Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ja paveicas? (meitenēm sākot no 17+)

 
Reitings 1
Reģ: 08.10.2015
Tiešām,un ja nu man paveicas?
Es šodien spontāni iedomājos,ka varētu reģistrēties šeit un varbūt pamēģināt iepazīties.
Laikam jau smieklīgi skan,bet tuvojas vēsie rudens vakari,ziema un gribās kādu jauku čatiņu,varbūt feinu tikšanos sarunāt un vienkārši pavadīt lieliski laiku.

Nav jau tā,ka es būtu nogribējies pēc kaut kā: attiecībām,seksa,bet gribās ko jaunu.
Neesmu dzīvē izjutis abpusējas jūtas,nezinu mīlestības vērtību mūsu dzīvē,bet es ticu,ka kādu dienu atradīšu kādu meiteni ko varēšu saukt par savu vienīgo.

Iespējams,ka nemāku skaisti izteikties,bet doma ir galvenais un tā man ir vienkārša: ceru šeit sastapt meiteni vecumā no 17+ un iepazīties,pavadīt laiku un mūsu laiks rādīs tālāko ceļu.
Vai mēs to iesim kopā? Tas ir jāizjūt.

Man ir gandrīz 22,sirdī romantiķis,ārēji cilvēks,kas var vienu dienu smaidīt,smieties,priecāties par visu,kas man ir,bet varu pēkšņi pamosties un saskumt,jo gribās siltumu sirdī.

Es domāju šogad pārvākties uz Jēkabpili dzīvot un iedomājos,varbūt esi gatava tik ļoti iepazīties,ka varētu pēc kāda laika dzīvot kopā,iet apmeklēt basketbola spēles,kultūras pasākumus un vakarā pēc darba noskatīt kādu filmu un hey,dzīve ir skaista.

Par sevi es nezinu vai gribās šeit skaļi runāt,jo iespējams,ka jau tagad mani kāds/-a nories kā suni,bet ziniet? Vau,vau,es nāku tikai ar labu sirdi,labām domām un nelielu cerību,ka atradīšu kādu feinu meiteni ar ko kopā smaidīt katru rītu,smieties,trakot katru vakaru,lai izbaudītu mūsu dzīvi un apvienotu savas vērtības vienā maisā.

Cerams,ka tu būsi no Latgales puses,bet nekas,ja ar nē,jo es uzskatu,ka attālums,ka vecums,tas nav šķērslis. Vari droši būt pa vecāka,ja vien es tevi nebaidu.

Tas arī īsumā viss. Ir jautājumi? Man ļoti patīk atbildēt uz jautājumiem. Esmu sirsnīgs,atvērts,patiess un cenšos pie visa pieiet nopietni.

Lai jauks visiem vakars,kas šo lasīja un varbūt kaut ko aizdomājās. Cheers. :-)
08.10.2015 22:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits