Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Fish cakes

 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Velos pagatavot fish cakes pec sis receptes, bet tur ir prasits konservets lasis, man savukart ir pilna saldetava ar svaigu lasi, tapec konservetu vel negrasos pirkt. Recepte ir rakstits, ka lasis ir viegli sadalams, kas nav gluzi iespejams ar svaigu lasi. Saprotu ka varbut mulkigs jautajums, bet konservetu lasi dzive rokas neesmu turejusi :D un es nesajedzu vai tas ir gatavs vai pusgatavs vai jels taja bundzina. :D Ko man iesakt ar svaigo lasi- apsautet, apvarit, cepene iemest un lidz kadai gatavibas pakapei?

09.10.2015 23:26 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es liktu cepeškrāsnī follijā vai slēgtā traukā, lai mitrums neiztvaiko un ir sulīgs. Konservētu lasi arī neesmu lietojusi, bet spriežot pēc tunča bundžās, varētu būt kas līdzīgs :-)
09.10.2015 23:51 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Lasi var sasalit svaigu, uzvarit zupinju, uzcept uz pannas vai veel labaak kraasnii - ar medu, valriekstiem, konjakaa utt...
09.10.2015 23:53 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Mees lasi gatavojam pavisam vienkaarsi-to gan dara viirs,bet es vienmeer redzu,ka tas notiek aatri -parasti grillee.Garsvielas-saals oliivella,kiploki.Loti iisu laiku notiek taa cepsana arii.Citonu mazliet uzspiezam eesanas laikaa.Ja peerkam visu zivi ar galvu,tad no galvas es vaaru zupu-atkal loti maz sastaavdalu,lai izjuutu to zivs garsu.Man liekas,ka sii zivs neprasa sarezgiitas receptes,jo ir taada saatiiga pati par sevi.
10.10.2015 00:39 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es esmu garsojusi taadas salmon patties-taadas kaa kotletes,bet nevar saliidzinaat ar ceptu lasi no svaigas zivs.Man liekas,ka taa recepte ir taapeec domaata konserveetam sasim,ka taadaa gadijumaa to taa var uztaisit.
10.10.2015 00:59 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Zupas ir varitas, cepeskrasni ir taisits daudzreiz un cepts ari ir. Gribu fish cakes. :)
10.10.2015 01:00 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Pameegini tad-nekas briesmiigs nenotiks!Taisi mazaaku porciju varbuut-pastaasti kaa tev beigaas sanaaca...!Es eedu !!!Bet es eedu laikam visu....:-D
10.10.2015 01:06 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Sadaliit var-vienkaarsi sagriez mazos gabalinos.Tas konserveetais ir taads "pluriigaaks"-mans viirs saka ,ka konservos nebuus svaigs.Es esmu eedusi arii konserveetu,taads kaa tuna-gatavs eesanai.
10.10.2015 01:11 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Sagriez zivi mazos, maziitinjos gabalinjos un tad kopaa ar paareejo kotletes masu iemet blenderii. Jebshu ja nav laba blendera, tad ieliec follijaa lasi un cepeshkraasnii iekshaa uz 10 minuuteem vai mazaak atkariibaa no izmeera (lai buutu maigi rozaa, bet ne galiigi izzjuvis). Tad vareesi saspaidiit ar dakshinju.
10.10.2015 01:13 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
vari jau vai nu patvaicét vai cepené uzcept, tad bús viegli sadaláms prieksh cupkeikiem
10.10.2015 03:22 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Satinu folija un ieliku cepene uz 15 min, pec tam lasis bija viegli sadalams. Visiem garsoja. :)
10.10.2015 21:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits