Favel un pārējām meitenēm, mīļš paldies :) prieks, ka kādu spēju ar to bildi iepriecināt/uzrunāt/ vai vienkārši izraisīt siekalas :-P
Ieskats receptē ir tāds:
1 l saldais krējums
350-450 ml ( tur ir jādkatās, cik salds garšo)
1 paciņa vaniļas cukura, jo man patīk, ka tas tur ir :)
Kakao ( ar to variē, cik stipru, rūgtu gribās), man bija kkāds kukū kakao, lieku gandrīz visu paciņu(ap 100gr), jo galîgi nav garšas, es meklētu kaut kādu labu, īstu kakao, tad arī garša būs vienreizēja.
Želatīns: uz 1l 40/45g
Piens 100 g
Pagatavošana:
Uzputo putukrējumu ar cukuru un vaniļa cukuru, liek ledusskapī.
Uzbriedina želatīnu krūzē, uzsilda pienu, siltam pienam pievieno kakao. Uzbriedināto želatīnu jāsilda, es to daru mikrenē 10-12 sek, un tas ir izkusis bez graudiņiem.
Gatavo želatīnu samaisa ar piena/kakao maisījumu, un mikserējot uz liela ātruma, lēnām lej iekšā putukrējumā. Kad viss brūnā krāsā, garšojam, vai kakao ir pietiekamā daudzumā, ja nav, tur pat masā iesijājam to iekšā, (kunkuļi nekad nav palikuši)
Principā, galvenais to piena/kakao maisījumu sataisīt koncentrētu :)
p.s. ja man ir ļoti laba melnā šokolàde bez jokainām
piegaršām, to arî es izkausēju un šad tad lieku klāt:)