Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dienas recepte

 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Tēma paredzēta jaunu garšu atklāšanai, lai foruma apmeklētāji varētu šeit regulāri atklāt garšas kārpiņu kairinātājus par kuriem citādi neiedomātos.
Lieciet savas vai internetā atrastās receptes pēc subjektīvajiem ieskatiem dažādu saržeģītības pakāpju līmeņu, dažādas laikietilpības un dažādu valstu ēdienu receptes.
Vai repte ir paša mēģināta vai nav, nav svarīgi, pietiek ar to, ka tā ir atzīmēta gatavošanai nākotnē t.i. nelieciet recepti tikai dēļ smukas bildītes vai lai pareklamētu draudzenes blogu, lai tēma nepārvērstos par recepšu spamu.
Lai uzturētu līdzsvaru strap dažādām gaumēm, katrs var likt pa vienai receptei dienā.

25.11.2015 21:15 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ābolu pīrāgs. Vienu reizi viņu uztaisīju, viss iznāca ļoti garšīgi, tikai dēļ tā ka man bija paskābi āboli, tad arī pīrāgs vel vairāk to pastiprināja. Ieteiktu ņemt saldākus ābolus un neest pīrāgu pliku, bet gan piemēram klāt ar vaniļas saldējuma bumbu, tad būtu ideāli.



http://receptes.tvnet.lv/receptes/abolu-pirags-american-pie/
25.11.2015 21:21 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Bridinu ja kadai kas garso no latviesu virtuves nekada gadijuma neliekat. Autore izlamas no panckam! :-D
25.11.2015 21:30 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Sodien mekleju vegetaru nudelu zupu, kas izklastita saprotama valoda. Labs bonuss, ka zupai ir pievienojams ne-galas proteins un nav tikai pliki darzeni ar nudelem vien. Zupa ir loti pikanta, bet neviens jau neliedz garsvielas pievienot mazak. :)

Thukpa- Tibetas nudelu zupa.

https://www.youtube.com/watch?v=rEUKfmmNkRs
25.11.2015 21:34 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Latviesu receptes ari laipni gaiditas. :)
Kubis kartejo reizi nespej pienemt citu viedokli tapec iztulko to pa savam. Nekas jauns. :)
25.11.2015 21:38 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tā kā šāda veida diskusija piesaistīja, tad nu ielikšu arī šodien :)

Šodien gatavoju pidītu cūkas kakla karbonādi. Neņēmu gan ļoti vērā norādījumus un taisīju uz savu galvu, tik pašu principu saglabāju, ka gaļa tiek izsista un tajā ko liek iekšā. gaļu apsmērēju ar garšvielām, sinepēm un drusku soju un ļāvu mirklīti pastāvēt. Pildīju gaļu ar to pašu sieru tik ne tādos daudzumos ka pa visām šķirbām nāk laukā, sagriestiem sēņu gabaliem, kukurūzu, tomātiņiem, ķiplokiem, drusku majonēzi un krējumu. Man gabaliņi visi neiznāca vienā izmērā tāpēc, cits gabaliņš varbūt iznāca drusku sausāks, bet lielie gabali bija tieši laikā :) Cepu apmērām tās pašas 40-50 min.







http://zitinja.blogspot.com/2013/02/pildita-cukas-kakla-karbonade.html
26.11.2015 18:56 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
26.11.2015 19:03 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
nemelo!
Latviesu receptes ari laipni gaiditas.



Rīdziniece, ja? Kapec tad tavuprāt tie garšīgie latviesu ēdieni nav iekarojusi visas pasaules garšas kārpiņas? Meksikāņu, itāļu, indiešu, japāņu, ķīniešu virtuvi pazīst un mīl teju visa pasaules, bet latviesu ēdienus spējīgs ēst ir tikai krievs.
22.11.2015 21:07 |
tavs komentars taja tema Vatsons!
26.11.2015 19:13 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav ko sprauslāt. Negaršo ārzemniekiem latviesu tradicionālie ēdieni. Cik nav gadījies Rigas restorānos pārtvert ārzemnieku un latviesu sarunas, uz jautājumu vai garšo latviesu ēdieni vienmer ir teikts nē. No personīgas pieredzes un draugu pieredzes varu teikt to pašu.
Dīvainā kārtā konditorejas izstrādājumi latviešiem ir labi.
22.11.2015 21:23 |
ari sis ir tavs Vatson komentars taja tema! Lkai gan meitenes tev daudzas pieradija ka tu dzen sviestu un garso gan daudziem arzemniekiem musu virtuve!:-P
26.11.2015 19:15 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Rīdziniece Šī tak būtu tik feina diskusija, kāpēc jābojā tā ar tekstiem no citas diskusijas :-((t)
26.11.2015 19:18 |
 
Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Kubiet, varbūt nepiemēslo tēmu? Te liek receptes, nevis kasās . Jeez, tu kā vienmēr esi Kubietes manierē! Negribu kasīties caur nezin cik lapām , lai atrastu tavos murgos kādu recepti.
26.11.2015 19:18 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Rīdziniece Šī tak būtu tik feina diskusija, kāpēc jābojā tā ar tekstiem no citas diskusijas
macos no autores, kas ari taja tema vienkarsi rerja ne par ko man virsu! Un ta vina dara vienmer! Ja ieliktu recepti tak norietu, vienmer rej man virsu vot i sanem to pasu atpakal!:-P
26.11.2015 19:20 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Negribu kasīties caur nezin cik lapām , lai atrastu tavos murgos kādu recepti.
tapec neielikirecepti, bet kasies man klat vai ne? Lai paturpinatu kaski :-D:-P
26.11.2015 19:21 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Turklat jau otro dienu nevienu neinterese si tema iznemot Miss Joker ar veselam 2 receptem:-D
26.11.2015 19:22 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Rīdziniece a davai savas nesaskaņas tad izrunājat privāti vai arī tajā iesāktajā tēmā...
Vo velns būtu feina tēma a tas jaizbojā uzreiz..
26.11.2015 19:22 |
 
Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Es ļoti atvainojos visām par nesmuko valodu, bet AIZVERIES un nekomentē šeit,ja Tev nav dienas receptes. Pa to laiku kamēr tu te nebiji viss bija skaisti, atkal jāizskauž Tevi ārā? Vecā, īgnā oma! Te nav kašķa diskusija, ej tādu izveido un kasies!
26.11.2015 19:23 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
davai savas nesaskaņas tad izrunājat privāti v
so der vienreiz iemacities Vatsonam nevis vienmer jebkura tema man riet virsu. Un atkartoju jauotro dienu nevienam si tema neinterese, iznemt tevi ar veselam2 receptem. Un es jau ari neliksu receptes,lai nenorej autore!
26.11.2015 19:24 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Es ļoti atvainojos visām par nesmuko valodu, bet AIZVERIES un nekomentē šeit,ja Tev nav dienas recepte
ABPUSEJI, tev ari nav receptes:-P
26.11.2015 19:25 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Rīdziniece Ai un tev protams ir jātēlo tik pat glupu bābu un jākasās. A vot jā, man šī tēma interesē un es ļoti arī cerēju ka citas pavilktos uz šo tēmu un ko interesantu iemestu. Un daļa jau tā ka neviens arī nepamestos ir dēļ tevis, kam uzreiz kas jāiekakā diskusijā.

Ok autore terv nepatīk, bet nu, tad kāpēc citiem jābojā loma?

Tad jau būtu labāk arī iemetusi kādu feinu latviešu recepti un miers, no tā tad būtu lielāks labums.
26.11.2015 19:27 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es gan varu teikt,ka muusu maajaas garso arii latviesu eedieni,piemeeram peleekie zirni,biezpiens,silke un vaariiti karpupeli,galas piiraadzini.
Manam viiram loti garsoja mammas vaariitaa skaabenu zupa.Tiesa daudzas receptes ir loti treknas,bet tas jau ir katraa virtuvee,ne tikai latviesu.
26.11.2015 19:28 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es atklaaju loti garsiigu seenu zupu-vaariju saknu zupu un beigaas pieliku klaat saaliitaas seenes(burcinas-kaut kas loti liidziigs Latvijas beerzlapiiteem).
26.11.2015 19:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits