokritīšu, ka uzstājoties varētu uzkārties darors, ka aizmirsīšu tekstu, ka citiem nepatiks mana uzstāšanās, ka pārsniegšu laiku, kas atvēlēts runāšanai. Esmu perfekcionists, tādēļ gribu, lai viss ir ideāli. Kaut gan kad sāku uzstāties, laika gaitā nomierinos, bet vienalga no saākuma vārdus šauju kā no lielgabala un trīcu kā galerts. Jā, zinu, ka ir normāli satraukties pirms uzstāšanās, tomēr tas ir ļoti nepatīkami.

Tātad cik jūs lielā mērā satraucaties un kā ar to cīnaties/ tiekat galā? Vai ir bijuši kādi starpgadījumi satraukuma dēļ?
13.02.2016 12:10 |
 
Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Es parasti satraucos līdz brīdim , kad esmu sākusi runāt. Kad sāku runāt, nomierinos un viss aiziet normali , bet līdz tam no uztraukums var sāpēt vēders un t.t. Apkārtējie ir teikuši, ka uzstājoties nevar vispar pateikt , ka uztraucos, lai gan pašai ir šķitis, ka tas ir ļoti redzams :-D
To īpaši pārvarēt nespēju, daru visu , lai sagatavotos ļoti labi un vienkārši mierinu sevi ar domu , ka esmu labi sagatavojusies un kā būs, tā būs.
Starpgadījumi nekādi nav gadījušies un cerams, ka negadīsies. :-D
13.02.2016 12:18 |
 
Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Man uzstāšanās publikas priekšā ir tāds kā mazais adrenalīna rush. Citi lec ar izpletni, es eju uzstāties :D
Stress ir pirms tam, bet kolīdz uzkāpju uz skatuves, aidā - pirmais vārds pateikts un jūtos lieliski. Ļoti patīk runāt publikas priekšā, vispār patīk daudz runāt :D
13.02.2016 12:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!