mīksti mafini

 
Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
Kā lai pagatavo pufīgus mafinus?:-/
Ļoti gribas uzcept melleņu mafinus,bet tik pat ļoti gribas tos patīkami gaisīgus. Esmu izmēģinājusi gan dažādas receptes,gan gatavos maisījumus,bet vienmēr tie sanāk kā kēksiņi(stingri). Šoreiz gribu tādus gaisīgus mafinus,kas nākošajā rītā aizvien būtu tādi paši un nepārvērstos par cietajiem keksiņiem:-D
Varbūt ir kāds virtuves knifs,ko pielietot?
27.07.2015 12:12 |
 
10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Es mīklai lieku klāt saldo krējumu, mafini vienmēr sanāk mīksti un ar laiku nepaliek cieti.
27.07.2015 12:16 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits