Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

orgasms

 
Reitings 2
Reģ: 04.10.2015
Vēlētos lūgt padomu vai uzzināt citu cilvēku pieredzi. Šobrīd esmu izveidojusi attiecības ar vīrieti, ar kuru sekss ir fantastisks. Uzbudinājums ir nereāls. Viss ir ļoti kaislīgi un tieši tā, kā man patīk. Bet orgasms nenāk un es nesaprotu, kāpēc. Vīrietis man patīk ļoti. Pēc seksa vēl kādu laiku staigāju apjukusi un nevaru atgūties no tām visām sajūtām un uzbudinājuma. Nekad tā iepriekš neesmu jutusies, bet tik un tā - orgasma nav. :'-( KĀPĒC?
Ar iepriekšējo vīrieti sekss bija tāds nekāds, bet orgasms bija katru reizi. Kas ar mani?
04.10.2015 22:10 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Varbut nemak apmierinat. Varbut vajag ilgaku priekspeli?
04.10.2015 22:12 |
 
Reitings 2
Reģ: 04.10.2015
Priekšspēle ir pietiekama, jo esmu uzbudināta un mitra. Un vīrietis pieskaras man tieši tur, kur vajag un dara visu, ko vajag, lai būtu. Bet nav! Un es redzu, ka viņš pārdzīvo un arī es nu jau pārdzīvoju. Likās, ka vajadzīgs laiks un viss būs. Bet nu jau pietiekoši ilgs laiks ir pagājis.
04.10.2015 22:17 |
 
Reitings 36
Reģ: 29.09.2015
domāju šis ir akmens tieši puiša lauciņā.. ne tikai Tavējā ;)

Ja puisis uzbudina , padara Tevi traku, tādu ka Tu pludo. Tad ir tikai paša dzimumakta jautājums, izpildījuma jautājums, lai sasniegtu orgasmu..
Jums nav vēl īsti par ko satraukties, sanāks ar vien labāk :P

Iesaku pamēģināt tādu variantu... Pirmo orgasmu sasniegt ar klitora aiztikšanu, orālo seksu, pašapmierināšanos vai tamlīdzīgi ;) kaut vai vibratoru... Iespējams Tu esi pārāk slapja .. Tas varētu būt viens no iemesliem... Ar ļoti slapju vāverīti ir kā ir.. es tādu parasti laizu, bet locekli iekšā nelieku.. Izlaizu kārtīgi, panāku orgasmu.. un tad jau sausāku vāverīti var kārtīgi drāzt, un parasti seko vaginālais orgasms, kas ir tiešām super ;) (l)(l)(l)


Otrais variants..

Liec čalim sevi drāzt mainīgā tempā... nevis visu laiku stingri, vai maigi... liec mainīt pozas utt... un kad sajūti īsto variantu.. paliec pie tā..

nu vnk eksperimentēt var..

bet domāju , tieši pārliekais uzbudinājums ir traucēklis... pārlieku mitrā vagīna ;)
08.10.2015 20:26 |
 
Reitings 2
Reģ: 09.05.2009
Ir pierādīts fakts, ka Ja sieviete pati ar sevi (masturbējot) var sasniegt orgasmu - tad jo vairāk padarbosies ar sevi - vieglāk būs dabūt orgasmu arī ar partneri!

Pēc pieredzes saku - kad paeksperimentēju pati ar sevi - tad orgasmi nāca viens pēc otra! Tāpēc nebaidies un uzrīko privātu randiņu ar Sevi! ;-)
09.10.2015 16:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits