Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vajag atzīties jūtās?

 
Reitings 19
Reģ: 18.08.2015
Sveikas, dāmas.
Ir sanācis tā, ka es satiekos ar vienu puisi. Viņš nav no manas pilsētas, bet visu sarakstamies. Protams, tiekamies.
Pašķirstīju vecos žurnālus un atradu vienu rakstu, kas man neliek mieru. Vai vajag izrādīt kaut kādas simpātijas pret puisi vai kļūt par aukstu un nepieejamu lēdiju, lai gan šī ''lēdija'' uz vietas varētu atzīties savās simpātijās?
Te viedokļi dalās.
Mana mamma bērnībā mācīja, ka nekad, nekad, nekad, nekad nevajag atzīties savās jūtās, jo tad puisis zaudē interesi par meiteni.
Bet no otras puses raksta, ka tieši vajagot atzīties un izrādīt simpātijas, lai pretējā puse nedomātu, ka neesmu ieinteresēta.
Kā tur īsti ir?
Es ļoti ātri pieķeros cilvēkiem un mēdzu izteikt visādas piezīmes un flirtēt un parādu, ka man šis cilvēks interesē, bet nezinu vai daru pareizi. Negribētos visu sabojāt, kas tik tagad ir iesācies. :-(
29.11.2015 20:15 |
 
Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
Muļķīgi mamma tev mācījusi. Nav tā, ka tikai vīriešiem jāsper pirmais solis, reizēm tas jādara sievietei. Pretējā gadījumā vari tā arī palikt gribot un gaidot un kāpēc - kaut kādu stulbu stereotipu dēļ. Kāpēc gan vīrietim būtu jāizrāda tev uzmanība, ja pati sevi parādi kā aukstu un nepieejamu?
29.11.2015 20:29 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es uzskatu, ka sievietei jāsaglabā mazliet noslēpums, tātad nevis jāatzīstas jūtās pa tiešo, bet tā caur jokiem, flirtu, bet lai ir atkāpšanās ceļš, ja kaut kas nojūk.
29.11.2015 20:32 |
 
Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Galvenais izturēties normāli un dabiski. Viņš jau pēc tavas uzvedības un attieksmes nojautīs, ka patīk tev. Neviens jau neliek mesties ap kaklu un skandēt, ka mīli viņu. :D Tās ir divas galējības, kurās sievietes parasti nonāk, jo pārcenšas. Vienas pārvēršas par ledus karalienēm un knapi izdveš trīs teikumus, bet citas tiranizē čali un pēc otrā randiņa sauc par savu puisi. Ļauj, lai viss plūst savu gaitu, nogaidi kādu laiku un ja jutīsi abpusēju pievilkšanos, tad vari viņam pateikt, ka patīk. Vismaz tad tev nebūs sirdsapziņas pārmetumi, ka neko neteici. Es vienmēr esmu PAR to, ka labāk pateikt nekā pēc tam ko nožēlot un to es savā dzīvē par daudz ko esmu iepraktizējusi, bet VISAM SAVS LAIKS! :)
29.11.2015 20:41 |
 
Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Un viens ieteikums! Nelasi tos žurnālus, tas viss ir pilnīgs fufelis!
29.11.2015 20:42 |
 
Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Uzskatu, ka jūtās pirmajam vajag atzīties puisim, bet tas nenozīmē, ka nevari izrādīt savu patiku, kā jau tika minēts iepriekš, caur jokiem un flirtu.
29.11.2015 20:48 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nezinu... Pats svarīgākais ir nepārcensties un nekļūt uzmācīgai un apmātai. Neredzu neko sliktu tajā, ja atzīsies jūtās, bet vnk skaties vēsu galvu vai šis puisis to spēs novērtēt un vai tik tiešām tas viņam būs svarīgi, tad arī nepaliksi muļķes lomā.

P.S. Mammas ieteikums ir galīgi garām... Diemžēl izklausās pēc sievietes, kura ir nikna uz visu vīriešu dzimumu kaut kāda viena idiota dēļ un tagad gib meitai iestāstīt, ka visi vīrieši ir vienādi.
29.11.2015 21:05 |
 
Reitings 351
Reģ: 27.11.2015
Situācijas ir dažādas un cilvēki ir dažādi, tādēļ jārīkojas pēc situācijas nevis pēc instrukcijas ko izlasīji žurnālā vai mamma iemācīja.
Tiesa gan nevienās attiecībās pirmā skaidri neteicu tu man patīc vai es tevi mīlu pirmā, ļāvu to puisim darīt.
Vienas attiecības tā arī nesanāca tikai tāpēc ka pirmā atklāti neizrādīju savu simpātiju atklāti, bija tikai flirts un vīrietis baidījās un kautrējas veikt pirmos soļus un tikai turējās pie flirta. Nu uzskatu ka nebija mans vīrietis, ja es būtu patiešām ļoti patikusi, būtu viņš aktīvāks varbūt.
Vēl citās attiecībās arī sākumā neizrādīju nekādu lielo simpātiju viegls flirts un tā, bet viņš pirmais nāca mani apskaut un bučas deva arī pirmais un es tikai ļāvos, ka arī par simpātiju un pēc tam frāzi par mīlestību viņš pateica pirmais, bet attiecību sākumā bija lietas ko es darīju pirmā, piemēram pēc pirmā randiņa es pirmā uzrakstīju viņam.

Grūti pateikt klausi savām sajūtām un tā arī rīkojies. Tici man ja tu viņam patiksi tu to jutīsi, bet es ļoti silti tev iesaku, ja tev viņš simpatizē tad nekādā gadījumā neizturies kā ledus karaliene un neesi pārmērīgi atturīga citiem vīriešiem tas nepatīk un var attālināt, tad labāk ieturi vieglu flirtu un tad jau skaties kā viņš tālāk virza visu.
29.11.2015 21:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)