Viņš aizrādīja, ka pārāk vienveidīgs ēdiens tiek gatavots un ka nav olbaltumvielām bagātas vakariņas un ka nevar paēst no tāda ēdiena.
Vienu dienu es pagatavoju kartupeļus ar piedevām un salātiem, otru dienu auksto zupu, trešo dienu sautējumu ar salātiem, ceturto dienu lielu trauku ar salātiem, tiesa salāti nebija ar majonēži, bet ar olīveļļu un mērcītēm, vienu dienu vakariņās cepu pankūkas ar iebiezināto pienu un ogām, tad vēl bijis ka brokastīs uzcepju pankūkas.
Jā zivis nesanāk cept, man īpaši nepatīk cept, jo tauki šprakšķ un māja piedūmojas, man patīk vai nu cepeškrāsnī vai vārīts. Ir vasara un mājās stāv ļoti daudz dārzeņu, puķkāpostu, jauno kartupeļu, gurķu, tomātu, diļļu, salātlapu, loku, visu gatavoju bagātīgi jo tas ir veselīgi un ļoti garšīgi.
Saldētavā šad tad nopērkam vēl saldējumus. Tādēļ pēc vakariņām vēl saldajā ir saldējums.
Nu tā kaut kā.
Esmu par to saraudājusies un saskumusi, protams, ka pēc tā visa, es pateicu, ka nedēļu katrs gatavo pats sev.