Neteiksu, ka manas brokastis sevišķi atšķiras no visa jau te minētā. Ēdu noteikti katru rītu, bez brokastīm vairs nemāku iziet no mājām (pat, ja brokastis jāēd 5 no rīta).
Variācijas par tēmu:
- vārītas olas + biezpiens ar zaļumiem + pāris grauzdētas maizes šķēlītes;
- auzu pārslu putra ar variācijām piedevās - banāns, kanēlis, kādas ogas/augļi, pēdējā laikā vārot putru lieku 2/3 pilngraudu auzu pārslas un 1/3 7 graudu pārslas - ļoti laba kombinācija;
- omlete ar piedevām;
- ja nav slinkums, cepu omletveidīgus ēdienus arī "podiņos" cepeškrāsnī - it kā ta pati omlete, tomēr garšo citādāk;
- ja nekārojas slitu ēdienu (sevišķi vasarā), tad vairāk ir dažādas maizītes ar svaigo sieru un, kas jau nu prātā nāk - zivis, kāda gaļa (vītinātā vai kāds kūpinats šķiņķis, vai cepeša šķēlītes, ja iepriekšējās dienās kas tāds vakariņās gatavots), sieri;
- salāti ar tunci vai auksti kūpinātu lasi vai fetas sieru;
No pēdejām variācijām gan visātrak pēc tam gribās ēst pusdienas vai otrā brokastis - putras vai olu ēdieni ir daudz sātīgāki un ilgāk nodrošina to komfortiņu.