Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzīvot šodienai!

 
Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Labvakar!
Šovakar tāds filozofisks noskaņojums. Prātoju par to kā ir, vai cilvēki māk būt laimīgi šeit un tagad, šajā mirklī? Vai vienmēr jādomā, ka būšu laimīga tad, kad būs labāks darbs, kad būs draugs/ vīrs, kad sākšu to hobiju utt. Kā ir ar jums? Vai spējat būt laimīgas ar to, kas jums ir dots šodienā? Ja jā, tad kā to saglabājiet, ja uz to brīdi neiet tik labi? Ja nē, tad vai tiešām, sasniedzot to vienu mērķi, to laimes sajūtu var noķert? Ceru, ka saprotams mans domu lidojums. :D Vienkārši interesanti būtu zināt, padalieties! :)
29.11.2015 01:48 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Vai vienmēr jādomā, ka būšu laimīga tad, kad būs labāks darbs, kad būs draugs/ vīrs, kad sākšu to hobiju utt.



Un tagad pajautaa sev - vai tieshaam labakas darbs tev izmainis dzivi? Vai appreceshanas izmainis tavu ieksheejo staavokli?

Domaju, ka teiksi, ka ja, bet taa nav, isterminaa tas strada, bet ne ilgterminjaa. ari es kadreiz domaaju, appreceshos, manas vecas kjibeles pazudis, busu laimiga, nebus jastrada, bus berns, bus tik daudz ko darit, viss bus tik forshi... Nu taa nav, iemacies pamosties un noverteet, ka ara snieg, ka visi miljie veseli, ka pati vesela.

Jaa, sasniedozt merkjus mums ir gandarijuma sajuta, laime, viss forshi, bet tam nav nekada sakara ar to kaa ikdienaa juties, jaiemacas but vienkarshi laimigai!

Kaa to sajutu nokert, nu es esmu laimiga vienkarsi par to, ka katru dienu redzu laimigu savu bernu, ka man blakus ir virs, ka mani vecaki var dzivot mazliet labaak kaa citi, bet vieslielaka laime man ir taa, ka mes visi esam veseli!
29.11.2015 02:14 |
 
Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Jäatzīst, ka es nenāku. Tāpēc bieźi ir sliktas un labas dienas un garstāvoklis mētājas te augšā, te lejā. :/ kad dzīvoju laukos biju priecīga ikdienu, jo blakus bija gimene, suns, mājas kur esi nodzïvojis visu dzïvi, upe, płavas, putni... Kopš pārvācos uz Rīgu esmu kā vāvere ritenī, strādāju, krāju naudu it kā kkam baigi labākam..bet šis brīdis bieżi vien paliek kaut kur - nekur.
29.11.2015 05:51 |
 
Reitings 42
Reģ: 29.11.2015
Esot kopā ar mīļoto cilvēku, esmu no sirds laimīga, tiešām laimīga. (l)(l)(l)
29.11.2015 06:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits