Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

It kā sīkums bet varbūt kāds palīdzēs

 
Reitings 706
Reģ: 04.05.2015
Kā var atgūt no Android telefona izdzēstas bildes ? Neko nesaprotu, vēl vakar visas kameras bildes bija vietā , sotot pamostos, it kā visi citi faili, kas ir atmiņas kartē ir, un viss ok bet kameras attēli vnk pazuduši. vienigais ko varu padomāt - kabatā telefonu turot izdzesushies. Vai ir vispār kāda iespēja atgūt ? Tur bija tik svarīgas un tiešām mīļas bildes. ; (
01.08.2015 07:46 |
 
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Vai patiešām esi pārliecinājusies, ka bildes izdzēstas? Faili paši no sevis nevar izdzēsties, tos izdzēš vai nu lietotājs pats vai operētājsistēma, ja tai likts tā darīt. (Teorētiski pieļaujams bojājums flash atmiņā, taču maz ticams, ka tā ir.)

Aizej uz http://www.recovery-android.com/recover-data-from-android.html vai http://www.recovery-android.com/android-data-recovery.html, nopumpē programmu, uzinstalē to uz kompja, pieslēdz kompim telefonu un palaid programu. Ņem vērā, ka faili var tikt atjaunoti tikai tādā gadījumā, ja tiem nekas netiek uzrakstīts virsū, tāpēc maximāli centies nepieļaut informācijas ierakstīšanu telefonā līdz atjaunošanai. Atslēdz arī updatus.
01.08.2015 08:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits