Kēksiņreceptes.

 
Reitings 1213
Reģ: 10.12.2014
Sveikas!
Vēlos iepriecināt un pagatavot savam draugam gardus kēksiņus, taču nekad,nekad to neesmu iepriekš darījusi. Gribu,lai tie būtu gardi ar pirmo x,tādēļ vaicāšu pēc vienkāršām,bet gardām receptēm. Gribu mīkstus,pufīgus,lai arī nākamajā dienā tie būtu ēdami,nevis cieti kā akmens. Varbūt ir,kādi knifiņi,lai tie garšotu un saglabātu savu mīkstumu arī ilgāk par 24h. Pievienot var jebko- šokolādes gabaliņus,rozīnes utt. Kā arī pastāstiet par glazūru, kas ,kā un,kad man jādara, kur jāliek un kā tā sacietē? (piem.šokolāde,pārbērta ar saldajām skaidiņām)
Ceru uz lielu atsauksmi, paldies!(l)
31.07.2015 11:14 |
 
Reitings 1213
Reģ: 10.12.2014
Paldies,paldies visām! (l) Droši varat vēl dalīties ar savām receptēm un idejām, ņemšu vērā,jo gatavošu tos rīt no rīta!:-)
31.07.2015 12:04 |
 
Reitings 249
Reģ: 30.07.2015
Nezinu, mani silikons nekad īsti nav pievīlis. Viss paceļās un viscaur gatavs :)

Vienreiz tik gadījās, ka nejauši uzliku tādu krāsns režīmu, ka keksiņi bija uz vienu pusi sasvērušies :D
31.07.2015 12:05 |
 
Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
http://prieksgatavot.lv/2013/05/sokolades-mafini/

es taisu šos, ņamma, ar pienu, mmmmm
31.07.2015 12:13 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es par Ņamša mafinu recepti - visvislabākais pamats, ko esmu mēģinājusi ;)
31.07.2015 12:35 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
zazy1, bet droši vien izskatījās labi, katrā ziņā unikāli..neesmu nekad tādus redzējusi.:-D
31.07.2015 12:36 |
 
Reitings 85
Reģ: 02.11.2012
glazūra Nr.2 = jebkuru šokolādi izkausē un klāj/lej pāri keksiem. Šo gan es nekad neesmu mēģinājusi, bet es noteikti darītu tā


Viennozīmīgi iesaku pirmajā reizē neko šādu nedarīt. Būsi nelaimīga! Ja vēlies šokolādes glazūru - nopērc šokolādi kādu vēlies (labāk bez nekādiem piejaukumiem, arī balto ne, jo tā nav šokolāde) un saldo krējumu. Liec kādā metāla krūzītē vai nelielā katliņā un kausē šokolādi ar saldo krējumu kopā, lej pāri izceptajiem brīnumiem un pārber pāri iepriekš iegādātus krāsainos graudiņus, pēc sirds patikas. Populāra glazūra!
31.07.2015 12:40 |
 
Reitings 85
Reģ: 02.11.2012
Lai tie būtu mīksti - iesaku mķlu veidot vairāk šķirdāku, ne biezāku, + pēc cepšanas, kad tie atdzisuši un izgleznoti, ieliec kāda traukā, respektīvi, apsedz, tad tie nebūs akmens cietumā, bet būs mīskti un patīkami :-)
31.07.2015 12:43 |
 
Reitings 249
Reģ: 30.07.2015
ņam ņam.. izskatījās tiešām komiski. Visu padara vēl jautrāku tas, ka biju piepildījusi formiņas vairāk nekā vajag un mīkla sapūtas gana daudz, lai tā novirze uz vienu pusi būtu ļoti efektīva :D labi, ka tie bija paredzēti vien kā gardums mājās, nevis viesu cienāšanai :D

Windgirl? Intereses pēc, kas notiktu, ja to saldo krējumu nepievienotu?;-)
31.07.2015 13:26 |
 
Reitings 85
Reģ: 02.11.2012
Zazy, teorētiski jau ņem un kausē, bet drīzāk sanāks kaut kāda pļeka. Vai esi kādreiz kausējusi vienu šokolādi? Masa būs nepietiekami plūstoša, lai apglazūrotu kēksus, pie tam vēl meitenei pirmajā reizē, būs nelaimes vairāk kā laimes!
31.07.2015 13:48 |
 
10 gadi
Reitings 4039
Reģ: 02.01.2011
bāc, man nav virtuves svaru :( kāda nevar pateikt, cik aptuveni glāzē/karotes ir tie grami njam njam receptē?
31.07.2015 14:02 |
 
Reitings 249
Reģ: 30.07.2015
Windgirl

kaut kad ļoti sen, pirms gadiem 10, kausēju lai liktu virsū rulletei. Neatceros sīkākas detaļas.Tāpēc principā varētu teikt, ka nē :D

Tākā paldies par ieteikumu. Rīt uzcepšu keksiņus ar šokolādes glazūru :) Sakārdinājāt !
31.07.2015 14:05 |
 
10 gadi
Reitings 166
Reģ: 26.08.2012
nam nam, atsutisi ludzu kreema recepti?

Paldies :)
31.07.2015 14:37 |
 
10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
Man arī, lūdzu, receptīti, ņam ņam :-)
31.07.2015 14:42 |
 
Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Ņam ņam, es ar gribētu keēma recepti.. :)
01.08.2015 08:14 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits